WH-1000XM4 

ONLY MUSIC.
NOTHING ELSE.

Vain sinä, musiikki ja WH-1000XM4-kuulokkeet. Nauti yksilöllisestä kuuntelukokemuksesta ilman kohinaa ja entistä puhtaammalla äänellä älykkään kuuntelutekniikan avulla.

Katso video

Katso kampanjavideo

KUULOKKEET

Langattomat WH-1000XM4-hälynpoistokuulokkeet

WH-1000XM4
Kuva tuotteesta Langattomat WH-1000XM4-hälynpoistokuulokkeet

silverblack

SVH

380,00 €

(sis. ALV)
”Sonyn laadukkaat langattomat kuulokkeet takaavat erinomaisen äänen”
- What Hi-Fi?
Ole yhtä musiikkisi kanssa

Katso, miten WH-1000XM4-kuulokkeet yhdistävät kehittyneimmän hälynpoistotekniikan, poikkeuksellisen äänenlaadun ja monet muut älykkäät ominaisuudet uskomattomaksi kuuntelukokemukseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet
Hälynpoistokuulokkeet junassa
Alan johtava hälynpoisto
Laadukasta ääntä laiturilla
Ensiluokkainen äänenlaatu
älykästä tekniikkaa käyttävät kuulokkeet ravintolassa
Älykäs kuuntelutekniikka
Alan johtava hälynpoisto

WH-1000XM4-kuulokkeiden paras hälynpoisto toimii niin pitkillä lennoilla kuin kahviloissakin ja estää entistä enemmän korkeita ja keskitaajuuksisia ääniä.

Tekniikka kaiken takana

Kahden kohinantunnistimen tekniikka, johon kuuluu kaksi mikrofonia kussakin kuulokekupissa, tallentaa ympäristön ääniä ja siirtää tiedot QN1-HD-hälynpoistoprosessoriin. Uutta algoritmia käyttävä hälynpoisto tapahtuu reaaliajassa ja sopii erilaisiin ääniympäristöihin. Yhteistyössä uuden Bluetooth® Audio SoC -sirutekniikan kanssa se aistii ja säätää musiikki- ja hälysignaaleja sekä kaiutinelementin ja korvan välisiä akustisia piirteitä yli 700 kertaa sekunnissa.

HD-hälynpoistoprosessorin QN1 siru
Optimoiva hälynpoisto

Maksimaalisen hälynpoiston varmistamiseksi WH-1000XM4-kuulokkeissa yhdistyy kaksi tekniikkaa: sinua varten suunniteltu henkilökohtainen hälynpoiston optimointi ja lentomatkustamista varten suunniteltu ilmanpaineen optimointi.

Taustaäänten hallinta

Sony | Headphones Connect -sovelluksen avulla voi säätää ympäristön ääniä siten, että hälyä poistetaan, mutta kuulet silti liikkeellä ollessasi kaikki tärkeät äänet, kuten kuulutukset.

Lähikuva WH-1000XM4-kuulokkeiden vasemmasta korvakupista
Langaton vapaus, huippuäänenlaatu

LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa suurimmalla 990 kb/s:n nopeudella kuin perinteinen BLUETOOTH®-äänentoisto. Voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkealaatuista langallista yhteyttä.

WH-1000XM4-kuulokkeiden sisäiset osat
Uskottavaa ääntä

HD-hälynpoistoprosessoriin QN1 sisältyvä sisäinen analoginen vahvistin tarjoaa erinomaisen signaali-kohinasuhteen, vähemmän vääristymiä ja upean äänenlaadun kannettavilla laitteilla. Tehokkaiden 40 mm:n elementtien ja LCP (Liquid Crystal Polymer) -kalvojen ansiosta kuulokkeet toistavat jykevätkin äänet ja jopa 40 kHz:n taajuudet.

Pakattujen tiedostojen reaaliaikainen palautus

Edge-AI-tekoälyä hyödyntävä DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) skaalaa pakattuja digitaalisia musiikkitiedostoja reaaliajassa. Se tunnistaa dynaamisesti soittimet, genret ja kappaleiden yksittäiset elementit, kuten lauluosuudet ja väliosat. Tekniikka palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja luo täyteläisemmän kuuntelukokemuksen.

DSEE Extreme -logo
Älykäs kuuntelutekniikka parantaa kuuntelukokemusta

WH-1000XM4-kuulokkeiden älykkäät tekniikat luovat saumattoman handsfree-kuuntelukokemuksen. Voit esimerkiksi käyttää Speak-to-Chat-ominaisuutta, joka keskeyttää musiikin puhumisen ajaksi. Etäisyyden tunnistin ja kaksi kiihtyvyydentunnistinta puolestaan tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat päässäsi, jotta voit nauttia mukautuvasta toistosta.

Mukavuutta arkeen Speak-to-Chatilla

Heti kun puhut jollekulle, Speak-to-Chat pysäyttää musiikin toiston automaattisesti ja päästää ympäristön ääniä sisään. Voit keskustella helposti koskematta kuulokkeisiin. Tarkkaan äänenkuuntelutekniikkaan perustuva ominaisuus käyttää kuulokkeiden viittä mikrofonia ja edistynyttä äänisignaalinkäsittelyä puheäänesi tunnistamiseen ja siihen reagoimiseen. Kun keskustelu päättyy, musiikin toisto jatkuu automaattisesti.

Taustaäänten hallinta säätää äänen tilanteeseen sopivaksi.

Älykäs Adaptive Sound Control -toiminto tunnistaa, missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

WH-1000XM4-kuulokkeet bussimatkalla
Matkustaminen

Uppoudu matkan aikana lempimusiikkiisi ilman taustahälyä.

WH-1000XM4-kuulokkeet käytössä kadulla
Kävelyllä

Pidä ympäristöä silmällä sekä kaupungilla että toimistolla samalla kun nautit musiikista.

WH-1000XM4-kuulokkeet laiturilla
Odotellessa

Kuulet tärkeät kuulutukset muun taustakohinan häiritsemättä.

Suosikkisijaintien tunnistus

Ajan myötä Adaptive Sound Control -toiminto oppii tunnistamaan paikat, joissa käyt usein. Se räätälöi äänen esimerkiksi työpaikalle, kuntosalille tai suosikkikahvilaasi sopivaksi.

Kartta
Reagoivat kuulokkeet

Etäisyyden tunnistin ja kaksi kiihtyvyydentunnistinta tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat päässäsi, ja mukauttavat toistoa akun säästämiseksi.

WH-1000XM4-kuulokkeet kaulan ympärillä kahvilassa
Keskeytä musiikki

Kun otat kuulokkeet pois päästäsi, musiikki keskeytyy automaattisesti.

WH-1000XM4-kuulokkeet kahvilassa
Jatka musiikin toistoa

Kun laitat kuulokkeet takaisin päähän, musiikin toisto jatkuu automaattisesti.

Pikahuomio kahvilassa
Pikahuomio

Pitäisikö ympäristön äänet pystyä kuulemaan nopeasti? Vähennä äänenvoimakkuutta ja päästä ympäristön äänet läpi asettamalla käsi kotelon päälle.

Täydellistä mukavuutta koko päiväksi

WH-1000XM4-kuulokkeissa yhdistyvät tyyli ja mukavuus. Erittäin pehmeät ja painamattomat uretaanista valmistetut korvatyynyt jakavat paineen tasaisesti ja istuvat päässä tukevasti. Kevyen rakenteensa ansiosta kuulokkeet ovat lähes huomaamattomat.

Pitkäkestoinen akku ja nopea lataus

Huikean 30 tunnin akunkeston ansiosta virtaa riittää pitkällekin matkalle. Jos lataamiseen on vain vähän aikaa, valinnaisella verkkolaitteella ehdit ladata virtaa 5 tunniksi 10 minuutissa.

Helppokäyttöinen

Musiikin hallinta, äänikomennot ja handsfree-puhelut – WH-1000XM4-kuulokkeilla kaikki on helppoa.

WH-1000XM4-äänikomennot
Käytä käteviä äänikomentoja

Hallinnoi aikataulujasi kysymällä Assistantilta. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

WH-1000XM4 – handsfree-puhelut
Selkeämmät handsfree-puhelut 

Näppärien handsfree-puheluiden ansiosta puhuminen käy helposti. Jätä puhelin paikalleen ja puhu kaksoisnapautuksella. Tarkka äänenkuuntelutekniikka yhdistää viisi sisäistä mikrofonia ja edistyneen äänisignaalinkäsittelyn, joten WH-1000XM4 toistaa äänet selkeinä molemmille puhujille. 

WH-1000XM4-kuulokkeet, joita voi ohjata sormenpäillä
Valinnat sormenpäilläsi

Vaihda kappaletta, lisää tai vähennä äänenvoimakkuutta, soita puheluita ja vastaa niihin napauttamalla tai pyyhkäisemällä paneelia.

Sony | Headphones Connect -sovellus

Sony | Headphones Connect -sovelluksen taustaäänten hallinnalla voit säätää taustahälyn voimakkuutta ja valita kuultavaksi vain puheäänet. Taajuuskorjaimella voit säätää äänitasoja musiikkiisi sopiviksi.

Headphones Connect -logo
Monipisteliitettävyys

WH-1000XM4-kuulokkeet voidaan liittää kätevästi kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti. Kun sinulle soitetaan, kuulokkeet tunnistavat, kumpi laite soi, ja yhteys muodostuu automaattisesti. Voit helposti vaihtaa kuulokkeiden käyttämää laitetta yhdellä painalluksella.

Mies, jolla on WH-1000XM4-kuulokkeet ravintolassa
Fast Pair -logo

WH-1000XM4 tukee Googlen uutta Fast Pair -ominaisuutta. Voit helposti paikantaa, minne jätit kuulokkeet, joko soittoäänen perusteella tai tarkistamalla niiden viimeisen sijaintipaikan Googlen Find My Device -sovelluksen avulla.

WH-1000XM4 sisäänpäin taitettuina
Taittuva rakenne

Korvakupit taittuvat sisäänpäin, joten ne on helppo pakata pieneen koteloon.

WH-1000XM4 ja kaapeli kantokotelossa
Kotelo ja kaapeli

Mukana toimitetaan kestävä kantolaukku, jossa on kaapeli langallista kuuntelua varten.

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin. Näillä kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Älykkäät ja intuitiiviset WH-1000XM4-kuulokkeet tarjoavat entistäkin paremman, alan johtavan hälynpoiston, upean äänenlaadun ja älykkään kuuntelukokemuksen, joka mukautuu sijaintiisi ja toimintaasi.
  • QN1-HD-hälynpoistoprosessori, Bluetooth Audio SoC -sirutekniikka ja kaksi kohinantunnistinta takaavat häiriöttömän kuuntelukokemuksen

  • Henkilökohtainen hälynpoiston optimointi ja ilmanpaineen optimointi

  • DSEE Extreme™ ja LDAC tuottavat laadukkaan äänen

  • Adaptive Sound Control mukauttaa ääniasetukset automaattisesti sen mukaan, missä olet ja mitä teet

  • Langaton vapaus BLUETOOTH®-yhteydellä

Kaiutinelementti
40 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
DSEE Extreme
Kyllä
Taajuusvaste
4–40 000 Hz
Taajuusvaste (Bluetooth®-yhteydet)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus) / 20 – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz:n näytteenottotaajuus, 990 kbps)
Taajuusvaste (aktiivikäyttö) 
4–40 000 Hz
Passiivikäyttö
Kyllä
NFC
Kyllä
Johdon pituus
Kuulokekaapeli (noin 1,2 m, OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin)
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide