Puhtaat mustan sävyt. Upeasti yhteensopiva ääni. Koe Sonyn OLED.

OLED takaa puhtaat mustan sävyt ja eloisat värit. Minimalistisesti muotoillut Sonyn OLED-televisiot toistavat pienimmätkin yksityiskohdat todenmukaisina ainutlaatuisen kuvanlaatutekniikan ja mukaansatempaavan äänen ansiosta. 

Puhtaat mustan sävyt tuovat syvyyttä 

OLED-näytössä on miljoonia itsevalaisevia yksittäin ohjattavia pikseleitä. Koska jokainen pikseli voidaan aktivoida tai sammuttaa, kirkkaan ja pimeän vaihteluväli laajenee uskomattoman syvillä mustan sävyillä ja kirkkailla vaaleilla kohdilla. Näet enemmän yksityiskohtia, syvyyttä ja tekstuuria pimeissä kohtauksissa.

Sonyn säätämät värit ja kontrasti lisäävät syvyyttä ja todentuntuisuutta

Sony on hienosäätänyt OLED-televisioitaan ainutlaatuisilla tekniikoilla, jotka tekevät katselukokemuksesta aidosti mukaansatempaavan ja unohtumattoman. Pixel Contrast Booster parantaa kirkkaiden kohtien väriä ja kontrastia, joten voit nauttia eloisista väreistä, syvyydestä, hienorakenteisista yksityiskohdista ja syvistä mustan sävyistä, joihin vain OLED-tekniikka pystyy. Tehokkaat X1-prosessorimme parantavat kuvanlaatua entisestään optimoimalla värin, kontrastin ja kirkkauden sekä poistamalla kohinaa edistyksellisten algoritmien avulla.

Papukaijan yksityiskohta reunatyyppisessä LCD-näytössä
Reunatyyppinen LCD
Papukaijan yksityiskohta perinteisessä OLED-näytössä
Perinteinen OLED
Papukaijan yksityiskohta Sonyn OLED-näytössä, jossa Pixel Contrast Booster
Sonyn OLED-näyttö ja Pixel Contrast Booster
Kaiutin ruudussa, elokuvateatteritasoinen ääni 

Sonyn OLED-televisioiden ääni kuuluu suoraan ruudusta, ja se, mitä kuulet ja näet, kohdistetaan tarkalleen yhteen. Katselukokemuksesta tulee siten paljon mukaansatempaavampi. Kuulet äänen suoraan sen lähteestä. 

Minimalistinen yksiosainen muotoilu
Ainutlaatuinen muotoilu, mukaansatempaava kokemus 

Minimalisesti muotoiltu OLED-televisiomme optimoi kuvan ja äänen mukaansatempaavaa katselukokemusta varten. Yksiosaisen muotoilunsa ansiosta televisiossa ei ole häiritseviä elementtejä, ja se sulautuu täydellisesti olohuoneeseen.