Mukaansatempaava kotiteatterikokemus

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (USA) Inc. ja 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Elokuvat ja sarjat aidompina

Sony BRAVIA® hyödyntää edistyksellistä kuva- ja ääniteknologiaa. Luonnollinen kuva ja kolmiulotteinen äänimaisema tuovat aidon elokuvateatterikokemuksen olohuoneeseesi.

Elokuvatasoinen kontrasti

Yli 8 miljoonan itsevalaisevan, yksilöllisesti hallittavan OLED-pikselin ansiosta näet syvemmät mustan sävyt ja kirkkaammat värit. Pixel Contrast BoosterTM lisää huikeaa kontrastia entisestään ja tuo paremmin näkyviin elokuvien syvyyden, tekstuurin, värit ja yksityiskohdat.

Bad Boys for Life ladattavissa omaksi.

Eloisat yksityiskohdat

Toistaiseksi tehokkain kuvaprosessorimme X1TM Ultimate toimii reaaliajassa, tunnistaa kuvassa olevat yksittäiset kohteet ja parantaa älykkäästi niiden kirkkautta, väriä ja yksityiskohtia. Kuva on uskomattoman selkeä, kirkas ja realistinen.

Eloisat yksityiskohdat
Eloisat yksityiskohdat
Vangitseva ääni

Elokuvateatterissa ääni tulee suoraan valkokankaalta, joten kuva ja ääni toimivat täydellisesti yhdessä. Sonyn Acoustic Surface AudioTM -tekniikka luo vastaavan kokemuksen olohuoneessa. Kaksi käyttölaitetta värisyttää näyttöä huomaamattomasti ja kaksi bassokaiutinta tuottaa voimakkaan bassoäänen – lopputuloksena on dynaaminen, mukaansatempaava ääni.

Kuvaaja: Maaike Ronhaar

Sony BRAVIA® – tehty elokuville
A8-sarja herättää elokuvat eloon

A8-mallissa on sama prosessori kuin 8K-televisioissa, ja kaunis OLED-kuvanlaatu toimii täydellisessä harmoniassa äänen kanssa.

Katso Rahapaja, osa 4. Nyt vain Netflixissä.
Edellyttää voimassaolevaa Netflix-tilausta.

Paras 4K LCD – XH95-sarja

Perinteisissä televisioissa on yksi LED-rivi. Sonyn Full Array LED -malleissa LEDit on sijoitettu koko näyttöön, joten XH95 paljastaa jokaisen yksityiskohdan.

Zombieland: Double Tap ladattavissa omaksi.

Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta elokuvastudion veroisina. Netflix Calibrated Mode -tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.
Edellyttää voimassa olevaa Netflix-tilausta.