Puhtaat mustan sävyt. Upeasti yhteensopiva ääni. Koe Sonyn OLED.

OLED takaa puhtaat mustan sävyt ja eloisat värit. Minimalistisesti muotoillut Sonyn OLED-televisiot toistavat pienimmätkin yksityiskohdat todenmukaisina ainutlaatuisen kuvanlaatutekniikan ja mukaansatempaavan äänen ansiosta. 

Puhtaat mustan sävyt tuovat syvyyttä 

OLED-näytössä on miljoonia itsevalaisevia yksittäin ohjattavia pikseleitä. Koska jokainen pikseli voidaan aktivoida tai sammuttaa, kirkkaan ja pimeän vaihteluväli laajenee uskomattoman syvillä mustan sävyillä ja kirkkailla vaaleilla kohdilla. Näet enemmän yksityiskohtia, syvyyttä ja tekstuuria pimeissä kohtauksissa.

Sonyn säätämät värit ja kontrasti lisäävät syvyyttä ja todentuntuisuutta

BRAVIA XR™ OLED -televisioiden XR OLED Contrast Pro analysoi kuvaa ihmissilmän tavoin parantaen kirkkaiden kohtien väriä ja kontrastia. Voit nauttia syvistä mustan sävyistä ja huippukirkkaudesta ennen kokemattomalla tavalla. Kuva tuottaa todenmukaisen syvyyden kohteen ja taustan välille. Yksityiskohdat ovat tarkkoja myös varjo- ja valokohdissa. Cognitive Processor XR™ parantaa kuvanlaatua entisestään kognitiivisen älyn avulla tuottamalla kuvan kuin ihmissilmin nähtynä.

Papukaijan yksityiskohta reunatyyppisessä LCD-näytössä
Reunatyyppinen LCD
Papukaijan yksityiskohta perinteisessä OLED-näytössä
Perinteinen OLED
Papukaijan yksityiskohta Sonyn OLED-näytössä, jossa Pixel Contrast Booster
Sonyn OLED-näyttö ja XR OLED Contrast Pro
Kuva dinosauruksista osoittaa, kuinka Acoustic Surface -tekniikka toistaa äänen täsmälleen oikeasta kohdasta.
Kaiutin ruudussa, elokuvateatteritasoinen ääni

Acoustic Surface Audio+ -tekniikan ansiosta Sonyn OLED-televisioiden ääni kuuluu suoraan ruudusta, ja kuulemasi ja näkemäsi kohdistetaan tarkalleen yhteen. Katselukokemuksesta tulee paljon mukaansatempaavampi. Ääni kuuluu juuri oikeasta kohdasta.