SVH

245,00 €

(sis. ALV)
4

4.0 perustuen 4 asiakasarvosteluun

1
2
1
0
0
Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

4 asiakasarvostelua

0

Ihan kivat

WH-H800 03.07.2019 tekijä Jopoilija

Ostin nämä kuulokkeet pitkän mietiskelyn päätteeksi. Äänen laatu ja äänen laaja muokattavuus on erinomainen. Kuulokkeiden kosketuspanelin hallinta pn helppo ja mukava käyttää. Akku kestää omassa käytössä yli viikon, jota ladataan vanhan aikaisella micro-USB :illa. Myös langallinen käyttö on hätätilanteessa mahdollinen. Kuljetusasento on kömpelö, kuulokkeet ei käänny litteiksi vaan korkeussunnassa päälekkäin. Ja mukaan kuuluu kuljetuspussi eikä kovaa koteloa. Ainoita huonoja puolia tuotteesta: käytössä saattaa painaa korvaa laiutinelementin muovilenksu, sekä jos sovelluksessa koskee taajuuskorjaimeen tai surround efektiin on vakaa yhteys pakollinen valinta eikä sitä voi vaihtaa.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Erinomainen hinta-laatusuhde

WH-H800 02.03.2019 tekijä Ilppe

Erinomainen ääni ja akunkesto. Ei parhaat liikuntaan, koska nämä kuten muutkaan on-ear kuulokkeet eivät pysy hyvin päässä.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvin kuuluu

WH-H800 13.02.2019 tekijä Kaspe

Puhelut sekä musiikki kuuluu mainiosti. Hyvät pikanäppäimet jotka tosin hieman vaikea tunnistaa sormituntumalta.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Akunkesto mahtava, kestävä geometria, muut jutut yllätti

WH-H800 27.01.2019 tekijä Kerjo Matonen

kuukauden käytön jälkeen olen ollut tyytyväinen loistavaan akun kestoon jopa kovilla pakkasilla, ja hyvään äänenlaatuun. Tuotteessa on silti vielä kehittämisen varaa: Laitteen kytkeytyessä päälle saat nauttia orientaalisesta aksentista "blutehoot connecthehetheeet" ja laite kertoo myös samalla aksentilla että akku on puolivälissä. Jos olet blokannut jonkun puhelinnumeron aina äänettömäksi, tämä laite ei tiedä sitä, olkoon soittoäänesi mikä tahansa, vaikka äänetön, puhelun tullessa alkaa todella kovaääninen kilkatus joka voi peljästyttää inkodenssivaivan rajamaille. Lisäksi sankojen napakka istuvuus aiheuttaa jousiefektin, jos käytät kuntosalilla tai lumitöitä tehdessä tällä laiteella, saattaa laite singota päästäsi tangetin suuntaan kumartuessasi yli 15 astetta. (Laite voi singota salilla viereisen maastavetoharjoituksen painojen alle, -joten Gigantin tyrkyttämä laitevakuutus voi olla paikoillaan, -tosin tämä laite ei ole edes naarmuuntunut vieläkään, joten on lujaa tekoa). Suunnitteluvirhe on myös merkkivalo joka vilkkuu yhteyden merkiksi laiteen sivulla, kirkas sivivalopulssi jonka avulla voi ohjata vaikka lentoliikennettä pimeässä. Ei siis sovellu valaanäänien kuunteluun iltaisin stressiripulista kärsiville aistiyliherkille ihmisille, siihen sopii paremmin nappikuulokkeet. Sony on silti paras hinta-laatusuhteeltaan.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta