Kuvia tuotteesta MV1-musiikkivideotallennin
Kuvia tuotteesta MV1-musiikkivideotallennin
Kuvia tuotteesta MV1-musiikkivideotallennin
Kuvia tuotteesta MV1-musiikkivideotallennin
Kuvia tuotteesta MV1-musiikkivideotallennin
Kuvia tuotteesta MV1-musiikkivideotallennin

Ominaisuudet

Äänen tallentamisen Linear PCM- ja AAC-muodot

Tallentaa valitsemassasi muodossa (pakkaamaton Linear PCM [LPCM] tai AAC) – CD-laatuinen ääni ja helppo lataus Internetiin

120 asteen laajakulma Carl Zeiss® Tessar® -objektiivilla

120 asteen Carl Zeiss® Vario-Tessar® -laajakulmaobjektiivin ansiosta tallennat laadukasta videokuvaa, jonka tarkkuus, kontrasti ja värien toisto vastaavat huikeimpiakin odotuksiasi. Lisäksi saat yhteen otokseen vaivattomasti kaiken haluamasi – jopa lähietäisyydeltä. Kamera soveltuu mainiosti esimerkiksi konserttilavalla olevien esiintyjien kuvaamiseen.

Exmor R® CMOS -kenno soveltuu ihanteellisesti hämäräkuvaukseen

Sonyn Exmor R® CMOS -kenno on äärimmäisen herkkä, joten saat tallennettua myös nopeasti muuttuvat ilmeet ja vauhdikkaat liikkeet – jopa heikossa valaistuksessa, kuten studiossa tai esiintymislavalla.

Syvä stereoääni 120°:n X/Y-mikrofonilla

HDR-MV1:n mikrofonijärjestelmä tallentaa stereoääntä 120°:n kulmassa, joten perinteisistä videokameroista ja älypuhelimista poiketen se tallentaa pienimmätkin äänet myös täyden tilan jokaisesta nurkasta. Lisäksi äänet poimitaan tarkimpina keskeltä, joten voit olla varma, että pääesiintyjän ääni kuuluu aina selvästi.

Ulkoinen mikrofonivaihtoehto

Voit käyttää haluamaasi mikrofonia liittämällä mikrofonin MIC IN -liitäntään

One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen

One touch -etätoiminnolla voit käyttää älypuhelinta tai tablet-laitetta digikameran etsimenä ja kauko-ohjaimena, ja One touch -jakaminen mahdollistaa valokuvien ja videoiden siirtämisen kamerasta. Asentamalla Imaging Edge Mobile -sovelluksen NFC-yhteensopivaan Android-älypuhelimeen tai -tablet-laitteeseen vältät monimutkaiset määritykset – langaton yhteys on helppo muodostaa koskettamalla kameraa laitteella. Nyt voit ohjata kameraa älypuhelimella ja napata kuvia aiemmin ulottumattomissa olleista paikoista tai mennä mukaan ryhmäkuvaan. Lisäksi kuvien siirtäminen älypuhelimeen jakamista varten onnistuu hetkessä. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Onnistuu, Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti.

Lue lisää

Laadukas 30p HD -videokuva

Tallenna teräviä 1920 x 1080 / 30p HD-videoita myös heikossa valaistuksessa. MP4-muoto soveltuu erinomaisesti HD-otosten katseluun ja jakamiseen tietokoneella tai internetissä.

Luotettava äänen ja kuvan synkronoiva toisto

Toista ääni oikein videokuvan tahdissa. HDR-MV1:n äänen ja kuvan synkronointi varmistaa, että ääni on aina samassa tahdissa kuvan kanssa, kun otoksia toistetaan muilla laitteilla. Voit siis luottaa siihen, että videosi näyttävät aina ammattimaisilta.

Säädä tallennustasoja ja tarkkaile niitä 2,7 tuuman LCD-näytössä

Hallitse, hienosäädä ja paranna tallennuksen laatua – helposti ja nopeasti. Säädä tallennustasoja manuaalisesti ja valitse 31 vaihtoehdon joukosta kuhunkin tilanteeseen sopiva. Voit myös tarkistaa tason nopeasti kirkkaasta 2,7 tuuman LCD-näytöstä.

Lataa akku ja siirrä tietoja yhtä aikaa USB-portin kautta

HDR-MV1:ssä on USB-portti, jonka kautta voit ladata akun ja käyttää tietokoneen sisältöä samanaikaisesti. Mukana toimitettavan akun ja lisävarusteena hankittavan verkkolaitteen (AC-UD10) avulla käyttö on mahdollista myös akun latautuessa.

LCF-suodin vähentää kohinaa ja kirkastaa äänen

Musiikkivideokamerassa on LCF-suodin, joka heikentää matalan taajuuden ääniä. Siitä on hyötyä esimerkiksi tilanteissa, joissa ilmastoinnista tai tuulesta aiheutuvat äänet halutaan minimoida. Onnistut takuuvarmasti myös hankalissa olosuhteissa.

Käytä vain Linear PCM -nauhurina

Aina ei tarvita kuvaa – voit esimerkiksi kappaletta säveltäessäsi soittaa siitä näytteitä bändille. HDR-MV1 muuntuu nopeasti pelkkää ääntä tallentavaksi Linear PCM -tallentimeksi. Lisäksi siinä on pieni kaiutin, joten voit tehdä nopean äänitestin ilman kuulokkeita.

Kolmijalka täysin tärinättömään kuvaukseen

Unohda tärähtelevät otokset, joita saat kuvatessasi käsivaralta iPhonella tai joillakin videokameroilla. Käytä HDR-MV1:een kiinnitettävää kolmijalkaa ja tallenna vakaata, tärinätöntä ja ammattimaista kuvaa.

Linjatulo ulkoisia laitteita varten

Liitä HDR-MV1 studion laitteistoon – kuten miksauspöytään – LINE-OUT-linjatuloliitännän kautta.

Tekniset tiedot
  • Yksisuuntainen, 120 asteen X/Y-stereomikrofoni

  • 1080p Full HD -video

  • ZEISS Tessar -objektiivi

  • Sisäänrakennettu Wi-Fi®

  • NFC One touch -liitettävyys

Objektiivityyppi
ZEISS Tessar -objektiivi
Kennon tyyppi
1/2,3-tyypin (7,77 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Näytön tyyppi
6,7 cm:n (2,7 tuuman) Clear Photo LCD™ -näyttö (230 000), laajakulma (16:9, 960 x 240)
Tulo- ja lähtöliitännät
HDMI®-lähtöliitäntä (Micro), Kuulokeliitäntä, Linjatulo (analoginen äänitulo), Mikrofonitulo, Muistikorttipaikka, Multi-/Micro-USB-liitäntä

Laatikon sisältö

Akku (NP-BX1), Micro-USB-kaapeli, Linssinsuojus, Objektiivin suojuksen hihna, Käyttöopas

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide