Upea todentuntuisuus

Pyrimme suunnittelemaan televisioita, jotka välittävät tekijän ideat uskollisesti. MASTER Series täyttää huippusuunnittelijoidemme tiukat kriteerit ja toistaa kuvan kauniisti. Nyt tekijät voivat luottaa siihen, että heidän ideansa toistetaan täydellisesti myös kotona. 

Katso, miksi MASTER Series innostaa elokuvantekijöitä

Jumanji: The Next Level -elokuvan ohjaaja ja tuottajat hämmästyivät, kun he näkivät, miten tarkasti MASTER Series AG9 toisti elokuvan kuvaa ja ääntä.

Jake Kasdan
"Aivan uskomatonta. Kuvanlaatu teki minuun valtavan vaikutuksen."

Jake Kasdan
Ohjaaja

Matt Tolmach
"Kuva on niin terävä ja eloisa! Ja äänikin kuuluu suoraan kuvaruudusta."

Matt Tolmach
Tuottaja

Hiram Garcia
"Tässä on ensimmäinen kuluttajatuote, jossa elokuva näyttää siltä kuin halusimmekin."

Hiram Garcia
Tuottaja

Inspiraatiota upeista kuvista

Katso, miten MASTER Series -televisio tuo pelaajien ulottuville huikean todentuntuisen Gran Turismo® -maailman moniulotteiset värit, valot ja sävyt tekijöiden visiota kunnioittaen.  

Johtavaa laatua tehdaskalibroinnilla 

Katso, kuinka tehdastuotantotiimimme varmistaa, että jokainen MASTER Series -televisio tuottaa erittäin eloisan kuvan myös kotikäytössä.

Mikichika Sakata, Deputy General Manager, paneelisuunnittelu
”Prototyypin kuvanlaatu on suorastaan koskettava. Haluamme, että myös mahdollisimman monet asiakkaat kokevat samoin.”


Mikichika Sakata
Deputy General Manager, tuotesuunnitteluosasto

Jun Moritsugu, Production Engineer
”MASTER Series -tuotteissa korostuu suunnittelijoiden osaaminen ja into. Tehtävänämme on valmistaa tuotteita ilman, että innosta menee hukkaan hitustakaan.”


Jun Moritsugu
Assistant Manager, tekninen tuotesuunnitteluosasto

Tamio Haruyama, Senior Manager
”Prosessi on vastoin tavanomaista käsitystä valmistustehokkuudesta. Se on kuitenkin tarkoituksellista, jotta lippulaivamalliin saadaan paras mahdollinen laatu.”


Tamio Haruyama
Senior Manager, tuotanto-osasto

Näe HÄMÄHÄKKIVERSUMI studiolaatuisena

Koe palkitun Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia -elokuvan tekijöiden intohimo – MASTER Series -televisio toistaa heidän työnsä studiotasoisena.

Rodney Rothman
“Juuri näkemämme Sony-televisio on ensimmäinen kuluttajille suunnattu tuote, joka tuo esiin jokaisen sävyn elokuvan teossa käytetystä työstä ja intohimosta.” 


Rodney Rothman
Ohjaaja ja käsikirjoittaja

Bob Persichetti
“Sony BRAVIA MASTER Series -televisio on kuin luotu studiota varten eikä kotikäyttöön laatunsa ja kuvan tarkkuuden puolesta.”


Bob Persichetti
Ohjaaja 

Peter Ramsay
“Tämänpäiväinen Sony BRAVIA MASTER Series -esittely todella toi esiin työmme parhaat puolet.”


Peter Ramsay
Ohjaaja

Luovien pyrkimysten toteuttaminen

Olemme laajentaneet televisioiden kuvanlaadun rajoja jo yli 50 vuoden ajan. Nyt asiantuntemuksemme sisällönluonnista elokuvantekijöiden kanssa ja luovien pyrkimysten toteuttamisesta kuvaruuduissa yhdistyvät MASTER Series -televisioissa.

Elokuva tulee kotiin

Elokuvien tuottaminen ja elokuvauslaitteistojen kehittäminen on tehnyt meistä alan pioneereja. Olemme myös kehittäneet televisioita, jotka takaavat elokuvateatterimaisen kokemuksen kotona. Haluamme luoda upean TV-elämyksen ja toistaa tekijän ideat täydellisesti. 

Kaikki tunteet näkyvillä

Pyrimme TV-kuvanlaatuun, jonka kirkkaus valaisee kaikki yksityiskohdat ja jonka synkkyys ja värit lumoavat kaikki katsojat. Kaikki tunteet näkyvät todentuntuisesti.

Haaste tekijöille

Haastamme tekijät hyödyntämään tekniikkaa tehokkaasti ja vapauttamaan luovuutensa. Nyt elokuvantekijät voivat kehittää uusia elokuvaideoita ja nähdä ne täydellisenä kotona.

X1™ Ultimate -kuvaprosessori

Alkuperäiset ideat toistetaan todentuntuisesti

Siirtyminen elokuvasta televisioon edellyttää sisällön digitaalista pakkausta, mikä heikentää kuvanlaatua. MASTER Series -TV:issä halusimme toistaa tekijän täydellisesti viimeistelemän kuvan digitaalisena signaalina ja minimoida laadun heikkenemisen. Se oli haastavaa ja vaati uutta huippuprosessoria. 

Muuntamisen haaste

Kuva koodataan ennen lähetystä televisioon, ja sen jälkeen sen koodaus puretaan ja kuva muunnetaan näytettäväksi paneelissa. Picture Processor X1™ Ultimate minimoi kuvanlaadun heikkenemisen.

Signaalien käsittely suurilla bittinopeuksilla

Picture Processor X1™ Ultimate -tekniikan kehitystyössä pyrimme siihen, että kuvanlaatu ei heikkenisi lainkaan. Signaalit käsitellään erittäin suurilla bittinopeuksilla ja palautetaan alkuperäiseen laatuunsa. 

Signaalien hienosäätö tietyille paneeleille

Picture Processor X1™ Ultimate tunnistaa eri paneelien ominaisuudet ja tyypit ja säätää signaalin vastaavaksi - se on kaikkien aikojen edistyksellisin hienosäätötoimintomme. 

Huippulaadukkaat osat

Signaaliprosessorin tarkat osat säilyttävät yksityiskohdat koko kuvassa ja takaavat siten kuvan todenmukaisuuden. 

Ammattilaisemme objektiivista olohuoneeseen

Vuonna 2000 TV-tiimimme alkoi kehittää Sony Pictures Entertainmentin kanssa elokuvatilaa eli ensimmäistä TV-kuvanlaatuun liittyvää toimintoa kotiteatterikäyttäjille. Sen jälkeen olemme standardoineet yhdessä uusia muotoja, kuten 4K ja HDR, joiden ansiosta tekijöiden ideat toistetaan uskollisesti myös kotona.

Alan ammattilaiset kehuvat MASTER Series -laitteita

Katso, miten hyvin elokuvan ja TV:n ammattilaiset ovat ottaneet MASTER Series -sarjan vastaan.

Innovaatioita kotikatseluun.
Sony-ympäristö ja Netflix.

Televisiot pystyvät nyt toteuttamaan tekijöiden visioita ja ideoita aivan uudella tavalla viime vuosien teknisen kehityksen myötä. Sen ansiosta katsojat voivat uppoutua upeisiin viihde-elämyksiin kotonaan. Sony ja Netflix ovat johtaneet alan kehitystä jo vuosien ajan ja muuttaneet television tulevaisuutta ja työskennelleet suoraan tekijöiden kanssa, jotta heidän tarinansa on saatu levitettyä katsojien iloksi kaikkialle. 4K- ja HDR-tekniikan kaltaisten huipputekniikoiden ansiosta kuluttajat voivat nyt nauttia elokuvamaisesta kokemuksesta olohuoneessaan.

Edellyttää voimassaolevaa Netflix-tilausta

Lisäksi Netflix on sijoittanut aktiivisesti alkuperäisohjelmien tuotantoon käyttämällä uusimpia videokuvan standardeja ja on luonut Sonyn kanssa Netflix Calibrated Mode -tilan, joka säilyttää kuvanlaadun. Tila kehitettiin erityisesti säilyttämään kuvanlaatu studion tarkistusmasterin veroisena, jotta tekijän ideat toistuvat alkuperäisen lailla.

Aidontuntuista viihdettä

Netflix Calibrated Mode -tila varmistaa, että katsoja pystyy katselemaan sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja muuta sisältöä kuten ne on alun perin luotu ja tarkoitettu katsottavaksi.

Studiostandardin mukainen TV 

MASTER Series -televisioiden kuvanlaatu vastaa lähes elokuvastudioissa käytettyjä päänäyttöjä, joten televisiot pystyvät toistamaan televisiolle tuotettua viihdettä juuri tarkoitetulla tavalla. 

Elokuvaelämyksiä kotona

Nyt katsojat voivat nauttia tästä kokemuksesta kotonaan, kun MASTER Series ja Netflix Calibrated Mode -tila toistavat sisältöä juuri kuten se on tarkoitettu toistettavaksi.

Aitoa yhteistyötä

Katso, miten Netflixin ja Sonyn Netflix Calibrated Mode -tila tuo värin, kontrastin ja liikkeen olohuoneeseesi. Nauti viihteestä tekijän tarkoittamalla tavalla.

Tarkalla kalibroinnilla virheettömät värisävyt

Mikä houkuttelee ihmisiä elokuviin? Luovaan prosessiin, kuten käsikirjoittamiseen, kohtausten valintaan, editointiin ja värimääritykseen, kuuluu monia eri vaiheita. Tarina herää eloon vaikuttavaksi visuaaliseksi elämykseksi, kun TV-ruutu toistaa prosessin vaiheet uskollisesti. Tarkka värintoisto tuo esiin varjoissa piileskelevän näyttelijän kasvonpiirteet, hienovaraiset yksityiskohdat ja valon ja varjon vivahteikkaat vaihtelut. MASTER Series -televisioissa valkotasapaino ja yhdenmukaisuus on kalibroitu tarkasti niin, että ne vastaavat ammattilaisten vaatimuksia ja toistavat kuvan aina laadukkaasti.

CalMAN-logo
Vääristelemätöntä luovuutta

MASTER Series -televisioissa tuotantoprosessin aikaiset värien vaihtelut korjautuvat Portrait Displays -yhtiön Calman-automaattikalibrointiohjelmistolla. Ennennäkemättömän tarkalla kalibroinnilla voi hienosäätää ominaisuuksia, joiden muokkaus ei onnistu tavallisilla kuva-asetuksilla. Alkuperäisen TV-signaalin värit toistuvat uskomattoman tarkasti, ja ohjelmisto mukautuu pienimpiinkin ajan myötä tapahtuviin värien muutoksiin. MASTER Series on Calman-käyttövalmis, joten näet heti jälkikäsittelyn ja laadunvalvonnan ammattilaistenkin käyttämän ohjelmiston hyödyt. Me nimittäin haluamme, että voit nauttia ammattilaistasoiseksi kalibroidusta värimaailmasta myös kotonasi.

Esitteen lataus
Kalibroidaan BRAVIA Calmanin avulla