α-objektiivit
Sonyn E-tyypin objektiivit vaativille videokuvaajille

Tapa, joilla elokuvia kuvataan, on muuttunut perusteellisesti. Korkea resoluutio ja kuvataajuudet, etäkäyttö ja käsivaralta kuvaamineen ovat tehneet automaattitarkennuksesta ja kuvanvakautuksesta entistä tärkeämpää. Sony kuunteli asiakkaiden palautteita ja suunnitteli kameroita ja objektiiveja ihanteellisella tavalla yhtä aikaa, jotta voisi tarjota asiakkaiden tarvitsemaa suorituskykyä. Videolta näet, millaisia etuja aidot Sonyn objektiivit tarjoavat videokuvauksessa.

Yöllä otettu muotokuva naisesta
Joustavuutta erottuvilla tarkennuksen säätimillä

Monipuoliset tarkennusvaihtoehdot kaikkiin tilanteisiin. Tasainen automaattitarkennus pitää liikkuvat kohteet terävinä ja syväterävyyden pienenä aina 4K 120p -laatuun asti. Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus tekee tarkasta manuaaliohjauksesta tasaista. Parhaat AF Assist -ominaisuudet: manuaalisen tarkennuksen voi ottaa käyttöön hetkessä automaattitarkennusta käytettäessä.

Lähikuva objektiivista
Tehokas zoom ainutlaatuiseen ilmaisuun

Toisin kuin manuaaliset zoom-objektiivit, Sonyn tehokkaiden zoom-objektiivien zoomaus on tasaista ja hiljaista. Liike on sulavaa ja tarkkaa myös hitailla suljinnopeuksilla. Zoom-rengas, vipu ja zoomin käyttö etänä tarjoavat runsaasti joustavuutta.

Kuva valokuvaajasta, joka kuvaa ulkona käsivaralta miesmallia
Paras mahdollinen kuvanvakautus käsivarakuvaukseen

Sonyn uusimmissa kameroissa on sisäinen optinen kuvanvakautus, jota tehostaa aktiivitila. Käsivaralta kuvaaminen onnistuu ilman ylimääräisiä varusteita. Sonyn itse suunnittelemat kamerat ja objektiivit tarjoavat yhdessä erinomaisen kuvanvakautuksen.

Lähikuva objektiivista
Sulava himmenninohjaus tuottaa hienostuneen syväterävyyden

Tietyt Sonyn objektiivit tukevat sulavaa ja hiljaista aukon säätöä. Tuloksena on elokuvamainen bokeh ja ilmaisukyky. Yhdessä tietyissä Sonyn kameroissa olevan elektronisen säädettävän harmaasuotimen kanssa syväterävyyttä voi säätää kätevästi valotusta muuttamatta.

Maailmaa muuttavat objektiivit

Kameroiden suorituskyvyn nopea kehittyminen muuttaa objektiivitarpeita ja -vaatimuksia. Sonyn G Master -sarjan suorituskykyiset objektiivit palvelevat tulevaisuuden kameroita. Ne yhdistävät tarkan ja viehättävän bokeh-sumennuksen sekä nopean ja tarkan automaattitarkennuksen, jotka tarjoavat uusia luovia kuvausmahdollisuuksia.

FE 50mm F1.2 GM – haastattelu
Tuotekuva
G Master

Suuri tarkkuus ja upea boke-sumennus yhdistyvät objektiiveissa, joiden suorituskyky riittää tehokkaimmillekin kameran rungoille useiden vuosien ajaksi.

Tuotekuva
G-objektiivi

Suuren aukon G Lens -objektiivit ovat teknisesti erittäin kehittyneitä ja suorituskykyisiä. Erikoislasi vähentää suurille aukoille ominaisia värimuutoksia, ja aukon pyöreä muoto auttaa pehmentämään taustan kauniisti.

Tuotekuva
ZEISS-objektiivit

Sony ja ZEISS® ovat kehittäneet yhdessä malliston, joka tuo käyttöösi yli 160 vuoden edestä optista asiantuntemusta. Erikoislasin, pinnoitteiden ja huippuunsa hiotun valmistusprosessin ansiosta voimme tarjota ammattikäyttöön sopivia luovia työkaluja.

α-objektiivisanasto

Lue lisää uusimmasta tekniikasta

Kuvat ja mielikuvitus yhdistyvät

OMISTAJILLE