Upea todentuntuisuus

Pyrimme suunnittelemaan televisioita, jotka välittävät tekijän ideat uskollisesti. MASTER Series täyttää huippusuunnittelijoidemme tiukat kriteerit ja toistaa kuvan kauniisti. Nyt tekijät voivat luottaa siihen, että heidän ideansa toistetaan täydellisesti myös kotona. 

MASTER Series esittelyssä

Katso Sony MASTER Series -esittelytapahtumassa kuvattu video, joka sisältää kameran ja objektiivin keskeisten ominaisuuksien esittelyn sekä haastatteluja insinööriemme, kumppaniemme ja alan ammattilaisten kanssa.

Luovien pyrkimysten toteuttaminen

Olemme laajentaneet televisioiden kuvanlaadun rajoja jo yli 50 vuoden ajan. Nyt asiantuntemuksemme sisällönluonnista elokuvantekijöiden kanssa ja luovien pyrkimysten toteuttamisesta kuvaruuduissa yhdistyvät MASTER Series -televisioissa.

Elokuva tulee kotiin

Elokuvien tuottaminen ja elokuvauslaitteistojen kehittäminen on tehnyt meistä alan pioneereja. Olemme myös kehittäneet televisioita, jotka takaavat elokuvateatterimaisen kokemuksen kotona. Haluamme luoda upean TV-elämyksen ja toistaa tekijän ideat täydellisesti. 

Kaikki tunteet näkyvillä

Pyrimme TV-kuvanlaatuun, jonka kirkkaus valaisee kaikki yksityiskohdat ja jonka synkkyys ja värit lumoavat kaikki katsojat. Kaikki tunteet näkyvät todentuntuisesti.

Haaste tekijöille

Haastamme tekijät hyödyntämään tekniikkaa tehokkaasti ja vapauttamaan luovuutensa. Nyt elokuvantekijät voivat kehittää uusia elokuvaideoita ja nähdä ne täydellisenä kotona.

X1™ Ultimate -kuvaprosessori

Alkuperäiset ideat toistetaan todentuntuisesti

Siirtyminen elokuvasta televisioon edellyttää sisällön digitaalista pakkausta, mikä heikentää kuvanlaatua. MASTER Series -TV:issä halusimme toistaa tekijän täydellisesti viimeistelemän kuvan digitaalisena signaalina ja minimoida laadun heikkenemisen. Se oli haastavaa ja vaati uutta huippuprosessoria. 

Muuntamisen haaste

Kuva koodataan ennen lähetystä televisioon, ja sen jälkeen sen koodaus puretaan ja kuva muunnetaan näytettäväksi paneelissa. Picture Processor X1™ Ultimate minimoi kuvanlaadun heikkenemisen.

Signaalien käsittely suurilla bittinopeuksilla

Picture Processor X1™ Ultimate -tekniikan kehitystyössä pyrimme siihen, että kuvanlaatu ei heikkenisi lainkaan. Signaalit käsitellään erittäin suurilla bittinopeuksilla ja palautetaan alkuperäiseen laatuunsa. 

Signaalien hienosäätö tietyille paneeleille

Picture Processor X1™ Ultimate tunnistaa eri paneelien ominaisuudet ja tyypit ja säätää signaalin vastaavaksi - se on kaikkien aikojen edistyksellisin hienosäätötoimintomme. 

Huippulaadukkaat osat

Signaaliprosessorin tarkat osat säilyttävät yksityiskohdat koko kuvassa ja takaavat siten kuvan todenmukaisuuden. 

Ammattilaisemme objektiivista olohuoneeseen

Vuonna 2000 TV-tiimimme alkoi kehittää Sony Pictures Entertainmentin kanssa elokuvatilaa eli ensimmäistä TV-kuvanlaatuun liittyvää toimintoa kotiteatterikäyttäjille. Sen jälkeen olemme standardoineet yhdessä uusia muotoja, kuten 4K ja HDR, joiden ansiosta tekijöiden ideat toistetaan uskollisesti myös kotona.

OLED - täydellinen äänen ja kuvan yhdistelmä

Yksi elokuvassa käytettävä innovaatio on "kuvaruutukaiutin", jossa ääni kuuluu suoraan kuvaruudun pinnasta. Se ei enää erottele kuvaa ja ääntä kuvaruudun koon kasvaessa, vaan yhdistää ne ja takaa mukaansatempaavan kokemuksen. MASTER Series AF9 -mallin kuvanlaatu toistaa tekijöiden ideat, ja sen Acoustic Surface Audio+™ -tekniikka toteuttaa kuvaruutukaiuttimen ideaa täydellisesti siten, että kuva ja ääni toistetaan harmonisesti ja elokuvamaisesti kotona.

X1 Ultimate -logo
Acoustic Surface Pro -logo

LCD - kaunis kuva joka kulmasta

Kun LCD-näytön koko kasvaa, kaksi ominaisuutta korostuu: nopeasti liikkuvien kohteiden jälkikuva ja värintoiston heikkeneminen, kun kuvaruutua ei katsota suoraan edestä. MASTER Series ZF9 ratkaisee molemmat ongelmat ja toistaa sisällön uskollisesti uusilla tekniikoilla, joilla kuva näyttää hyvältä myös suuressa ruudussa.

X1 Ultimate -logo
X-Wide Angle -logo
X-Motion Clarity -logo

Innovaatioita kotikatseluun.
Sony-ympäristö ja Netflix.

Televisiot pystyvät nyt toteuttamaan tekijöiden visioita ja ideoita aivan uudella tavalla viime vuosien teknisen kehityksen myötä. Sen ansiosta katsojat voivat uppoutua upeisiin viihde-elämyksiin kotonaan. Sony ja Netflix ovat johtaneet alan kehitystä jo vuosien ajan ja muuttaneet television tulevaisuutta ja työskennelleet suoraan tekijöiden kanssa, jotta heidän tarinansa on saatu levitettyä katsojien iloksi kaikkialle. 4K- ja HDR-tekniikan kaltaisten huipputekniikoiden ansiosta kuluttajat voivat nyt nauttia elokuvamaisesta kokemuksesta olohuoneessaan.

Edellyttää voimassaolevaa Netflix-tilausta

Lisäksi Netflix on sijoittanut aktiivisesti alkuperäisohjelmien tuotantoon käyttämällä uusimpia videokuvan standardeja ja on luonut Sonyn kanssa Netflix-kalibroidun tilan, joka säilyttää kuvanlaadun. Tila kehitettiin erityisesti säilyttämään kuvanlaatu studion tarkistusmasterin veroisena, jotta tekijän ideat toistuvat alkuperäisen lailla.

Netflix-kalibroitu tila

Aidontuntuista viihdettä

Netflix-kalibroitu tila varmistaa, että katsoja pystyy katselemaan sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja muuta sisältöä kuten ne on alun perin luotu ja tarkoitettu katsottavaksi.

Studiostandardin mukainen TV

Studiostandardin mukainen TV 

MASTER Series -televisioiden kuvanlaatu vastaa lähes elokuvastudioissa käytettyjä päänäyttöjä, joten televisiot pystyvät toistamaan televisiolle tuotettua viihdettä juuri tarkoitetulla tavalla. 

Kotiviihdekokemus

Elokuvaelämyksiä kotona

Nyt katsojat voivat nauttia tästä kokemuksesta kotonaan, kun MASTER Series ja Netflix-kalibroitu tila toistavat sisältöä juuri kuten se on tarkoitettu toistettavaksi.

Aitoa yhteistyötä

Katso, miten Netflixin ja Sonyn Netflix-kalibroitu tila tuo värin, kontrastin ja liikkeen olohuoneeseesi. Nauti viihteestä tekijän tarkoittamalla tavalla.

Tarkalla kalibroinnilla virheettömät värisävyt

Mikä houkuttelee ihmisiä elokuviin? Luovaan prosessiin, kuten käsikirjoittamiseen, kohtausten valintaan, editointiin ja värimääritykseen, kuuluu monia eri vaiheita. Tarina herää eloon vaikuttavaksi visuaaliseksi elämykseksi, kun TV-ruutu toistaa prosessin vaiheet uskollisesti. Tarkka värintoisto tuo esiin varjoissa piileskelevän näyttelijän kasvonpiirteet, hienovaraiset yksityiskohdat ja valon ja varjon vivahteikkaat vaihtelut. MASTER Series -televisioissa valkotasapaino ja yhdenmukaisuus on kalibroitu tarkasti niin, että ne vastaavat ammattilaisten vaatimuksia ja toistavat kuvan aina laadukkaasti.

CalMAN-logo

Vääristelemätöntä luovuutta

MASTER Series -televisioissa tuotantoprosessin aikaiset värien vaihtelut korjautuvat Portrait Displays -yhtiön CalMAN®-automaattikalibrointiohjelmistolla. Ennennäkemättömän tarkalla kalibroinnilla voi hienosäätää ominaisuuksia, jotka tavallisilla kuva-asetuksilla eivät onnistu. Alkuperäisen TV-signaalin värit toistuvat uskomattoman tarkasti, ja ohjelmisto mukautuu pienimpiinkin ajan myötä tapahtuviin värien muutoksiin. MASTER Series on CalMAN®-käyttövalmis, joten näet heti jälkikäsittelyn ja laadunvalvonnan ammattilaistenkin käyttämän ohjelmiston hyödyt. Me nimittäin haluamme, että voit nauttia ammattilaistasoiseksi kalibroidusta värimaailmasta myös kotonasi.

Esitteen lataus

Calibrating BRAVIA with CalMAN®