KUULOKKEET

XBA-N3AP / XBA-N3BP-nappikuulokkeet

XBA-N3AP
Kuva tuotteesta XBA-N3AP / XBA-N3BP-nappikuulokkeet

SVH

350,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta XBA-N3AP / XBA-N3BP-nappikuulokkeet
Kuvia tuotteesta XBA-N3AP / XBA-N3BP-nappikuulokkeet
Kuvia tuotteesta XBA-N3AP / XBA-N3BP-nappikuulokkeet
Uskomaton ääni pienessä tilassa

Täyteläinen ääni ja parempi selkeys koko taajuusalueella. Tyylikkäissä nappikuulokkeissa on uudelleen suunniteltu HD-hybridikaiutinelementtijärjestelmä, joka takaa yksityiskohtaisen toiston pienessä tilassa.     

High-Resolution Audio
High-Resolution Audio

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. 

LCP HD -hybridikaiutinelementtijärjestelmä
LCP HD -hybridikaiutinelementtijärjestelmä 

Dynaamisen kaiutinelementin ja nestekidepolymeerikalvon tuottamat täyteläiset bassot ja pehmeät keskiäänet yhdistyvät Balanced Armature -kaiutinelementin kirkkaisiin korkeisiin ääniin.     

Sound Space Control
Sound Space Control

Laajennettu, avoin kotelo ja tehostettu ilmavirta parantavat äänimaailmaa ja tuottavat täyteläisemmän ja luonnollisemman äänen.     

Tasapainoista tehoa

Ääni on optimoitu koko taajuusalueella HD-hybridikaiutinelementtijärjestelmällä

Dynaaminen 9 mm:n kaiutinelementti ylläpitää tehon syvien bassoäänien ja kirkkaiden keskiäänien tuottamiseen keskeytyksettä, toisin kuin muut kaiutinelementit. Balanced Armature -kaiutinelementti tarjoaa luonnolliset korkean taajuuden äänet pidempään. Molemmat kaiutinelementit yhdessä pitävät äänen vakaana koko taajuusalueella.

Ilmavirta ratkaisee

Sound Space Control

Laajennetun kotelon ansiosta ilma virtaa paremmin ja kaiutinelementillä on enemmän tilaa liikkua ja äänellä tilaa resonoida. Tuloksena on luonnollisempi ääni, täyteläisemmät keskiäänet ja tasapainoiset matalat ja korkeat äänet. 

High-Resolution Audio

3,2-kertainen tiedonsiirto

Kaikki irti joka kappaleesta

Aivan kuin tavallinen tarkkuus eroaa HD-videosta, korkean resoluution äänentoisto on huomattavasti laadukkaampaa kuin MP3-tiedostot tai jopa CD-levyt – kuulet jokaisen henkäyksen, rummuniskun ja sävelen. 

Tyylikkyyttä pienoiskoossa

Tarkka äänentoistotekniikka on pakattu pieneen tilaan. Kevyiden kuulokkeiden mukana toimitetaan kantokotelo, joten ne on helppo ottaa mukaan. 

Täydellisen mukavat

Triple Comfort -nappikuulokkeet sopivat monen mallisiin korviin, ja niitä on saatavilla kolmea eri kokoa. Ne on valmistettu kovasta silikonikumista ja erityisestä muotoillusta silikonista, ja niissä yhdistyy ääni, vakaus ja mukavuus.         

Päivitä kaapeli

Vaihda kaapelia ja hyödynnä laadukkaiden, vaihtoehtoisten johtojen tarjoama selkeämpi äänentoisto. Valitse tasapainotettu kaapeli, jossa on vasen ja oikea maadoitusjohto ylikuulumisen vähentämiseksi.

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio -ääni tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Näillä kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä.

Artist_connection
Tutustu näytemusiikkiin demosoittimessa – lataa Artist Connection -sovellus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Täyteläinen ääni ja parempi selkeys koko taajuusalueella. Tyylikkäissä nappikuulokkeissa on uudelleen suunniteltu HD-hybridikaiutinelementtijärjestelmä, dynaaminen nestekidepolymeerielementti ja Sound Space Control, jotka tarjoavat laajemman äänimaailma pienessä tilassa.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • HD-hybridikaiutinelementtijärjestelmä tuottaa syvät bassot ja selkeät korkeat äänet

  • Beat Response Control -tekniikka vähentää kovien bassoäänten vääristymistä

  • Hyvin istuvat ja mukavat silikoniset nappikuulokkeet

  • Laitteen keveyden ansiosta musiikki on helppo kantaa mukana

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide