Kuvia tuotteesta MDR-1A-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta MDR-1A-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta MDR-1A-kuulokkeet

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Puhdas ääni musiikin ystäville

Kuule suosikkikappaleesi vahvasti ja tarkasti

Nauti puhtaasta äänestä tavalla, jonka musiikkisi ansaitsee. Korkean resoluution ääntä tukevien MDR-1A-kuulokkeiden taajuusalue yltää aina 100 kHz:iin saakka. Voit nauttia aidosta ja tunnelmallisesta äänestä, joka on uskollinen alkuperäiselle studiotallenteelle. Ääni kuulostaa puhtaalta ja tarkalta aina syvistä bassoista korkeisiin lauluosuuksiin.

40 mm:n kaiutinelementti

Miellyttävää kuuntelua

Nauti suurten elementtien akustiikasta ja miellyttävästi korvien ympärille asettuvista korvakupeista.

Erittäin laaja taajuusalue

Erittäin laaja taajuusalue

Laajan äänialueen ja 100 kHz:n taajuuden ansiosta kuulet niin syvän matalat kuin vaikuttavan korkeat äänet.

Suuri herkkyys 105 dB/mW

Korkea herkkyys

Suuren herkkyyden (105 db/mW) ansiosta voit nauttia selkeästä musiikista millä tahansa kotijärjestelmällä tai kannettavalla laitteella myös suurilla äänenvoimakkuuksilla.

Intohimona ääni

Jokainen nuotti kuuluu tarkasti

Nauti selkeästä ja tasapainoisesta äänestä ja alkuperäistallenteen tasoisesta laadusta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kuulokkeiden 40 mm:n HD-elementin ja kevyen mutta tukevan, alumiinipäällysteisen nestekidepolymeerikalvon (LCP) ansiosta ääni on perinteistä vakaampi ja tarkempi koko taajuusalueella.

Mitä korkean resoluution äänentoisto tarkoittaa?

Korkean resoluution äänentoistolla tarkoitetaan digitaalista käsittelyä, jossa musiikki koodataan ja toistetaan CD-tasoa suuremmalla bittinopeudella.

Korkean resoluution tallennus

Tallenna CD-levyjä suuremmalla bittinopeudella

Korkean resoluution äänentoistossa käytetään tyypillisesti laatua 96 kHz / 24 bittiä ja jopa 192 kHz / 24 bittiä, joka on selvästi CD-laatua korkeampi.

laaja taajuusalue

Nauti realistisesta, tunnelmallisesta äänestä

CD-levyillä ja MP3-tiedostoissa käytetään tyypillisesti 20 kHz:n taajuutta, mutta korkean resoluution äänentoisto tukee yli 24 kHz:n taajuutta (tässä mallissa jopa 100 kHz) ja laajempaa dynaamista aluetta.

Koe aito musiikkielämys

Nauti kokonaisvaltaisesta äänielämyksestä korkean resoluution äänentoistolla, joka ulottuu lähteestä kaiuttimiin. Voit myös kokeilla korkean resoluution äänentoiston näytteistimiä maksutta HDtracks-sivustossa.

Älä anna äänen karata

Ergonomisten 3D-korvatyynyjen taittuva muotoilu pitää musiikin kuulokkeiden sisällä ja sulkee häiriötekijät ulkopuolelle. Äänet heijastuvat takaisin korviisi, joten kuulet pienimmätkin yksityiskohdat.

Taitettava rakenne
kuulokekaapelin tasapainotettu liitäntä

Tasapainoinen ääni

MDR-1ABP-laitteeseen sisältyvän tasapainotetun kuulokeliitäntäkaapelin, neljän hopeapäällystetyn kuparijohdon, ansiosta kuulet tasapainotettua liitäntää tukevien äänentoistolaitteiden äänen selkeästi ja tarkasti.

Ylellinen tyyli ja tunne

Anna tyylisi näkyä

Ikoniset sankakuulokkeet kuulostavat yhtä upealta kuin näyttävätkin. Tyylikäs metallinen sanka yhdistyy sulavasti pehmeän nahkaisiin korvatyynyihin.

Puhdasta nautintoa

Suljetun ja pyöristetyn muotoilun ansiosta kuulokkeet asettuvat hyvin korvien päälle ja voit nauttia musiikista paremmin. Kuulokkeet tuntuvat miellyttäviltä jopa tuntien käytön ajan.

Suljettu ja pyöristetty muotoilu

Pehmentävät korvatyynyt

Pehmeät nahkaiset korvatyynyt muotoutuvat korviesi ympärille ja tuntuvat miellyttäviltä ja tukevilta.

Suljettu ja pyöristetty muotoilu

Saumattomat ompeleet

Pehmeät materiaalit ja saumattomat ompeleet tuntuvat miellyttäviltä ja ovat kestäviä.

Helppo ottaa mukaan

Ota musiikkisi mukaan kaikkialle. Liukusangan ja taittuvien korvakuppien ansiosta kuulokkeita on helppo kuljettaa matkalaukussa tai kassissa.

Kauko-ohjain ja mikrofoni

Pidä yhteyttä

Kuulokkeiden johdossa on kauko-ohjain ja mikrofoni, joiden avulla voit soittaa handsfree-puheluita Android-älypuhelimella tai iPhonella.

SmartKey-sovellus

Säilytä ohjat

Kuuntele musiikkia ja puheluita omalla tavallasi. Sony SmartKey -sovelluksella voit hallita tärkeimpiä toimintoja suoraan kuulokkeista.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Nauti puhtaasta äänestä tavalla, jonka musiikkisi ansaitsee. Korkean resoluution ääntä tukevien MDR-1A-kuulokkeiden taajuusalue yltää aina 100 kHz:iin saakka. Voit nauttia aidosta ja tunnelmallisesta äänestä, joka on uskollinen alkuperäiselle studiotallenteelle. Ääni kuulostaa puhtaalta ja tarkalta aina syvistä bassoista korkeisiin lauluosuuksiin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Herkkä nestekidepolymeerielementti takaa kirkkauden

  • Yhteensopiva älypuhelinten kanssa, kauko-ohjainmikrofoni puheluja varten

  • Beat Response Control -tekniikka vähentää kovien bassoäänten vääristymistä

  • Taittuvat korvakupit helpottavat kantamista

Kaiutinelementti
40 mm, dynaaminen – kalottityyppi
Taajuusvaste
3–100 000 Hz
Johdon pituus
1,2 m

Laatikon sisältö

Takuukortti, Käyttöohjeet, Kantolaukku, Kuulokekaapeli (1,2 m), Kuulokekaapeli, jossa kauko-ohjain ja mikrofoni (1,2 m)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide