Siirry sisältöön
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC
Kuvia tuotteesta h.ear on 2 Wireless NC

Ominaisuudet

Saatavilla lukuisissa eri väreissä

h.ear on 2 Wireless NC -kuulokkeet useissa väreissään sopivat saumattomasti tyyliisi ja elämääsi.

Mukavat korvatyynyt, taittuva muotoilu helpottaa kuljetusta ja käyttöä

Pehmeillä, pehmustetuilla korvatyynyillä kuuntelu on mukavaa koko päivän. Taittuvan muotoilun ansiosta kuulokkeet mahtuvat helposti mukana toimitettavaan pussiin, joten voit kuljettaa niitä mukanasi kaikkialla.

Korkean resoluution äänentoisto – lyömätön äänenlaatu

Nauti digitaalisen musiikin kaikista vivahteista korkean resoluution äänitekniikan ansiosta. Korkean resoluution äänitekniikka käyttää CD-levyjä korkeampaa näytteenottotaajuutta ja tarkempaa bittinopeutta, jolloin pääset nauttimaan suosikkiartisteistasi tallennushetken veroisina kuunteluelämyksinä. Nauti viihde-elämyksen jokaisesta vivahteesta.

LDAC™: korkean resoluution sisällön toistoon

LDAC™ tukee useita lähetysnopeuksia langattoman ympäristön mukaan. Voit nauttia poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkeaa resoluutiota käyttämällä suurinta siirtonopeutta: 990 kb/s (noin kolme kertaa enemmän tietoa kuin perinteisessä Bluetooth®-äänentoistossa). LDAC™ takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen artistin tarkoittamalla tavalla.

Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun 

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot lähemmäs korkean resoluution ääntä. DSEE HX™ palauttaa pakkausprosessissa hävinneet äänitiedostojen ylä-äänet, jolloin digitaaliset musiikkitiedostot kuulostavat entistä luonnollisemmilta ja vivahteikkaammilta. 

Digitaalinen taustahälyn poisto vähentää häiriöitä

Digitaalinen taustahälyn poisto poistaa erilaiset taustaäänet ja parantaa musiikkinautintoa. Kuulokkeiden sisällä olevat kaksi mikrofonia, joista toinen on kotelon sisällä ja toinen sen ulkopuolella, poistavat taustaääniä yhdessä digitaalisen taustahälyn poiston kanssa.

Ympäristön äänitilalla pysyt tietoisena ympäristöstäsi

Kuulet yhä arjen äänet, kuten liikenteen, taustalla musiikkia kuunnellessasi.

Pikahuomio-toiminnon ansiosta pystyt juttelemaan

Puhu kuulokkeet korvillasi. Aseta toinen kätesi kotelon päälle, niin musiikki hiljenee välittömästi ja kuulet ympäristön äänet ja keskustelut.   

Kosketuspainikkeilla hallitset toistoa helposti

Voit kuunnella musiikkia, selailla kappaleita, säätää äänenvoimakkuutta tai ottaa älypuhelimesi äänikomennot käyttöön koskettamalla oikealla puolella olevaa ohjauspaneelia.

Tee hienosäätöjä puhelimestasi

Sonyn | Headphones Connect -sovelluksella voit mukauttaa musiikin juuri sellaiseksi kuin haluat esiasetuksilla tai mukauttamalla taajuuskorjainta. Lisäksi voit valita tilaäänen esiasetuksista klubi-, konserttisali-, areena- tai ulkotilatyylisen äänen.

28 tunnin akunkeston ansiosta kuuntelet pidempään

Täysi lataus riittää jopa 28 tunnin musiikintoistoon tai puheluihin, joten tuote sopii erinomaisesti työmatkoille ja pitkäkestoiseen musiikin kuunteluun. Voit jatkaa kuuntelua akun tyhjentymisen jälkeenkin liittämällä mukana toimitetun kuulokekaapelin.

NFC One touch nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC™)- ja BLUETOOTH®-tekniikan ansiosta yhdistät musiikkiisi nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella kuulokkeita ja aloita suoratoisto. Ei NFC™-yhteyttä? Ei hätää. Muodosta laiteasetuksista Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston.

Tekniset tiedot
Entistä enemmän musiikkia, mukavuutta ja väriä elämääsi. h.ear on 2 Wireless NC -kuulokkeiden korkean resoluution äänentoisto takaa studiolaatuisen äänen. Lisäksi niissä on BLUETOOTH®-suoratoisto ja LDAC ™-äänilähetys. Digitaalinen taustahälyn poisto sulkee ulkomaailman pois ja päästää sisään vain ne äänet, jotka haluat.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX™ skaalaa pakatun musiikkisi lähelle korkean resoluution äänenlaatua.

  • Digitaalisen taustahälyn poistolla ja ympäristön äänitilalla hallitset mitä kuulet

  • Kosketustunnistimilla toimiva ohjauspaneeli tekee käytöstä helppoa

  • Hienosäädä ääniasetukset Sonyn | Headphones Connect -sovelluksella

Kaiutinelementti
40 mm:n kalotti (CCAW-puhekela)
Taajuusvaste
5–40 000 Hz
Johdon pituus
Noin 1,2 m

Laatikon sisältö

Kantolaukku, Kuulokekaapeli (noin 1,2 m, OFC-säikeet, kullattu stereominiliitin), USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä