KUULOKKEET

Langattomat CH500-kuulokkeet

WH-CH500

Kuva tuotteesta Langattomat CH500-kuulokkeet

bluegrayblack

SVH

55,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Langattomat CH500-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat CH500-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat CH500-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat CH500-kuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat CH500-kuulokkeet

Ominaisuudet

Langaton suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

Suoratoista suosikkikappaleesi langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. Näillä kuulokkeilla voit muodostaa yhteyden älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen langattomasti, kuunnella musiikkia ja jopa hallita soittolistoja ja äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista.

NFC™ One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC™) -tekniikka tekee asennuksesta yksinkertaista. Voit muodostaa nopean ja saumattoman Bluetooth®-yhteyden koskettamalla rungon N-merkintää NFC™-laitteella ja aloittaa sisällön suoratoiston saman tien. Ei NFC™-yhteyttä? Ei hätää. Voit silti yhdistää laitteen manuaalisesti Bluetooth®-yhteydellä laiteasetusvalikossa.

Sopii koko päivän kestävään kuunteluun jopa 20 tunnin akunkeston ansiosta

Pidä musiikkisi soimassa koko päivän. Sisäänrakennettu litiumioniakku takaa virran jopa 20 tunniksi langattomassa tilassa. Sen voi ladata Micro USB -liitännän kautta.

Kuule kaikki 30 mm:n elementeistä

Nauti suosikkikappaleidesi yksityiskohdista, jotka 30 mm:n kompaktit ja kevyet kalottielementit toistavat dynaamisina.

Taittuva malli helpottaa matkustamista

Pidä kuulokkeet aina mukanasi. Taitettavan mallin ansiosta kuulokkeiden säilyttäminen on helppoa ja turvallista ollessasi liikkeellä. Korvakupit voi kääntää litteään asentoon, joten kuulokkeet on helppo pakata matkalaukkuun tai sujauttaa kassiin.

Äänikomennot ja handsfree-puhelut sisäänrakennetulla mikrofonilla

Puhu ystäviesi kanssa tai anna äänikomentoja ottamatta puhelinta taskusta tai laukusta. Aktivoi äänikomennot Androidilla tai iOS:llä ja soita helppoja handsfree-puheluita laadukkaalla sisäänrakennetulla mikrofonilla pitämällä kuulokkeiden toistopainiketta alhaalla.

Valitse oma värisi

Valitse väri, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Värivaihtoehtoina ovat musta, harmaa tai sininen.

Tekniset tiedot
Langattomat kuulokkeet koko päivän kestävään kuunteluun. Suoratoista vaivattomasti BLUETOOTH®- ja NFC™ One touch -yhteydellä ja kuuntele musiikkia tauotta jopa 20 tuntia. 30 mm:n kaiutinelementti takaa syvät bassoäänet, ja yhteensopivuus älypuhelimien kanssa tekee äänikomennoista ja handsfree-puheluiden soittamisesta helppoa.
  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC™ One touch -tekniikalla

  • 30 mm:n kaiutinelementti

  • Toistoaika jopa 20 tuntia

  • Helpot handsfree-puhelut ja äänikomennot mikrofonin avulla

  • Taittuva malli kulkee helposti mukana

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä