KUULOKKEET

Langattomat MDR-ZX330BT-kuulokkeet

MDR-ZX330BT
Kuva tuotteesta Langattomat MDR-ZX330BT-kuulokkeet

SVH

100,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Langattomat MDR-ZX330BT-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat MDR-ZX330BT-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat MDR-ZX330BT-kuulokkeet

Ominaisuudet

Langaton Bluetooth®-suoratoisto

Suoratoista suosikkikappaleesi langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. Näillä Bluetooth®-yhteensopivilla kuulokkeilla voit muodostaa yhteyden älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen, kuunnella musiikkia ja jopa hallita soittolistoja ja äänenvoimakkuutta suoraan laitteestasi.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC) -tekniikka tekee asennuksesta yksinkertaista. Voit muodostaa nopean ja saumattoman Bluetooth®-yhteyden koskettamalla rungon N-merkintää NFC-laitteella ja aloittaa sisällön suoratoiston saman tien. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit silti yhdistää laitteen manuaalisesti Bluetooth®-yhteydellä laiteasetusvalikossa.

Kuule kaikki 30 mm:n elementeistä

Nauti suosikkikappaleidesi yksityiskohdista, jotka 30 mm:n kompaktit ja kevyet kalottielementit toistavat dynaamisina.

Kuuntele pidempään, toistoaika langattomassa käytössä jopa 30 tuntia

Pidä musiikkisi soimassa koko päivän. Sisäinen litiumioniakku takaa virran noin 30 tunniksi (musiikkiasetusten mukaan) ja on ladattavissa USB-yhteyden kautta. 

Nopea USB-lataus

Unohda odottelu ja keskity kuuntelemiseen Liitä kuulokkeet mukana toimitettavalla USB-kaapelilla – yhden tunnin lataus antaa jopa kymmenen tunnin kuunteluajan. MDR-ZX330BT-kuulokkeiden akku latautuu täyteen nopeasti noin neljässä tunnissa.

Taittuva malli helpottaa matkustamista

Pidä kuulokkeet aina mukanasi. Taittuva malli on helppo säilyttää esimerkiksi matkalla. Korvakupit voi kääntää litteään asentoon, joten kuulokkeet on helppo pakata matkalaukkuun tai sujauttaa kassiin.

Tekniset tiedot

Antaudu tanssin pyörteisiin langattomien MDR-ZX330BT-Bluetooth®-kuulokkeiden tahdissa. Muodosta NFC One touch -yhteys älypuhelimeen ja liiku helposti, vapaasti ja mukavasti missä tahansa. Pehmustetut korvatyynyt takaavat mukavuuden pitkäkestoisessakin kuuntelussa.
  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • 30 mm:n kaiutinelementti

  • Akunkesto jopa 30 tuntia

  • USB-lataus, mukana kaapeli

Kaiutinelementti
30 mm, kalottityyppi
Taajuusvaste
20–20 000 Hz
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide