XS-162ES

Paranna kuuntelukokemustasi

6,5 tuuman (16 cm) XS-162ES-komponenttikaiuttimet takaavat uskomattoman selkeän äänentoiston autossa. Nosta kuuntelukokemuksesi uudelle tasolle Mobile ES -kaiuttimilla.

MOBILE ES™ -SARJA

XS-162ES | 16 CM:N (6 ½") Mobile ES™ -kaksitiekomponenttikaiuttimet

XS-162ES
Mustat XS-162ES-kaiuttimet

SVH

290,00 €

(sis. ALV)
Mobile ES -logo
Tutustu intohimoomme ja tinkimättömään tekniikkaamme.
Palkittu 
Kevyt ja jäykkä kennomainen aramidikuitumatriisi-bassokaiutin

XS-162ES-pääkaiuttimen kalvo on valmistettu Sonyn omasta kevyestä ja jäykästä kennomateriaalista (joka tunnettiin aikaisemmin nimellä MRC). Uusimman sukupolven yhdistettä on optimoitu entisestään ja elementtiin on tehty myös mekaanisia parannuksia. Tuloksena on entistä laajempi taajuusvaste ja pehmeämpi, luonnollisemman kuuloinen ääni.

Kuva XS-162ES 6.5" -kaiuttimesta suoraan ylhäältä
Lähikuva XS-162ES 6.5" -kaiuttimessa käytetyistä aramidikuiduista
Optimaalinen suunnittelu

Ainutlaatuinen aramidikuitumatriisi vähentää kalvon resonanssia ja minimoi vääristymät sekä matalilla että keski- ja ylätaajuuksilla. Tuloksena on ääni, joka on voimakas kaikilla taajuuksilla ja poikkeuksellisen selkeä jopa suurella äänenvoimakkuudella.

Kaksoisvahvistimen kanssa yhteensopiva jakosuodin, jossa on vahvistuksen valinta

Hifiharrastajaakin miellyttävässä jakosuotimessa on optimaalinen, matalavastuksinen filmikondensaattori, joka takaa pehmeät ylä-äänet. Kaksoisvahvistimen kanssa yhteensopiva suunnittelu vähentää diskanttielementin vääristymiä, kun bassokaiutin toimii korkealla tulotasolla. Erillinen vahvistuksen valinta auttaa säilyttämän tasapainon basso- ja diskanttielementtien signaalitasojen välillä ja mahdollistaa diskanttielementin säätämisen silloinkin, kun komponentteja käytetään yhden vahvistimen kautta.

Pykäläreuna

Bassokaiuttimen reunassa hyödynnetään Sonyn omaa teknologiaa, jossa kaarevat pykälät parantavat vertikaalisen voimakkuuden symmetriaa, vähentävät huomattavasti vääristymiä ja lisäävät selkeyttä.

Käänteinen kuva XS-162ES 6.5" -kaiuttimesta, näkyvissä jäähdytysjärjestelmän käyttämä ilmavirta
Viidellä kannattimella tuettu runko ja dynaaminen ilmanhajotin

Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia ja integroitu dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja äänikela jäähtyy tehokkaasti.

Diskanttikaiuttimilla taajuudet kohdalleen

Korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa yhteensopiva pehmeä kalottimainen kalvo on kiinnitetty suoraan äänikelaan. Se on suunniteltu toistamaan korkeimmatkin sävelet jopa 40 kHz:n taajuuteen asti.

Kuva XS-162ES 6.5" -kaiuttimen diskanttikaiuttimesta
Joustava spider-osa

Akustisesti optimoitu spider takaa suuremman tehonsiedon ja paremman ilmavirtauksen, ja sen profiili on suunniteltu kaiutinkartion nopeaan ja tarkkaan suojaamiseen.

Vaihetulppa

XS-162ES-bassokaiuttimen resonanssia vaimentava vaihetulppa auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen taajuusvasteen diskanttielementtien jakokohtaan asti. Myös jäykkä alumiinipuola ja dynaaminen ilmanhajotin edistävät kaiuttimen kattavaa taajuusvastetta ja siten hallittuja ja dynaamisia bassoääniä.

 Rakenteen poikkileikkaus

Tutustu Mobile ES -kaiuttimen uusiin mekaanisiin rakenteisiin, kuten pykäläreunaan, viidellä kannattimella tuettuun runkoon ja dynaamiseen ilmanhajottimeen. 

Mobile ES -sarja

Uppoudu upeaan autoviihteeseen

Koe täydellinen kuunteluelämys tien päällä. Mobile ES -sarjan tuotteet takaavat, että musiikkisi liitettävyys siivittää ajonautintoa paremmin kuin koskaan ennen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa yhteensopivat XS-162ES-kaksitiekomponenttikaiuttimet toistavat parhaan stereoäänen suoraan kojelaudastasi. Kevyt ja jäykkä kennobassokaiuttimemme tuottaa tarkan, syvän basson ja selkeät keskialueen äänet taustatukenaan pehmeäkalottisen diskanttielementin pehmeät ylä-äänet. Voit nauttia täyteläisestä ja yksityiskohtaisesta äänentoistosta kaikkialla.
  • Aramidikuituinen, kevyt ja jäykkä kennobassokaiutin tuottaa tiukan ja responsiivisen bassoäänen

  • Pehmeäkalottinen diskanttielementti toistaa jopa 40 kHz:n ylä-äänet

  • Pykäläreuna vähentää vääristymiä ja lisää selkeyttä

  • Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia

  • Dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja laite jäähtyy tehokkaasti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä