Kuvia tuotteesta H3 Balanced Armature -nappikuulokkeet
Kuvia tuotteesta H3 Balanced Armature -nappikuulokkeet
Kuvia tuotteesta H3 Balanced Armature -nappikuulokkeet
Tuote H3 Balanced Armature -nappikuulokkeet toiminnassa
Tuote H3 Balanced Armature -nappikuulokkeet toiminnassa

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Ensiluokkainen ääni

Sony sijoitti kolme kaiutinelementtiä XBA-H3-kuulokkeiden tarkasti muotoiltuun koteloon. Kun kaiutinelementit toimivat yhdessä, ne luovat korkealle resoluutiolle sopivan 3–40 000 Hz:n vasteen.

Ääniala kasvussa

Laajemman taajuusalueen ja edistyksellisten elementtien ansiosta XBA-H3 tuottaa korkean resoluution ääntä, joka yltää ennätyksellisen lähelle live-esityksen laatua.

Sonyn hybridikaiutinelementtijärjestelmä

Jokainen kolmesta kaiutinelementistä kattaa taajuusalueen tietyn osan: syvät matalat äänet, tarkat väliäänet ja kristallinkirkkaat korkeat äänet.

Hifiharrastajan unelmaääni

Korkean resoluution ääni – nyt nappikuulokkeissa

Vaikka useimmat ihmiset kuulevat vain 20–20 000 Hz:n taajuudet, nämä nappikuulokkeet tuottavat 3–40 000 Hz. Vaikkei kuulija kuule infraääni- ja ultraäänitaajuuksia, hän tuntee ne kehollaan. Tällä tavoin on pystytty luomaan live-esityksiä ja studiotaltiointeja vastaava rikas musiikkielämys, jollaista pakatut digitaalitiedostot tai muut kuulokkeet eivät voi tarjota.

  • Äänitiede
  • Dynaaminen kaiutinelementti
  • Balanced Armature (täysi äänialue)
  • Balanced Armature (diskanttielementti)
xba tuoteotos

Täydellinen ääni, täydellinen ergonomisuus

Vertaansa vailla olevan äänentoiston lisäksi XBA-H3-nappikuulokkeissa on monia ominaisuuksia, jotka takaavat käyttömukavuuden ja muunneltavuuden.

Harkittua muotoilua

Löydä itsellesi parhaiten sopivat nappikuulokkeet. Ensiluokkaisen kirkas ääni ja monipuolinen muotoilu takaavat miellyttävän kuuntelukokemuksen tien päällä.

Vaihtoehdot sinun tarpeisiisi

XBA-H3-kuulokkeissa on kaksi irrotettavaa johtoa, joista toisessa on mikrofoni. Voit vaihtaa johtoja tarpeidesi mukaan: keskity kuuntelemaan musiikkia tai ole valmis vastaanottamaan puheluita.

Mahdollistaa puhelut

Sonyn kauko-ohjaimen/mikrofonin avulla voit vastaanottaa handsfree-puheluita ja säätää äänenvoimakkuutta sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmissä.

XBA H3

Löydä täydellinen malli

Pakkaukseen sisältyy silikonivaahdosta valmistetut korvatyynyt neljässä eri koossa. Ne takaavat äärimmäisen käyttömukavuuden ja laadukkaan äänentoiston. Korvatyynyt ovat pehmeät, ja ne eristävät taustaääniä tehokkaasti.

Täydellinen kuuntelukokemus kannettavalla

Kahta samanlaista korvaa ei ole. Siksi XBA-H3-kuulokkeiden korvasangat on valmistettu muotonsa säilyttävästä hartsista ja ne on päällystetty Teknorote®-silikonilla, mikä takaa tiiviin ja vakaan istuvuuden jokaisen kuuntelijan korvaan.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Hybridielementtijärjestelmä tuottaa syvät bassot ja kirkkaat diskantit

  • Yhteensopiva älypuhelinten kanssa, kauko-ohjainmikrofoni puheluja varten

  • Beat Response Control -tekniikka vähentää kovien bassoäänten vääristymistä

  • Hyvin istuvat, turvalliset silikoninappikuulokkeet, joissa korvasanka

Kaiutinelementti
Kolmitie-HD-hybridi – 16 mm:n dynaaminen kaiutinelementti + 2 Balanced Armature -kaiutinelementtiä
Taajuusvaste
3–40 000 Hz
Johdon pituus
1,2 m

Laatikon sisältö

Silikoni-kumihybridipehmusteet (koot: SS x2, S x2, M x2 ja L x2), Vaahtomuovisilikonipehmusteet (koot: SS x2, S x2, M x2 ja L x2), Kantolaukku, Pidike, Johtosäädin, Irrotettava korvasankojen johto ja kauko-ohjain

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide