51

3.5 perustuen 51 asiakasarvosteluun

10
22
7
6
6
Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Great sound

WI-SP600N 01.10.2019 tekijä Fairlight (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Brought a month ago, great features, good sound quality and over 6 hours of playback. Charges quick to. Like when it notifies you of when the device needs charging, power off/on and blue tooth connected. Comfortable to wear don’t fall out when walking, haven’t run in them yet but think they will be ok. The control is a little on the large size but is easy to locate and use controls.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Good sport headphones, terrible microphone

WI-SP600N 12.05.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Work well as sports headphones, no issues with them falling off or disconnecting. Good sound quality, volume and ability to switch in and out of the noise cancelling. However, everyone I've tried to speak to using the microphone has found it impossible to hear me. Issue happens when connecting them to a laptop or iPhone.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

6

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

51 asiakasarvostelua

0

Panne fonctionne plus

WI-SP600N 11.08.2021 tekijä Thierry 45760 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J’ai utilisé très peu ce casque mais au bout certain temps non utilisé fonctionne plus ni connecter Bluetooth, ni recharger.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good sport headphones, terrible microphone

WI-SP600N 12.05.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Work well as sports headphones, no issues with them falling off or disconnecting. Good sound quality, volume and ability to switch in and out of the noise cancelling. However, everyone I've tried to speak to using the microphone has found it impossible to hear me. Issue happens when connecting them to a laptop or iPhone.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

6

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support UK
17.05.2021

Hi ToddCartwright,

Thank you for your review.

We are glad to learn that you are happy with the overall performance of the headset. We have created an online step by step troubleshooting guide addressing all of the possible issues with the headphones and if the issue is still evident, you can follow the link as it will guide you to the next best course of action: http://bit.do/fLnuG. If the issue is still evident, we recommend that you contact us to provide us with more information so that we can help using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Decent

WI-SP600N 05.05.2021 tekijä Maz1971 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Would like them louder but better than the cheaper ones. Sometimes need to keep pushing them in to stay in

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
10.05.2021

Hi Maz1971,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that the volume is lower than expected.
We recommend adjusting the volume on the Bluetooth device. Regarding the fit, you can use different combinations of the supplied ear tips to get the best fit.

Sony support UK

0

Great sound

WI-SP600N 02.04.2021  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

The bar where the micro and controls are, are very heavy, it’s pushes cable of the right phone. The batterie doesn’t support all day listening. The color it’s great anda the reduce sound noise it’s impeccably

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
05.04.2021

Hi Andre,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your headphones. We're happy to welcome you into the Sony family!
We'll make sure to pass your feedback about the design through the proper channels for future consideration. If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Disappointing Charged Time

WI-SP600N 10.02.2021 tekijä MoiDun (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

As far as I know the headphones only stay charged for 90 minutes. This is very limited.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support IE
12.02.2021

Hi MoiDun,

Thank you for your review.

We’re glad to learn that you are happy with the overall performance of the headset. You can find more information about the available operating time here: http://bit.ly/375kQY8. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information so that we can help using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support IE

0

Clear sound

WI-SP600N 24.12.2020 tekijä Nasser777 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought them Less than two months and really there what I am looking for.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good quality, good value.

WI-SP600N 08.07.2020 tekijä RJP_1980 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Very comfortable, although I can’t get them to stay in my ears while running. Great sound quality as you expect from Sony. You can really hear the difference when you turn the noise cancelling function on. They could be improved with a slightly lighter control box, which would aid fit while moving/running/active, but they’re great for travelling & great for the turbo trainer / exercise bike.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to use.

WI-SP600N 12.06.2020 tekijä New runner (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought about a month ago after taking up running. My old earphones had lots of road noise and the connecting wires to my phone were annoying, they also kept falling out. These new earphones are great. The noise cancelling feature cuts out the road noise and I can hear my tunes. Also they stay in. The three ear pieces earn you can select the ones that fit your ear so they have not fallen out at all, even when running.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sport oortjes

WI-SP600N 16.03.2020  (Alankomaat)

De oortjes gekocht voor tijdens het sporten op de vakantie. Prima geluid. Wel valt 1 van de oortjes er soms uit, waarschijnlijk combi van oor en zweet, heb ik ook weleensnbij andere oortjes. Doordat ze verbonden zijn met elkaar levert dat naast het ongemak geen problemen op. Als je ze langer dan 1 a 2 uur wilt gebruiken raken ze leeg. Daarom heb ik zojuist een paar WF-1000XM3 gekocht. Voor een sportsessie tot max 2 uur voldoen ze uitstekend. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

peruskuulokkeet

WI-SP600N 04.03.2020 tekijä teroxxx (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ostin nämä n kk sitten ja olen käyttänyt näitä melko aktiivisesti. melun vaimennus ei ole kovin tehokas, mutta äänen laatu muuten on ok. suurin vika on HF käytössä mikrofonin huono toiminta. Vastaava osapuoli ei kuule kunnolla minun puhetta

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Guter Klang

WI-SP600N 23.01.2020 tekijä Opa52 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Guter Klang aber das Kabel stört etwas und die Bedienung ist durch die extrem kleinen Schalter gewöhnungsbedürftig.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great features, quick charging and easy to use

WI-SP600N 19.01.2020 tekijä Suzie Jo (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Got this as a Christmas gift. This is my first pair of wireless headphones and I’m never going back to wires

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goed geluid

WI-SP600N 16.01.2020 tekijä Gwonder (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Het geluid is goed, alleen heb ik wat kleine oor-ingangen dus dat is in het algemeen een lastig ding met oordopjes, zo ook met deze

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Comfortable and they do an excellent job.

WI-SP600N 14.01.2020 tekijä Pumpkin422 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I was given them as a present and wear them every day on the train to work. So easy and comfortable to use.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Not very good. Disappointed

WI-SP600N 04.01.2020 tekijä SheldonP (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this on 18th December 2019 and within 10 days they broke. I cannot turn them on properly. I can still hear sounds outside the earphones when switched on

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr guter Sound

WI-SP600N 10.12.2019 tekijä Deli83 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Die Bedienung am Nackenkabel(keine Ahnung wie es genannt wird) geht nach kurzer Eingewöhnung blind von der Hand. Verschieden große Stöpsel als auch zwei Größen bei den InEar-Bügeln sollten den meisten Ohrgrössen gerecht werden. Die Akkulaufzeit finde ich mit 6h völlig ausreichend. Einziger Wehmutstropfen, bei Telefonaten hört mein Gesprächspartner mich nur sehr dumpf und man wird leicht vom Strassenlärm übertönt. Hatte nie Probleme bisher mit der Bluetoothverbindung!

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
15.12.2019

Hi Deli,
vielen Dank für dein Feedback, stelle bitte sicher, dass du die letzte Software-Version auf dem Kopfhörer hast, um die Leistung und Stabilität des Kopfhörers zu verbessern. Unter dem folgenden Link findest du die aktuellste Version: https://clc.to/19fwNg (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Verwende bitte ein Smartphone oder Mobiltelefon in einer Entfernung von mindestens 50 cm zum Headset. Wenn die Entfernung zwischen Headset und Smartphone oder Mobiltelefon nicht groß genug ist, tritt möglicherweise Rauschen auf.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://clc.to/8iN1pw

Sony Support Team

0

Kleines Teil, riesiger Sound

WI-SP600N 06.12.2019 tekijä Rolf1962 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Wird sehr oft genutzt, obwohl ich eigentlich "richtige" Kopfhörer gewohnt bin. Überraschend ist für mich der Superklang (habe nur klassische Musik gehört). Bin sehr begeistert!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gewoon goed

WI-SP600N 22.11.2019 tekijä Kawask (Alankomaat)

Functioneert naar behoren, geen opmerkingen over product.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Floepen uit oor

WI-SP600N 14.10.2019 tekijä MGml (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bij mij floepen ze uit mijn oren bij het hardlopen. Dus dan heb je er weinig aan.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great sound

WI-SP600N 01.10.2019 tekijä Fairlight (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Brought a month ago, great features, good sound quality and over 6 hours of playback. Charges quick to. Like when it notifies you of when the device needs charging, power off/on and blue tooth connected. Comfortable to wear don’t fall out when walking, haven’t run in them yet but think they will be ok. The control is a little on the large size but is easy to locate and use controls.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to connect!

WI-SP600N 01.09.2019 tekijä vTerka90 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought it a month ago and I have no complaints so far..great connectivity, easy to use, noise cancelling great..

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvät on

WI-SP600N 01.09.2019 tekijä Atte (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Muuten ei oo kyl mitään valittamista, mut akun kesto sais olla puolta parempi!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Son excellent mais batterie tres faible

WI-SP600N 31.08.2019 tekijä vasilis69 (Ranska)

Le manuel mention une dure de vie de 6h mais je ne peut pas arrive plus de 2h.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Niet enthousiast

WI-SP600N 13.08.2019 tekijä RDS0212 (Alankomaat)

Inmiddels ruim een half jaar in bezit en ben niet tevreden over de pasvorm. De oortjes blijven tijdens het lopen niet in de oren zitten en vallen uit. Alleen met een hardloophoofdband blijven ze enigzins zitten. Daarnaast zouden de oortjes tegen water moeten kunnen, maar na 1x hardlopen in een regenbui zijn ze kapot. Helaas verkeeerde keuze gemaakt, u bnet gewaarschuwd!

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
16.08.2019

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de hoofdtelefoon. Graag willen wij je verzoeken om de onderstaande artikels te bekijken.

Over de waterbestendigheid van de headset: https://helpguide.sony.net/mdr/wisp600n/v1/nl/contents/TP0001616985.html

Plaatsen van de headset: https://helpguide.sony.net/mdr/wisp600n/v1/nl/contents/TP0001617009.html

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Great earphones

WI-SP600N 30.07.2019 tekijä Alib427 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Had these for two weeks now. Fablous sound, completely blocks out background noise whilst I'm at the gym. Stays in my ears fine whilst running and pumping weights. Not used them for calling anyone so I can not comment. Works great with my Samsung phone. Would deffiently recommend. Only complaint is the control, needs to be slightly smaller.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good but battery life is awful

WI-SP600N 25.07.2019 tekijä AM1976 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Had these for two weeks and everything about them is good....apart from the battery life. Usually they won't last a day without running out which is a massive pain and means I have to keep the charging lead at close hand all the time. Also, when I was sold these in Dixons the salesperson said that the headphones were designed for sport and wouldn't slip out when you start to sweat. That's not true at all, they fall out as much as any other wireless headphones. Overall I'd say they are probably not worth the £85 price tag.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer support
29.07.2019

Hi,

Thank you for your feedback.

We have read your review, and we'd like to highlight that the available operating time varies depending on the settings and conditions of use. You'll find more information here: https://bit.ly/30ZBliY

Sony support team

0

Hyvät jokaiseen päivään

WI-SP600N 17.07.2019 tekijä Amia (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Käyttö helppoa, ainoa miinus on akkun kesto ja että sitä ei näe kuin erillisestä appistä.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goed

WI-SP600N 13.07.2019 tekijä Harendsen (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Zeer goed geluid. Kabel had iets langer gemogen. Bediening en installeren makkelijk.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

So good!

WI-SP600N 12.07.2019 tekijä NataNata (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

the sound quality is so good. I listen to different kinds of music depending on my mood and these headphones never dissapointed me. Very comfortable to wear. When using them for a phone call, ambient sound is turned on automatically. That helps me to understand if the surrounding might be too loud for the person I'm talking to. Microphones always amplyfy the sound of surrounding and sometimes we don't realise that what for us might be OK, for the listener might be too loud or disturbing. With ambient sound we can hear our how the sound gets amplyfied and decide rather to change location or we are all good :) love that product!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Not really suitable for sports

WI-SP600N 10.07.2019 tekijä Perquis (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought these around a month ago and although the sound quality is brilliant, the part with all the buttons is heavy enough to make the left-side earphone fall out of the ear constantly. It only stays in place when walking.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

für mich super Teile

WI-SP600N 04.07.2019 tekijä Omar65 (Saksa)

habe mir die WI-SP600N fürs Biken mit dem MTB gekauft und bin für mich zufrieden....machen was sie sollen.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great sounf

WI-SP600N 14.05.2019 tekijä Sven101 (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Had for 2 weeks now, use everyday for 6 hours plus, battery ok but will only get about 4-5 non stop hours, head set gets a little uncomfortable but as it's on for long periods that's to be expected. Bluetooth is great, call quality is good, the fit in the ear is good but to have cable run behind behind head makes it pull on the ears slightly. If the battery was better I'd go for true wireless instead

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

faultless

WI-SP600N 02.05.2019 tekijä Frankywil (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Connection to my phone was quick, easy and without problems. I haven't had a single drop out. Sound quality and noise cancelling is very good. Only negative is - no case or bag provided and there is no top up charger included.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

5

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nul !!! etait ce une copie etait ce un vrai SONY ?

WI-SP600N 24.04.2019 tekijä momohelico (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai acheté ces écouteurs pour avoir des basses, un son de qualité.... le son équivaut a un écouteur acheté au marché pour 10 euros ! et encore, ceux à 10 euros étaient mieux. Le réducteur de bruit est inefficace. En résumé une vraie daube ! je me retourne une fois de plus vers Bose,valeur sure....

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Guter Kopfhörer, schlechtes Noise-cancelling

WI-SP600N 21.04.2019 tekijä DanielS72 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Der Kopfhörer hat sehr gute Klangeigenschaften und sitzt recht stabil im Ohr. Die Geräuschunterdrückung funktioniert jedoch schlecht bis gar nicht.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent Value

WI-SP600N 30.03.2019 tekijä jon_w (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

An excellent pair of noise cancelling earphones for the price. The build quality feels robust, the sound is good, there are lots of features and an app for some more control

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Anniyed about expense!

WI-SP600N 30.03.2019 tekijä Big Apple Yankee (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I HAD to buy AirPods because of design of Apple iPhones - only one port on phone! So I protested & bought Sony instead of Apple (£159!). Maybe other phones also have the same issue. RIP-off!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good fit, poor call quality

WI-SP600N 29.01.2019 tekijä Knackered (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Good solid fit (once I’d fitted the right earbuds - quite painful till then!), sound quality & noise cancelling excellent, but call quality is very patchy (possibly due to me using my IPhone SE - I can not vouch for newer models)

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
01.02.2019

Hi,

Thank you for your feedback. We recommend making sure that the software of the headphones is up to date as explained here: https://bit.ly/2G3o6aL. If the issue is still evident, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2PAqdrD .

Sony Support Team

0

Great Sound and NC

WI-SP600N 18.01.2019 tekijä Wisp (Irlanti)

Love the sound quality and the noise cancelling. Battery life is enough to get through a full day's worth of working out and commuting etc. Google assistant feature is pretty handy as well. Well built and durable. My only complaints would be that the weight is imbalanced so they tend to lean on one side of your head. The buds go straight into your ear as opposed to a 45 deg. angle so they slip out more easily. Also the plastic on the faceplate is poor quality ABS plastic that fades in colour after use. I would go for the white version where I imagine this is not an issue. Overall I found them to be worth my time and money.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent Product!

WI-SP600N 15.01.2019 tekijä NRO123 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Was given these headphones as a Christmas gift and I'm delighted with them. They are comfortable, sound great and have great features.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fall out

WI-SP600N 20.12.2018 tekijä jkmonty (Yhdistynyt kuningaskunta)

Great sound. But even with largest fitting they fall out the ear with moderate sweat. And my ears are average. Problem is weight of control unit.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Teleurstelling

WI-SP600N 17.12.2018 tekijä AlexV73 (Alankomaat)

Op zoek naar een koptelefoon met noise cancellation net voor het opstappen op een vlucht naar het buitenland. Uiteindelijk gekozen voor de Sony Earbuds om reden van prijs en dat ee volle koptelefoon nog te massief is voor mijn gevoel. - tijdens de wachttijd opgeladen met de gedachte de NC functie aan boord mee te gaan maken. Ik was ronduit teleurgesteld. Geluid van de motoren luid en duidelijk te horen. Ondanks via de app alle standen te hebben geprobeerd - de 2de teleurstelling vandaag, een telefoongesprek in de stad ging gepaard met enorme piepgeluiden; ook nu was NC functie niet hoorbaar Ik had feitelijk voor de 1000mx3 moeten kiezen. Duurkoop

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
20.12.2018

Goedemiddag Alex,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de WI-SP600N hoofdtelefoon. Graag willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we een aantal stappen kunnen uitvoeren.

Sony klantenservice: https://bit.ly/2D0wE0D

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Great sound but don't stay in my ears at the gym!

WI-SP600N 27.11.2018 tekijä robsterc (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I've tried the various combination of buds and wings but can't find one that results in them staying in place consistently when using then in the gym. As this is my primary reason for using them this isn't great. On the plus side I'm happy with the sound they produce

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

bof

WI-SP600N 26.11.2018 tekijä garp (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

très déçu par ce casque dont la réduction du bruit est peu efficace

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony statt....

WI-SP600N 14.11.2018 tekijä Dresden2018 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Eigentlich Bose, doch dieser Kopfhörer hat mich überzeugt.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Rubbish as a hands free device - Good sound

WI-SP600N 12.11.2018 tekijä Davevv (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I had them for 2 days grate sound and control tried to call the wife and she told me I sounded like I was under water but can hear all the people in my office clear as day. It looks like the microphone is in the ear piece and I guess it is not in a good position for £100 it's bad. the support was the typical reset them and turn off an on.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

6

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great features

WI-SP600N 09.11.2018 tekijä Super bowler (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Glad I bought this product great build quality only problem volume etc control a tad bulky and catches neck, shirt collar and pulls on earpiece

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good

WI-SP600N 03.11.2018 tekijä Sid3086 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Headphones are really good but the microphone is a waste of time when u get a call the person on other side can’t hear u properly

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottima funzionalità

WI-SP600N 16.10.2018 tekijä carletto1972 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

ho comprato il prodotto 4 mesi fa ed è molto pratico

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goede oortjes voor specifieke eisen

WI-SP600N 26.06.2018 tekijä piefert (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Deze oortjes klinken fijn, en voelen goed aan. Waterbestendigheid is een geruststelling en, hoewel ik hier geen ervaring mee heb, lijken ze me fijn om mee te sporten. Noise cancelling op oortjes van dit formaat is indrukwekkend, maar de ambient mode is naar mijn mening niet indrukwekkend. Ik vraag me af of het batterij- en besturingsonderdeel niet anders had kunnen worden ontworpen, voor een meer evenredige verdeling van het gewicht.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Uitstekende geluidskwaliteit, de rest valt wat teg

WI-SP600N 18.06.2018 tekijä Scippio (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Een koptelefoon met uitstekende geluidskwaliteit, een handige app en degelijk boukwaliteit. De noise-canceling valt wat tegen en het draagcomfort tijdens het sporten valt ook wat tegen. Daarnaast zijn het klepje en de micro USB (geen USB-C !) gedateerd

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta