Pelaaminen Sony BRAVIA® -televisioilla.

Sonyn BRAVIA® OLED 4K HDR -televisiot täydentävät PlayStation®4- ja PlayStation®4 Pro -konsoleita saumattomasti. Uppoudu viihdyttävään pelikokemukseen ja koe huikeat yksityiskohdat, vaikuttava kontrasti, voimakkaat värit ja vangitseva ääni.

Suunniteltu PlayStation®-konsolille

af9

AF9

AF9-mallissa OLED-näytön upeat mustan sävyt, värit ja kontrasti yhdistyvät tehokkaimpaan kuvaprosessoriimme X1 Ultimateen ja Sonyn ainutlaatuiseen Pixel Contrast Booster -paneeliohjain, joka tuottaa uskomattoman realistisen kuvan. Kuvanlaatua vastaavan äänen takaa Acoustic Surface Audio+ -tekniikka, jonka ansiosta äänentoisto on mukaansatempaava ja moniulotteinen niin elokuvissa, sarjoissa kuin peleissäkin.

af8

AF8

OLED-näytön upeat mustan sävyt, värit ja kontrasti sekä 4K HDR Processor X1 Extreme – AF8 toistaa kaiken sisällön uskomattoman realistisesti. Acoustic Surface Audio tekee ruudusta kaiuttimen, minkä ansiosta kuva ja ääni ovat täydellisessä harmoniassa.

BRAVIA® OLED ja PlayStation®4 Pro.

Huipputason BRAVIA® OLED ja PlayStation® vievät pelikokemuksesi uudelle tasolle.

Kuvanlaatu

X1 Ultimaten ja Pixel Contrast Boosterin ansiosta näet varjoissa piilevät yksityiskohdat, todentuntuiset rakenteet, dynaamisen kontrastin ja säkenöivät kirkkaat kohdat, jotka tekevät pelikokemuksesta entistä realistisemman. Sony-television loistava kuvanlaatu näyttää kuvat kehittäjien tarkoittamalla tavalla. Koe upea PlayStation®-grafiikka Sony TV:ssä!

Lyhyt vasteaika nopeaan toimintaan.

OLED-näytön luonnollisesti lyhyt vasteaika ja tuloviivettä pienentävä pelitila takaavat, että voit hallita toimintaa reaaliajassa.

Mukaansatempaava pelikokemus

  • Mukaansatempaava ääni
  • Saumaton muotoilu
  • Yksinkertainen integrointi

What HiFi?

Sony AF9 on huikea monella eri tapaa ja ääneltään yksi parhaista testaamistamme TV:istä.

HDTV

SONY AF9 on huikea televisio monella eri tapaa

Nauti HDR-peleistä

Sonyn 4K HDR -televisiot täydentävät PlayStation®4- ja PlayStation®4 Pro -konsoleita upeasti. Uppoudu viihdyttävään pelikokemukseen ja koe voimakkaat värit.

playstation

Muut optimoituun pelaamiseen suositellut TV:t

BRAVIA® OLED -mallien lisäksi saatavilla on useita vaihtoehtoja pelien optimointiin. Full Array LED -TV XF90:n upea kontrasti ja tarkkuus saavat aikaan vangitsevan pelikokemuksen. XF85-/XF87-mallit puolestaan tarjoavat useita ruutukokoja, realistiset värit ja parannetut yksityiskohdat, joiden avulla erotat viholliset kaukaa. Ja jos perheessä on useita peleistä innostuneita, XF80 tuo 4K Ultra HD -toiminnan pieniin ruutuihin, jotka sopivat täydellisesti pikkupelaajille.