HIENOSTUNUT VALINTA

Palanen elämää

Nauti viihteestä kotona entistä mukavammin

Saatat liikuttua Sonyn televisiossa näkemistäsi tapahtumista, mutta itse huone pysyy rauhallisena ja rentouttavana. Salaisuus: uudenlainen sisustukseen pohjautuva tuotesuunnittelu.

Suunnittelupaletti

Joka kotiin sopivaa muotoilua 

Kuvittele suunnittelupaletti, joka sisältää viipaleen olohuoneesta ja siihen sisältyvät muodot, kuviot ja muut elementit. Useimmat viipaleet sisältävät tasaisia, laattamaisia kohteita, kuten seinään nojaavia kuvia, hyllyllä olevia kirjoja tai pöydällä olevia astioita. Siksi käytimme laattoja suunnittelun rakenneosina.

Käyttämällä uusissa televisioissamme tällaista palettia ja laattamaisia muotoja varmistimme, että ne säilyttävät olohuoneen rauhan, mutta erottuvat silti ympäristöstään.

Perustana miellyttävä olohuone

Huonetila vaikuttaa katselukokemukseen, kun televisiot muuttuvat yhä huomaamattomammiksi entistä ohuemman runkonsa ja kapeampien reunustensa ansiosta. Vaikka tavoittelimme samaa mukaansatempaavaa katselukokemusta, jota kuluttajat odottavat BRAVIA®-televisioilta, ymmärsimme että meidän kannattaa myös muuttaa ajatteluamme ja hyödyntää olohuoneiden mukavuutta. Tämä katselua laajempi, koko olohuoneen huomioiva perspektiivi toimi palanen elämää -suunnittelun lähtökohtana.

Tako, johtava graafinen suunnittelija

Uusi, hillitty standardi

Rakenteellisesti yksinkertaiset vuoden 2016 BRAVIA®-televisiot sopivat olohuoneen sisustukseen, koska ne koostuvat laattamaisista muodoista. Niiden jalustat näyttävät kuin ne olisi leikattu seinästä tai lattiasta, ja kuvaruudut muistuttavat taulua tai ikkunaa. Ohuissa televisioissa ei ole häiritseviä elementtejä. Kaapelit voi ohjata koko valikoimassa näkymättömissä jalustan läpi. Tämä on uusi televisioiden muotoilustandardi, jolla voi lisätä olohuoneen käyttömukavuutta.

ZD9-SARJA

Yhtenäinen ja vaikuttava laattamainen muotoilu kruunaa kokemuksen

ZD9-sarja tukee Slice of Living -konseptimme tilaharmoniaa viimeistellyllä ulkonäöllään – se ilmentää täydellisesti huippuluokan malleja, jotka takaavat laadukkaan katselukokemuksen. Etupuolen musta laattamainen muotoilu on tyylikäs, ja katselijat saavat uppoutua suuren dynaamisen alueen 4K HDR -sisältöön.

Sivusta katsottuna etu- ja takapaneelien yhdistymiskohtaa koristavat kullansävyiset viivat, jotka viimeistelevät TV:n ulkonäön vahvalla metallisävyllä ja tuovat siihen visuaalista ulottuvuutta.

Takapaneelissa on sisustussuunnittelun ja arkkitehtuurin geometriasta vaikutteita saanut saumaton ruudukkokuvio, joka häivyttää eri osien linjoja ja täydentää kokonaisuutta visuaalisesti. TV on muotoiltu siten, että kaikki kaapelit jäävät piiloon, joten kokonaisuus näyttää tyylikkäältä mistä tahansa katselukulmasta.

XD94/93-sarja

Tasapainoiset, upeat laatat

XD94/93-sarjan erinomaisen 4K HDR -kuvanlaadun salaisuus on kaksi laattamaista kerrosta, jotka näyttävät kuvan parhaimmillaan: upea pintanäyttö ja uusi Slim Backlight Drive™, joiden välinen kullansävyinen loiste näyttää kehystävän television. Tyylikäs, litteä reunus yhdistää kaikki sivut visuaalisesti kehystäen ja korostaen television ohuutta.

Arvostuksemme muotoilua kohtaan näkyy kaikissa television osissa jalusta mukaan lukien. XD94/93-sarjassa on tyylikäs, ohennettu etureuna, joka kohottaa TV:tä ja luo siihen kulmikkuutta. Siten TV näyttää sekä kevyeltä että vakaalta. Alumiinipintaisen jalustan lämmin hopeansävy täydentää TV:tä ja olohuonetta kauniisti.

TV:n voi sijoittaa myös olohuoneen seinälle, johon se näyttää integroituvan erityismuotoillun takailmastointiaukkonsa ja telineensä ansiosta kuin ikkuna.

XD85-SARJA

Alumiinikehyksisessä XD85-sarjassa on sama yksinkertainen paneeliyhdistelmä kuin XD94/93-sarjassa, mutta yläreunan viiva, joka laskeutuu sivua alaspäin, on hopeanvärinen, ja jalustan etupaneeli ohenee sisäänpäin.

Muotoilun ja suunnittelun tasapaino

Mitä ihmiset pitävät palanen elämää -muotoilusta? Kysyimme ihmisten mielipidettä monissa maissa. Palaute prototyypeistä – erityisesti jalustoista, joista loimme monenmuotoisia ja -värisiä versioita eri kulmista ja materiaaleista – selvitti käsitystämme ihmisten mieltymyksistä. Kun varmistuimme siitä, että suunnittelua kannatti jatkaa tähän suuntaan, mietimme yksityiskohdat valmiiksi insinöörien kanssa. Läheisen yhteistyömme ansiosta saavutimme tavoitteemme, vaikka itse tuotteiden suunnittelu olikin rakenteellisesti haastavaa.

Yokota, AD

Uudet BRAVIA®-mallimme ovat paljon enemmän kuin poikkeuksellisen upeaa muotoilua ja suunnittelua. Ne ovat osa laajempaa tavoitettamme muuttaa yleistä käsitystä kodin viihteestä. Tiedostamalla, miten tuotteet toimivat ympäristössään ja sen kanssa, tuotamme tunnekokemuksia, jotka muuttavat katselu-, kuuntelu- ja pelikokemusta. Kokeile jo tänään, miten Sonyn tuotteet voivat muuttaa kotiasi.