Mobiililisävarusteet

Lataa laitteet nopeasti ja turvallisesti Sonyn latausratkaisuilla. Valikoimassa on sopiva vaihtoehto lähes kaikille laitteille tehokkaista USB PD -sovittimista helppoon langattomaan lataukseen.

Joustava lataus liikkeellä

Joustava lataus liikkeellä

Sonyn latureilla lataat laitteet nopeasti niin kotona, hotellissa kuin autossa. Valikoimassa on sopivat portit sisältävä Sony-laturi joka laitteelle, kuten älypuhelimille, kameroille, tablet-laitteille, kuulokkeille ja muille USB-laitteille. Jotkin laturit tukevat USB PD -tekniikkaa, jolla voi ladata kaikki kyseiset laitteet ja myös kannettavat.

USB-kaapelivalikoima

Kaapeleita kaikille laitteille. Valitse laitteen tai tarpeen mukainen pituus, liittimen tyyppi, väri ja materiaali. Sonylla on sopivia erittäin pitkiä tai lyhyitä kaapeleita esimerkiksi iPhone®- ja iPad®-laitteille. USB-kaapeleita voi käyttää myös esimerkiksi kannettavan tai Android-laitteen virtajohtona, ja niitä on saatavilla monen pituisina.

USB-kaapelit
Helppoa langatonta latausta

Helppoa langatonta latausta

Qi-tekniikka helpottaa langatonta latausta ja lisää sen turvallisuutta. Voit ladata iPhone-, Samsung Galaxy®- ja Sony Xperia™ -puhelimen sekä muut Qi-yhteensopivat laitteet asettamalla ne latausalustalle.

USB PD -tekniikka

Virtaa nopeasti ja turvallisesti

nopea lataus

Jopa 13x nopeampi lataus. Enintään 100 W.

100 watin USB PD -laturilla lataat jopa 13-kertaisesti nopeammin kuin tavallisella 7,5 watin laturilla. Lataa samalla laturilla sekä puhelin, tablet-laite että kannettava nopeammin kuin koskaan aiemmin.

(1): USB PD -laturi (100 W) ja (2) perinteinen laturi (7,5 W)

Lataa laitteet nopeasti

Lataa runsaasti laitteita nopeasti

Halusitpa ladata MacBookin® töihin tai Nintendo Switch™ -laitteen pelaamiseen, Sonyn USB PD -tekniikka tarjoaa nopean latauksen, jotta pääset vauhtiin pikaisesti. Taaksepäin yhteensopivuus USB-C-laitteiden kanssa takaa, että saat virtaa aina tarvitessasi. USB PD on ainut laturi, jota tarvitset.

Turvallisempi nopea USB-lataus

Turvallinen nopea USB-lataus

Voimakas USB PD -virta voi aiheuttaa palovammariskin tai vioittaa osia, mutta ei Sonyn tuotteilla. Rakenne on kuumenematon ja lämpötilan seurantatoiminto tarkkailee epätavallisia olosuhteita, käyttövirtaa USB-sähkönsiirtoa.

Tehokas turva 

ylikuumenemissuojaus

Kuumenematon rakenne turvalliseen lataamiseen

Energiatehokas virtapiiristö minimoi optimoitujen kytkentöjen ja osien lämmöntuotannon. Piirilevyn asettelu ja kotelon muotoilu estävät myös lämpötilan nousun.

Älykäs virtaohjain

Tekniikka suojaa sinua estämällä vaaralliset tilanteet, kuten tulipalon, savun ja laitteen räjähtämisen. Ylikuumenemissuoja tarkkailee laitteen lämpötilaa ja keskeyttää latauksen heti, jos virta on epänormaali. Lataus keskeytyy, jos oikosulku havaitaan.

lämpötilan hallinta
langaton lataus

Älykästä langatonta latausta

Qi-tekniikka ei ole pelkästään johdotonta lataamista, vaan se myös tunnistaa vierasesineet FOD (Foreign Object Detection) -toiminnolla. Jos se havaitsee metalliesineitä, kuten kolikoita tai avaimia, lämmöntunnistusmekanismi keskeyttää latauksen. Se estää ylikuumenemisen ja suojaa alustan sekä laitteen.