KUULOKKEET

Langattomat CH700N-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

WH-CH700N

Kuva tuotteesta Langattomat CH700N-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

bluegrayblack

SVH

180,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Langattomat CH700N-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto
Kuvia tuotteesta Langattomat CH700N-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto
Kuvia tuotteesta Langattomat CH700N-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto
Kuvia tuotteesta Langattomat CH700N-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto
Kuvia tuotteesta Langattomat CH700N-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

Ominaisuudet

Digitaalinen taustahälyn poisto 

Langaton hälynpoisto poistaa kuuntelua häiritsevät äänet.

Yhden painalluksen AINC meluttomaan kuunteluun

Käynnistä tekoälyllä toimiva hälynpoisto (AINC) pitämällä hälynpoistopainiketta painettuna ja mukauta hälynpoisto ympäristöösi. Taustamelu analysoidaan ja säädetään parhaaksi mahdolliseksi lentokoneissa ja muissa meluisissa ympäristöissä. 

Langaton suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

Suoratoista suosikkikappaleesi langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. Muodosta Bluetooth®-yhteensopivista kuulokkeista yhteys älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Voit jopa käynnistää musiikin toiston, ohittaa kappaleita ja säätää äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista koskematta laitteeseen tai ottamatta sitä pois taskusta tai laukusta.

NFC™ One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC™) -tekniikka tekee asennuksesta yksinkertaista. Voit muodostaa nopean ja saumattoman Bluetooth®-yhteyden koskettamalla rungon N-merkintää NFC™-laitteella ja aloittaa sisällön suoratoiston saman tien. Ei NFC™-yhteyttä? Ei hätää. Voit silti yhdistää laitteen manuaalisesti Bluetooth®-yhteydellä laiteasetusvalikossa.

Kuuntele pidempään: jopa 35 tunnin akunkesto ja pikalataus 

Pidä musiikkisi soimassa koko päivän. Sisäänrakennettu litiumioniakku takaa virran jopa 35 tunniksi (musiikkiasetusten mukaan), ja sen voi ladata USB-yhteyden kautta. Pikalatauksella saat 60 minuuttia kuunteluaikaa 10 minuutin latauksella.

Kuule kaikki 40 mm:n elementeistä   

Nauti suosikkikappaleidesi yksityiskohdista, jotka 40 mm:n kompaktit ja kevyet kalottielementit toistavat dynaamisina.

DSEE palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin

Nosta pakattujen musiikkitiedostojesi laatu uudelle tasolle. Kun alkuperäinen musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat yksityiskohtia ja rikkautta suosikkikappaleisiisi. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä tallennetta.

Sony | Headphones Connect Androidille

Hienosäädä kuulokkeittesi ääni täydelliseksi Sony| Headphone Connect -sovelluksella Androidille. Säädä äänitasoja ja digitaalisia äänimaailmatiloja valikoimalla esiasetuksia ja mukautettavilla taajuuskorjainasetuksilla helposti älypuhelimestasi. Virtualphones Technology (VPT) simuloi ulkotila-, klubi-, konserttisali- tai areenatyylisiä ääniä.

Lataa Google Playsta

Sony I Headphones Connect iOS:ille

Hienosäädä kuulokkeittesi ääni täydelliseksi Sony| Headphone Connect -sovelluksella iOS:lle. Säädä äänitasoja ja digitaalisia äänimaailmatiloja valikoimalla esiasetuksia ja mukautettavilla taajuuskorjainasetuksilla helposti älypuhelimestasi. Virtualphones Technology (VPT) simuloi ulkotila-, klubi-, konserttisali- tai areenatyylisiä ääniä.

Lataa App Storesta

Äänikomennot ja handsfree-puhelut sisäänrakennetulla mikrofonilla

WH-CH700N optimoidaan tulevassa päivityksessä Google Assistantia varten. Kysy kysymyksiä, anna komentoja. Henkilökohtainen Googlesi on aina valmis auttamaan. Puhu ystäviesi kanssa ottamatta puhelinta taskusta tai laukusta. Handsfree-puhelut laadukkaalla sisäänrakennetulla mikrofonilla

Jatkuvaa musiikkia langallisesti 

Mukana toimitettavalla kaapelilla saat jopa 50 tuntia hälynpoistoa langallisesti.

Taittuva malli helpottaa matkustamista

Pidä kuulokkeet aina mukanasi. Korvakupit voi kääntää litteään asentoon, joten kuulokkeet on helppo pakata matkalaukkuun tai sujauttaa kassiin.

Tekniset tiedot
Langattomat hälyä poistavat kuulokkeet pitkään kuunteluun. Käynnistä AINC pitämällä hälynpoistopainiketta painettuna ja mukauta hälynpoisto ympäristöösi. Langallisella kuuntelulla saat 50 tuntia hälynpoistoa.
  • Ympäristöön mukautuva hälynpoisto ja yhden painalluksen AINC

  • Langaton BLUETOOTH®-suoratoisto NFC™ One touch -tekniikalla

  • 35 tunnin akunkesto ja pikalataus takaavat pitkän kuunteluajan

  • Kuule tarkemmin 40 mm:n kaiutinelementin ansiosta

  • Sisäinen mikrofoni handsfree-puheluita ja äänikomentoja varten

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä