Puhtaat mustan sävyt. Upeasti yhteensopiva ääni. Koe Sonyn OLED.

OLED-TV takaa puhtaat mustan sävyt ja eloisat värit. OLED-televisiomme, joissa on Cognitive Processor XR™, nostavat äänen ja kuvan uudelle tasolle todentuntuisella kontrastilla ja mukaansatempaavalla, kuvaan sopivalla äänellä.

Miljoonia tarkasti ohjattavia, itsevalaisevia pikseleitä

OLED-näytön pikseleitä ohjataan yksittäin, mikä tuottaa syvät mustan sävyt ja kirkkaat vaaleat kohdat. Cognitive Processor XR ja ainutlaatuinen paneelinohjaustekniikka tehostavat värejä ja kontrastia ja tuottavat erityisen todentuntuisen kuvan.

Laaja värispektri aitoja sävyjä varten

Cognitive Processor XR™ -pohjainen XR Triluminos Pro™ -näyttö toistaa yli miljardi väriä. Yhdessä laajan väriskaalan paneelin ja ihmiskeskeisen prosessorin kanssa se analysoi värien kylläisyyden, sävyn ja kirkkauden ja toistaa luonnolliset sävyt kaikissa yksityiskohdissa.

Laajin paletti luonnollisia ja kirkkaita värejä

Uudessa A95K OLED (QD-OLED) -televisiossamme on miljoonia erillisiä itsevalaisevia pikseleitä, jotka näyttävät enemmän värejä kuin koskaan. Cognitive Processor XR™ -prosessorin ansiosta jokaisen värin kylläisyys, sävy ja kirkkaus toistetaan upean yksityiskohtaisena, jotta koet sävyt ja erot, jotka erottaa yleensä vain todellisuudessa.

Kuva dinosauruksista osoittaa, kuinka Acoustic Surface -tekniikka toistaa äänen täsmälleen oikeasta kohdasta.
Kaiutin ruudussa, elokuvateatteritasoinen ääni

Acoustic Surface Audio+ -tekniikan ansiosta Sonyn OLED-televisioiden ääni kuuluu suoraan ruudusta, ja kuulemasi ja näkemäsi kohdistetaan tarkalleen yhteen. Katselukokemuksesta tulee paljon mukaansatempaavampi. Ääni kuuluu juuri oikeasta kohdasta.