SANKAKUULOKKEET

ZX110-kuulokkeet

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Kuva tuotteesta ZX110-kuulokkeet

pinkwhiteblack

Tavallinen

MDR-ZX110

SVH

20,00 €

(sis. ALV)

Android

MDR-ZX110AP

SVH

25,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta ZX110-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta ZX110-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta ZX110-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta ZX110-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta ZX110-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta ZX110-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta ZX110-kuulokkeet

Ominaisuudet

Dynaamiset neodyymielementit tuottavat tarkan äänen

Kevyet ja dynaamiset 30 mm:n neodyymielementit takaavat voimakkaan ja rytmisen bassontoiston vaativimmissakin kappaleissa. Niiden erityisen herkän kalvon ansiosta voit säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuuden lujemmalle – ilman vahvistinta – ja nauttia silti selkeästä ja tarkasta äänentoistosta koko taajuusalueella.

Taittuva malli helpottaa matkustamista

Pidä kuulokkeet aina mukanasi Kuulokkeiden taittuvat kupit mahdollistavat helpon säilytyksen ja kuljetuksen matkalla. Korvakupit taittuvat litteään asentoon, joten kuulokkeet on helppo pakata matkalaukkuun eivätkä ne vie liikaa tilaa.    

Johdossa kauko-ohjain ja mikrofoni handsfree-puheluita varten

Kuulokkeiden johdossa olevan kauko-ohjaimen ja sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit hoitaa handsfree-puhelut tietyillä älypuhelimilla samalla, kun kuuntelet musiikkia. Voit siirtyä helposti kappaleiden ja puhelujen välillä riisumatta kuulokkeita.* *Ominaisuus vain MDR-ZX110AP-mallissa.

Pehmeät korvatyynyt parantavat kuuntelumukavuutta

Täydellisen mukavaa kuuntelua Näissä kuulokkeissa on itsesäätyvä sanka ja pehmeät korvakupit, jotka peittävät koko korvan. Kuuntelumukavuus on taattu, ja voit nauttia suosikkilevyistäsi niin kauan kuin haluat.

Taittuva suljettu muotoilu pitää musiikin kuulokkeiden sisällä

Suljettu, taittuva muotoilu kietoutuu korvan ympärille ja toistaa musiikin ilman häiriöitä. Äänet heijastuvat takaisin korviisi, joten kuulet pienimmätkin yksityiskohdat. Tunnet jokaisen rytmin, koska takaosasta suljettu muotoilu korostaa musiikkisi bassoraitaa. 

Laaja taajuusalue takaa selkeät korkeat ja matalat äänet. 

Erittäin laaja taajuusalue (12Hz–22kHz) tuottaa selvästi sekä matalat bassoäänet, täyteläiset keskiäänet että kirkkaat korkeat äänet. Kuulet jokaisen kappaleen yksityiskohtaisesti ja nautit täydellisestä kuunteluelämyksestä jokaisella kuuntelukerralla. 

Tekniset tiedot

MDR-ZX110-kuulokkeissa on dynaamiset 30 mm:n elementit, joiden ansiosta voit nauttia suosikkisävelistäsi selkeinä ja tasapainoisina, missä tahansa oletkin. Pehmeät korvatyynyt takaavat käyttömukavuuden. MDR-ZX110AP-kuulokkeet tehostavat Android-älypuhelinten toimintaa.
  • 30 mm:n kalottielementit tuottavat tasapainoisen äänen

  • Tehokkaat neodyymimagneetit tuottavat voimakkaan äänen

  • Taajuusalue 12 Hz–22 kHz

  • Pehmustetut kuulokkeet takaavat käyttömukavuuden

  • Valitse tyyliisi sopivat värit

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide