KUULOKKEET

Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet

WH-H910N

Kuva tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet

redorangegreenblueblack

SVH

300,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet
Kuvia tuotteesta Langattomat WH-H910N h.ear on 3 -vastamelukuulokkeet

Ominaisuudet

Valitse elämäntyyliisi sopivat värit

Uuden h.ear-valikoiman viidestä vaihtoehdosta löydät elämäntyyliisi sopivan väriyhdistelmän. Eri värisillä kuulokkeilla ja korvatyynyillä voit löytää oman, yksilöllisen tyylin. Kokeile niitä lempiasusi tai asusteidesi kanssa ja hämmästy, miten vaivattomasti harmonia toimii.

Ohuet ja tyylikkäät – täydellistä mukavuutta

Erittäin ohuet korvatyynyt ja napakka silikonisanka tekevät kuulokkeista mukavat käyttää koko päivän ajan. Kevyet ja kompaktit kuulokkeet voi taittaa kokoon, kun niitä ei käytetä, joten ne on helppo säilyttää kotelossa tai laukussa.  

Kaksi kohinantunnistinta

Kuulokkeiden pinnalla on kaksi hälynpoistomikrofonia, jotka syöttävät eteen- ja taaksepäin ja suodattavat ympäristön ääniä entistä tehokkaammin – oli kyseessä sitten lentokoneen matkustamon melu, kaupungin liikenne tai toimiston häly.

Taustaäänten hallinta säätää äänen tilanteeseen sopivaksi.

Sony | Headphones Connect -sovellus tarjoaa älykkään taustaäänten hallintaominaisuuden, joka tunnistaa kuuntelutilanteen – esimerkiksi matkustus, kävely tai odottaminen – automaattisesti ja säätää ääniasetukset sen mukaan. Voit myös muokata asetukset mieleisiksi.

Pikahuomio-toiminnon ansiosta pystyt juttelemaan

Osallistutko keskusteluun? Pidä kättäsi kosketustunnistimen päällä, jolloin musiikki hiljenee ja ympäristön äänet kuuluvat paremmin.

25 mm:n kaiutinelementti

Kuulokkeissa on pienet mutta tehokkaat 25 mm:n elementit, joissa on erittäin jäykät alumiinikuvut ja pehmeät uretaanireunakalvot. Ne tuottavat saman äänenpaineen kuin perinteiset 40 mm:n elementit ja toistavat ihanteellisesti kaikki taajuudet matalista bassoäänistä korkeisiin lauluääniin.

Aito ja alkuperäinen ääni

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista. 

Parempi BLUETOOTH®-ääni 

LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa suurimmalla 990 kb/s:n nopeudella kuin perinteinen langaton BLUETOOTH®-äänentoisto. Voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkealaatuista langallista yhteyttä.

DSEE HX skaalaa digitaalisen musiikin

DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) palauttaa pakkausprosessissa hävinneet äänitiedostojen ylä-äänet, jolloin digitaaliset musiikkitiedostot kuulostavat entistä luonnollisemmilta ja vivahteikkaammilta. 

Pitkäkestoinen akku ja nopea lataus

Huikean 35 tunnin akunkeston ansiosta virta riittää pitkällekin matkalle. Jos lataamiseen on vain vähän aikaa, valinnaisella verkkolaitteella tai millä tahansa laadukkaalla USB-sovittimella ehdit ladata virtaa 2,5 tunniksi vain 10 minuutissa.

Äänikomennot käytössäsi

Hallinnoi aikataulujasi kysymällä Assistantilta. Nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

Ohita kappaleita koskettamalla

Vastaa puheluihin, hallitse musiikin toistoa ja ota käyttöön Google Assistant tai Siri pelkillä kosketuspainikkeilla.

Tee hienosäätöjä puhelimestasi

Sony | Headphones Connect -sovelluksella voit muun muassa säätää taajuuskorjaimen asetuksia ja valita tilaäänen esiasetuksia.

Tekniset tiedot
Väritä päivääsi kauniilla musiikilla. Nämä langattomat, taustahälyä poistavat h.ear on 3 -sankakuulokkeet ovat saatavilla tyyliisi sopivissa kaksisävyisissä väreissä. Nauti musiikista studiotasoisesti mukavuudesta tinkimättä: miellyttävän ohuissa ja virtaviivaisissa kuulokkeissa laadukas ääni, digitaalinen taustahälyn poisto kahdella kohinantunnistimella sekä taustaäänten hallintasovelluksen älykäs kuuntelutoiminto.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Digitaalisen taustahälyn poistolla ja ympäristön äänitilalla hallitset mitä kuulet

  • Laadukasta langatonta ääntä BLUETOOTH®‑yhteydellä ja LDAC™-tekniikalla

  • Ohut, kevyt ja miellyttävä koko päivän kuunteluun

  • Hienosäädä ääniasetukset Sonyn | Headphones Connect -sovelluksella

Kaiutinelementti
25 mm (kalottityyppi)
DSEE HX
Kyllä
Tulo(t)
Stereominiliitin
Taajuusvaste
5 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
Taajuusvaste (Bluetooth®-yhteydet)
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz:n näytteenottotaajuus) / 20 – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz:n näytteenottotaajuus, 990 kbps)
Taajuusvaste (aktiivikäyttö) 
5 Hz – 40 000 Hz
Passiivikäyttö
Kyllä
NFC
Kyllä
Johdon pituus
Noin 1,2 m
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä