MDR-1000X

Verraton hälynpoisto

Alan johtavan hälynpoiston ansiosta voit nauttia musiikista näillä What Hi-Fi? -palkituilla kuulokkeilla ilman häiriöitä. Kuuntele täydellisessä hiljaisuudessa tai mukauta ääni ympäristöösi.

KUULOKKEET

Langattomat 1000X-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

MDR-1000X

Kuva tuotteesta Langattomat 1000X-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

creamblack

SVH

450,00 €

(VAT)

What Hi-Fi?: 5 tähteä ja " parhaat hälynpoistokuulokkeet 100 £:n sarjassa"

Vuonna 1976 perustettu What Hi-Fi? on maailman johtava itsenäinen ohjepalvelu hifi- ja kotiviihdetuotteiden ostamiseen ja omistamiseen

Uppoudu musiikkiin

Voit nauttia vertaansa vailla olevasta hälynpoistosta missä tahansa, milloin tahansa ja mitä tahansa teetkin.

Ympäristön äänet päälle. Ja pois.

Hallitse ääntä SENSE ENGINE™ -tekniikan avulla

Kuulet vain, mitä haluat kuulla. SENSE ENGINE™ -tekniikan avulla voit aloittaa musiikin kuuntelun tai lopettaa sen yhdellä kosketuksella.  

Tutustu MDR-1000X:n hälynpoistoon ja ainutlaatuisiin toimintoihin

Aito ja alkuperäinen ääni

Kuuntele alkuperäistallenteen veroista musiikkia korkean resoluution äänentoiston avulla. Korkean resoluution äänentoistolle optimoitu S-Master HXTM vähentää vääristymiä, joten voit nauttia kaikista musiikin vivahteista.

Kuulokkeissa on myös tehokas 40 mm:n elementti, jonka LCP (nestekidepolymeeri) -kalvo toistaa raskaatkin biitit vaivatta ja tuottaa täyden skaalan ääniä aina 40 kHz:iin asti. 

Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot (MP3, ACC, ATRAC ja WMA) lähemmäs korkean resoluution ääntä. DSEE HX palauttaa pakattujen äänitiedostojen poistetut ylä-äänet, jolloin digitaaliset musiikkitiedostot kuulostavat entistä luonnollisemmilta ja vivahteikkaammilta. 

DSEE HX

Laadukasta langatonta kuuntelua LDAC‑yhteydellä

LDAC lähettää noin kolme kertaa perinteistä langatonta BLUETOOTH®-yhteyttä enemmän tietoa suurimmalla 990 kb/s:n nopeudella. Voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkean resoluution ääntä.

Keinonahkaiset korvatyynyt

Ylellistä nahkaa

Kotelon ja korvatyynyjen pehmeä keinonahka tuntuu ja näyttää ylelliseltä. Hyvin korville istuvilla kuulokkeilla voit kuunnella musiikkia mukavasti tuntikausia.

Taittuva muotoilu

Kätevästi mukana matkassa

Taittuvat kuulokekupit helpottavat kuulokkeiden kuljettamista esimerkiksi matkalaukussa tai mukana toimitettavassa kantolaukussa.  

Pyyhkäise ja napauta

Pyyhkäise ja napauta

Koskettamalla kuulokkeiden hallintapaneelia voit kuunnella musiikkia, selailla kappaleita, säätää äänenvoimakkuutta tai ottaa älypuhelimesi äänikomennot käyttöön.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Alan johtavan hälynpoiston ansiosta nämä kuulokkeet tarjoavat upean musiikkinautinnon. Kuuntele täydellisessä hiljaisuudessa tai mukauta ääni ympäristöösi.
  • Digitaalinen hälynpoistotekniikka

  • Laadukasta langatonta ääntä LDAC‑yhteydellä

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • 40 mm:n HD-kaiutinelementti ja dynaaminen alue

  • Alumiinipäällysteinen LCP-kalvo vähentää vääristymiä

Kaiutinelementti
40 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
Taajuusvaste
4–40 000 Hz
Johdon pituus
Kuulokekaapeli (noin 1,5 m, hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin)

Laatikon sisältö

Kantolaukku, Sovitin lentokonekäyttöä varten, Kuulokekaapeli (noin 1,5 m, hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide