Mobile ES -sarja

Sony-tuotteet on valmistettu laadukkaasti ja kehitetty tuottamaan ainutlaatuinen ääni- ja videoelämys

Suunniteltu täydelliseksi

Tässä on aivan uusi Mobile ES -kaiutin- ja -bassokaiutinsarja. Niiden kolmannen sukupolven MRC (kiillepinnoitettu kenno) -kalvot ja erillinen lovettu reunaripustus antavat autoosi vertaansa vailla olevan akustiikan.

Kolmannen sukupolven MRC

MRC (kiillepinnoitettu kenno) on kestävä ja kevyt kaiutinkalvomateriaalimme, jossa on hyvä sisäinen häviö (vähäinen resonanssin vääristymä). Tätä kolmannen sukupolven seosta on optimoitu edelleen ja mekaanisia elementtejä parannettu, jotta on saatu entistäkin laajempi taajuusvaste ja pehmeämmät ja luonnollisemmat ääniominaisuudet.

Pykäläreuna

Bassokaiuttimen reunaripustuksessa hyödynnetään Sonyn omaa tekniikkaa, jossa erilliset kaarevat lovet parantavat vertikaalisen värähtelylaajuuden symmetriaa, vähentävät vääristymää ja selkeyttävät ääntä.

Viidellä kannattimella tuettu runko ja dynaaminen ilmanhajotin

Viidellä kannattimella tuettu runko vähentää resonanssia ja integroitu dynaaminen ilmanhajotin varmistaa ilman tehokkaan kierron, jolloin kartio liikkuu pehmeästi ja äänikela jäähtyy tehokkaasti.

Joustava spider-osa

Akustisesti optimoitu spider-ripustusrakenne takaa suuremman tehonsiedon ja paremman ilmavirtauksen, ja sen profiili on suunniteltu kaiutinkartion nopeaan ja tarkkaan suojaamiseen.

Vaihetulppa

XS-162ES-bassokaiuttimen resonanssia vaimentava vaihetulppa auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen taajuusvasteen diskanttielementtien jakokohtaan asti. Myös jäykkä alumiinipuola ja dynaaminen ilmanhajotin edistävät kaiuttimen kattavaa taajuusvastetta ja siten hallittuja ja dynaamisia bassoääniä.