Kaikkien aikojen pelikokemus

PlayStation® 5 -valmius

Pelaaminen on uuden aikakauden alussa. Koe 4K-resoluutio ja 120 kuvan sekuntinopeus – uutta ZH8- ja XH90/92 BRAVIA -televisioiden kanssa yhteensopivassa PS5-pelikonsolissa.

4K 120 -kuva
Voiton takaa 4K/120 kuvaa sekunnissa

Mullista pelikokemuksesi. Televisioiden nopea HDMI-tulo (4K/120 kuvaa sekunnissa) tekee liikkeestä sulavampaa ja selkeämpää.

PlayStation®5 ja ZH8/XH90 tukevat 4K-pelaamista 120 kuvan sekuntinopeudella.

8K herättää toiminnan eloon

8K-televisioiden erittäin korkea resoluutio vie sinut maailmaan, joka on uskomattoman syvä ja yksityiskohtainen.

8K-tulo on saatavilla PlayStation®5-pelikonsolissa ja ZH8-televisiossa.

Leijonan pää, 4K- ja 8K-resoluutiot
Vangitseva pelikontrasti

Perinteisissä televisioissa on vain yksi LED-rivi, mutta Sonyn Full Array LED -televisiossa LEDit on sijoitettu koko näytön alueelle. Yksittäin hallittavat alueet tekevät tummista alueista tummempia ja vaaleista alueista vaaleampia sekä paljastavat kaikki vaihtoehtoisen todellisuuden yksityiskohdat.

Moniulotteinen ääni

Arvostettu Acoustic Multi-Audio™ -tekniikkamme hyödyntää ääntä ohjaavia diskanttikaiuttimia, joiden ansiosta äänet kuuluvat tarkkoina ja laadukkaina juuri oikeasta kohdasta. Pelaaminen on mukaansatempaavaa ja dynaamista, sillä äänet ja kuva toimivat täydellisesti yhdessä.

Acoustic Multi Audio on vähintään 55-tuumaisissa XH95-malleissa ja vähintään 65-tuumaisissa XH90-malleissa.

Tutustu malleihin,
joissa on PlayStation 5 -valmius
XH90-sarja – koe peli tekijän aikomalla tavalla

Koe varjojen yksityiskohdat ja upeat kirkkaat kohdat Full Array LED- televisiossa ja kuule kaikki äänet juuri oikeasta kohdasta Acoustic Multi-Audio™ -tekniikan avulla. XH90-mallilla saat pelaamisesta kaiken irti.

Acoustic Multi Audio on vähintään 55-tuumaisissa XH90-malleissa.

* Ominaisuuksien saatavuus vaihtelee mallin mukaan.* Vaatii PS5™-pelaamista tukevan 8K-tulon.* 8K-tasoisen kuvan toisto PS5™-pelikonsolista sisältyy BRAVIA-TV:n tulevaan laiteohjelmistopäivitykseen.  

ZH8 – 8K herättää toiminnan eloon

ZH8:n upea 8K-tarkkuus tuo peleihin uutta eloa. Full array LED näyttää pienetkin yksityiskohdat ja takaa aidot värisävyt ja syvän kontrastin, ja Acoustic Multi Audio -tekniikka toistaa toiminnan äänet suoraan ruudusta.

Täydellinen PlayStationille®

Sony BRAVIA® herättää pelit henkiin edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian tarjoaman eloisan kuvan ja kolmiulotteisen, tunnelmallisen äänen avulla.

Täydellinen PlayStationille

PELIOMINAISUUDET

Paras 4K LCD – XH95-sarja

Varustettu tehokkaalla X1 UltimateTM -prosessorilla, joka on tuttu 8K-televisioista. XH95 takaa erinomaisen kuvanlaadun, ja sen ääni kuvasta -tekniikka saa uppoutumaan katseluun täysin.  11

A8-sarja – tehokas, kaunis OLED

Yli 8 miljoonan itsevalaisevan, yksilöllisesti hallittavan OLED-pikselin ansiosta näet kirkkaammat värit ja syvemmät mustan sävyt A8-televisiolla. Pelien syvyys, tekstuuri ja todentuntuisuus nousevat täysin uudelle tasolle.