BRAVIA® OLED AG9 luo aidon kotiteatterikokemuksen.

"BRAVIA® MASTER Series muuttaa elokuvien katselun täysin"

Katso, mitä ohjaajat ja käsikirjoittajat sanovat ja miksi Sony on sisällöntuottajan valinta.

Sony BRAVIA® AG9 ja XG95 on valittu vuoden 2019 Netflix Recommended TV:iksi.

Netflix on luonut helpon tavan tunnistaa suorituskykyiset älytelevisiot, joiden sovellusten käyttö on helppoa. Netflix Recommended TV -televisioilla voit nauttia ohjelmista ja elokuvista erillisellä painikkeella ja ääniohjauksella.

Tutustu uusiin maailmoihin OLED-tekniikalla

Yli kahdeksan miljoonan yksilöllisesti hallittavan, itsevalaisevan OLED-pikselin ansiosta näet todenmukaiset mustan sävyt, uskomattoman kontrastin ja luonnolliset värit. Katselukokemus on vertaansa vailla.

Katso Stranger Things Netflixissä.

(1) Perinteinen (2) OLED

AG9-televisio herättää tekijän aikomuksen eloon

Tehokkain kuvaprosessori X1TM Ultimate tekee olohuoneestasi elokuvateatterin. Mustan sävyt säilyvät OLED-tekniikan ansiosta ja Pixel Contrast Booster tarkentaa jokaista yksityiskohtaa – loppusilauksen luo Acoustic Surface Audio+TM -tekniikka.

Katso Bird Box Netflixissä.

Kuvat ja ääni toimivat täydellisessä harmoniassa

Nauti vaikuttavasta 4K-kokemuksesta ja katso, kuinka kauniin yksityiskohtainen kuva synkronoituu Sound-from-Picture RealityTM -tekniikan voimin

Todentuntuinen kuva

Ylivertaisen prosessointitehon ansiosta X1TM Ultimate -kuvaprosessori tunnistaa jokaisen kohteen näytössä ja parantaa kirkkautta, yksityiskohtia ja värejä älykkäästi. Voit nauttia ensiluokkaisesta tarkkuudesta ja selkeydestä elokuvissa ja näet syvyyden ja yksityiskohdat juuri sellaisena kuin tekijät tarkoittivat.

Kuvaaja: Gaetan Ferrari

kuva
kuva

Simuloidut kuvat

Loistava kuvanlaatu

Pixel Contrast BoosterTM parantaa OLED-tekniikan värejä tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Jopa tummimmat varjokohdat tunnistetaan ja tuotetaan uudelleen niin, että elokuvateatterimainen kokemus on täydellinen.

ylivertainen
ylivertainen

Simuloidut kuvat

Moniulotteinen ääni

Elokuvateatterissa ääni tulee suoraan valkokankaalta, joten kuva ja ääni toimivat täydellisesti yhdessä. AG9-television Acoustic Surface Audio+TM -tekniikka luo vastaavan kokemuksen olohuoneessa. Kaksi käyttölaitetta värisyttävät näyttöä huomaamattomasti ja kaksi bassokaiutinta tuottavat voimakkaan bassoäänen – lopputuloksena täyteläisen elokuvateatterimainen ja mukaansatempaava ääni.

Kuvaaja: Maaike Ronhaar

Uskomattoman äänen keskikohdassa

Kuulet puheen, äänitehosteet ja musiikin juuri sellaisina kuin elokuvan tekijät tarkoittivat. Luo todella mukaansatempaava elokuvakokemus yhdistämällä AG9 kotiteatterijärjestelmään keskikaiuttimena.

AG9 on kaunis kulmasta kuin kulmasta katsottuna

Puhdas ja minimalistinen muotoilu auttaa keskittymään olennaiseen – eli kuvaan – niin, että pysyt mukana jokaisessa juonenkäänteessä.

Vedä
Nauti elokuvateatterielämyksestä

Dolby VisionTM herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby AtmosTM täyttää olohuoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

Lisää BRAVIA®-televisioita, joilla näet sisällön sellaisena kuin tekijät tarkoittivat.
Tutustu BRAVIA®-televisioihin, jotka on valikoitu suosikkielokuvillesi ja -sarjoillesi.

 Kuvaaja: Albert Dros