Kuvia tuotteesta Langattomat ZX220BT-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat ZX220BT-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat ZX220BT-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat ZX220BT-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat ZX220BT-kuulokkeet

Ominaisuudet

Langaton Bluetooth®-suoratoisto

Suoratoista suosikkikappaleesi langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. Näillä Bluetooth®-yhteensopivilla kuulokkeilla voit muodostaa yhteyden älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen, kuunnella musiikkia ja jopa hallita soittolistoja ja äänenvoimakkuutta suoraan laitteestasi.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC) -tekniikka tekee asennuksesta yksinkertaista. Voit muodostaa nopean ja saumattoman Bluetooth®-yhteyden koskettamalla rungon N-merkintää NFC-laitteella ja aloittaa sisällön suoratoiston saman tien. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit silti yhdistää laitteen manuaalisesti Bluetooth®-yhteydellä laiteasetusvalikossa.

Kuule kaikki 30 mm:n elementeistä

Nauti suosikkikappaleidesi yksityiskohdista, jotka 30 mm:n kompaktit ja kevyet kalottielementit toistavat dynaamisina.

Kuuntele pidempään, toistoaika langattomassa käytössä jopa 8 tuntia

Pidä musiikkisi soimassa koko päivän. Sisäinen litiumioniakku takaa virran noin kahdeksaksi tunniksi (musiikkiasetusten mukaan) ja on ladattavissa micro-USB-yhteyden kautta. 

Sisäänrakennettu mikrofoni handsfree-puheluita varten

Vastaa puheluihin ja anna äänikomentoja silloinkin, kun puhelin on taskussa tai laukussa. Laadukkaalla kaapelimikrofonilla voit soittaa ja vastata älypuhelimellasi vaivatta.

Taittuva malli helpottaa matkustamista

Pidä kuulokkeet aina mukanasi. Taittuva malli on helppo säilyttää esimerkiksi matkalla. Korvakupit voi kääntää litteään asentoon, joten kuulokkeet on helppo pakata matkalaukkuun tai sujauttaa kassiin.

Tekniset tiedot
  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • 30 mm:n kaiutinelementti

  • Jopa kahdeksan tunnin toistoaika

  • USB-lataus, mukana kaapeli

Taajuusvaste
20–20 000 Hz
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide