MDR-Z7M2-KUULOKKEET

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

MDR-Z7M2

SVH

700,00 €

(sis. ALV)

Koko ja paino

Paino
340 g

Yleiset ominaisuudet

Kuulokkeiden tyyppi
Suljettu, dynaaminen (korvalehden peittävä)
Kaiutinelementti
70 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
Magneetti 
Neodyymi
Impedanssi (ohmi)
56 ohmia 1 kHz:n taajuudella
Kalvo
Alumiinipäällysteinen nestekidepolymeerikalvo
Taajuusvaste
4 Hz – 100 000 Hz
Herkkyydet (dB/mW)
98 dB/mW
Johdon tyyppi
Irrotettava Y-malli
Johdon pituus
Kuulokekaapeli (noin 3 m [118 1/8 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m [47 1/4 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)
Liitin
Kuulokekaapeli (kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)
Kantotapa
Peittää korvalahden

Laatikon sisältö

  • UniMatch-liitin (kullattu), kuulokekaapeli (noin 3 m [118 1/8 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), tasapainotettu kuulokeliitäntäkaapeli (noin 1,2 m [47 1/4 tuumaa], hopeoidut OFC-säikeet, L-muotoinen, kullattu tasapainotettu vakioliitin)
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Ensiluokkainen korkean resoluution ääni 

Vie digitaalinen musiikkikokoelmasi uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Toistamalla musiikin digitaalisesti CD-levyä paremmalla laadulla korkean resoluution äänitekniikka tuottaa laadun, joka on lähempänä alkuperäistä studiotallennetta, ja voit nauttia musiikista artistin tarkoittamalla tavalla.

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

70 mm:n HD-kaiutinelementit takaavat laadukkaan äänen

Uudet suuret, halkaisijaltaan 70 mm:n HD-kaiutinelementit peittävät korvat hyvin ja tuottavat luonnollista äänikenttää muistuttavan ääniaallon 4 Hz–100 kHz:n taajuudella. Jokainen ääni kuuluu huippuselkeästi laajalla äänialueella: Kuulokkeet toistavat alkuperäisen tallenteen tunteen ja energian ja tuottavat kirkkaan lauluäänen ja tarkan bassontoiston.

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Fibonacci-kuvioitu säleikkö toistaa korkeat äänet kirkkaasti

MDR-Z1R-mallista tuttu Fibonacci-kuvioitu säleikkö takaa tarkan ja laadukkaan äänentoiston. Sen jäykkä hartsirakenne on ohut ja kestävä, ja se minimoi äänenvaimennuksen korkeimmilla taajuuksilla.

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Alumiinipäällysteinen nestekidepolymeerikalvo lisää tarkkuutta

Alumiinipäällysteisen nestekidepolymeerikalvon ansiosta ääni on entistä vakaampi ja tarkempi koko taajuusalueella. Alumiinin ja nestekidepolymeerin yhdistelmä poistaa materiaaleista johtuvan resonanssin ja tuottaa luonnollisen äänen, jossa vääristymät on minimoitu.

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Noin 200 % entistä suurempi dynaaminen neodyymimagneetti

MDR-Z7M2-kuulokkeet ovat kaksi kertaa edeltäjänsä MDR-Z7-kuulokkeiden kokoiset. Uuden magneettipiirin ja entistä isomman magneetin ansiosta kuulokkeet ovat entistä tehokkaammat ja korkearesoluutioisten signaalien vaste entistä nopeampi, mikä takaa kirkkaan ja selkeän äänen. 

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

4,4 mm:n tasapainotettu kaapeliliitäntä

Tarkka, selkeä ja dynaaminen ääni 4,4 mm:n tasapainotetun liitäntäkaapelin ansiosta. Kaapeli erottaa oikealta ja vasemmalta puolelta tulevan äänisignaalin ja vähentää lähtösignaalin kohinaa. 

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Hopeapäällysteinen, hapettomasta kuparista valmistettu kaapeli 

Hopeapäällysteiset hapettomat kuparikaapelit minimoivat vastuksen ja signaalihäviön. Äänenlaatu ei heikkene, yksityiskohdat ovat hienommat ja diskanttiäänet pehmeämmät. 

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Ergonomiset korvatyynyt

Kolmiulotteisesti ommellut tekonahkapinnat ja paksu ja pehmeä uretaanityyny mukautuvat ergonomisesti pään muotoihin ja istuvat tiiviisti ja tasaisesti. Tiiviys vähentää äänen vuotamista ja takaa muhkean vaikuttavat bassoäänet.

Kuva tuotteesta MDR-Z7M2-kuulokkeet

Alumiiniseoksesta valmistetut sangat ja liukusäädin

Alumiiniseoksesta valmistetut sangat ja liukusäätimet tekevät kuulokkeista tukevat. Materiaalien ansiosta kuulokkeet ovat kevyet ja kestävät käytössä vuosien ajan.