Koe täysin todenmukainen maailma

Lähemmäs todellisuutta Sonyn OLED-tekniikalla

Yli kahdeksan miljoonan yksilöllisesti hallittavan OLED-itsevalaisupikselin ansiosta näet todenmukaiset mustan sävyt, uskomattoman kontrastin ja luonnolliset värit. Katselukokemus on vertaansa vailla.

Puhdas musta, täydellinen näkyvyys 

OLED-pikselit toimivat yksilöllisesti, ja poistamalla ne käytöstä kokonaan voidaan luoda täysin musta väri. Näin korkealuokkainen kontrasti tuo esiin yksityiskohdat, syvyyden, rakenteet ja värit uskomattoman luonnollisesti. 

Sonyn OLED-näyttö
OLED
Perinteinen näyttö
PERINTEINEN

Eloisammat värit ja aidommat mustan sävyt

Värit nähdään eri tavalla niiden ympäristön mukaan. Vain silloin, kun värejä ympäröi aito musta sävy, ne näyttävät eloisilta. 

Miljoonia yksilöllisesti hallittavia OLED-pikseleitä

Tämän näytön miljoonat OLED-itsevalaisupikselit, jotka voidaan aktivoida yksilöllisesti, takaavat todenmukaiset kuvat. Koska jokainen pikseli syttyy itsenäisesti, näet selkeämmät yksityiskohdat, värit ja varjot jokaisessa kohtauksessa.

Vuoristonäkymä Sonyn OLED-televisiossa

Sonyn luotettava OLED-näyttö

Sonyn OLED-televisiot estävät kuvan palamista ruutuun. Sonyn ainutlaatuiset prosessorit havaitsevat pysähtyneen kuvan ja estävät kuvan palamisen ruutuun pikseleitä siirtämällä.

Ei epätarkkuutta, vaan täydellisen selkeät kohtaukset

Epätarkkuutta ei ole havaittavissa edes nopeasti vaihtuvissa kohtauksissa, vaan näet kaiken uskomattoman selkeästi. Jokainen pikseli kirkastuu sekunnin murto-osassa. 

Perinteinen näyttö, jossa on epätarkkuutta
Tarkat kuvat
OLED
Perinteinen
  • OLED
  • Perinteinen

Miellyttävä katselukokemus kaikista kulmista

Kuvat ovat kirkkaat ja selkeät kaikista kulmista, joten koko perhe voi nauttia loistavasta katselukokemuksesta.