Siirry sisältöön
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Mini Wireless

Ominaisuudet

Saatavilla lukuisissa eri väreissä

h.ear on 2 Mini Wireless useissa väreissään sopii saumattomasti tyyliisi ja elämääsi.

Kompakti taittuva muotoilu ja mukavat korvatyynyt helpottavat kuljetusta ja käyttöä

Pehmeiden, pehmustettujen korvatyynyjen ansiosta voit nauttia mukavasta musiikinkuuntelusta koko päivän ja kompakti sanka istuu täydellisesti pään mallista tai kampauksesta riippumatta. Kuulokkeet taittuvat ja mahtuvat siksi helposti mukana toimitettavaan pussiin, joten voit kuljettaa niitä mukanasi kaikkialla.

Korkean resoluution äänentoisto – lyömätön äänenlaatu

Nauti digitaalisen musiikin kaikista vivahteista korkean resoluution äänitekniikan ansiosta. Korkean resoluution äänitekniikka käyttää CD-levyjä korkeampaa näytteenottotaajuutta ja tarkempaa bittinopeutta, jolloin pääset nauttimaan suosikkiartisteistasi tallennushetken veroisina kuunteluelämyksinä. Nauti viihde-elämyksen jokaisesta vivahteesta.

LDAC™: korkean resoluution sisällön toistoon

LDAC™ tukee useita lähetysnopeuksia langattoman ympäristön mukaan. Voit nauttia poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkeaa resoluutiota käyttämällä suurinta siirtonopeutta: 990 kb/s (noin kolme kertaa enemmän tietoa kuin perinteisessä Bluetooth®-äänentoistossa). LDAC™ takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen artistin tarkoittamalla tavalla.

Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot lähemmäs korkean resoluution ääntä. DSEE HX™ palauttaa pakkausprosessissa hävinneet äänitiedostojen ylä-äänet, jolloin digitaaliset musiikkitiedostot kuulostavat entistä luonnollisemmilta ja vivahteikkaammilta. 

24 tunnin akunkeston ansiosta kuuntelet pidempään

Täysi lataus riittää jopa 24 tunnin musiikintoistoon tai puheluihin, joten tuote sopii erinomaisesti työmatkoille ja pitkäkestoiseen musiikin kuunteluun. Voit jatkaa kuuntelua akun tyhjentymisen jälkeenkin liittämällä mukana toimitetun kuulokekaapelin.

Tee hienosäätöjä puhelimestasi

Sonyn | Headphones Connect -sovelluksella voit mukauttaa musiikin juuri sellaiseksi kuin haluat esiasetuksilla tai mukauttamalla taajuuskorjainta. Lisäksi voit valita tilaäänen esiasetuksista klubi-, konserttisali-, areena- tai ulkotilatyylisen äänen.

NFC™ One-touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC™)- ja BLUETOOTH®-tekniikan ansiosta yhdistät musiikkiisi nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC™-laitteella kuulokkeita ja aloita suoratoisto. Ei NFC™-yhteyttä? Ei hätää. Muodosta laiteasetuksista Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Tekniset tiedot
Vie tyyli ja musiikki mukanasi minne ikinä menetkin. h.ear on 2 Mini Wireless -kuulokkeissa on erinomainen korkean resoluution äänentoisto ja parannettu Bluetooth®-suoratoisto ja LDAC™-äänilähetys. Kuulokkeiden kompakti ja kevyt rakenne helpottaa käyttöä, ja voit valita useista eri väreistä juuri sinulle sopivan.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX™ skaalaa musiikkisi lähelle korkean resoluution äänenlaatua.

  • Kompakti kokoontaitettava muotoilu tekee käytöstä ja kuljetuksesta helpompaa

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC™ One touch -tekniikalla

  • Hienosäädä ääniasetukset Sonyn | Headphones Connect -sovelluksella

Kaiutinelementti
40 mm (kalottityyppi)
Taajuusvaste
5-40 000 Hz
Johdon pituus
1,2 m

Laatikon sisältö

Kantolaukku, Liitäntäkaapeli, USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä