Kaikkien aikojen pelikokemus
Täydellinen PlayStationille®

Sony BRAVIA® herättää pelit henkiin edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian tarjoaman eloisan kuvan ja kolmiulotteisen, tunnelmallisen äänen avulla.

Vangitseva pelikontrasti

Perinteisissä televisioissa on vain yksi LED-rivi, mutta Sonyn Full Array LED -televisiossa LEDit on sijoitettu koko näytön alueelle. Yksittäin hallittavat alueet tekevät tummista alueista tummempia ja vaaleista alueista vaaleampia sekä paljastavat kaikki vaihtoehtoisen todellisuuden yksityiskohdat.


DREAMS™ © ensijulkaisun vuosi – nykyinen vuosi Sony Interactive Entertainment Europe. Julkaisija Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Kehittäjä Media Molecule.
DREAMS on Sony Interactive Entertainment Europen tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.

Reaaliaikaista toimintaa

Lyhyt vasteaika ja tuloviivettä pienentävä pelitila takaavat, että voit hallita jokaista liikkeitä reaaliajassa.

HDMI2.1 sisältyy tulevaan ohjelmistopäivitykseen – vain XH90-malleissa.© 2016 Sony Interactive Entertainment Inc. Polyphony Digital Inc:n kehittämä. Tämän pelin valmistajat, autot, nimet ja tuotemerkit sekä niihin liittyvät kuvat sisältävät joissakin tapauksissa niiden omistajien tavaramerkkejä ja/tai tekijänoikeuksin suojattua materiaalia. Kaikki oikeudet pidätetään. Aitojen paikkojen, tahojen, yritysten tai järjestöjen esittäminen tai uudelleen luominen ei ole tahallista, eikä tarkoita, että asianosainen taho rahoittaa tai kannattaa tätä peliä. Gran Turismo -logot ovat Sony Interactive Entertainment Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.

Moniulotteinen ääni

Arvostettu Acoustic Multi-Audio™ -tekniikkamme hyödyntää ääntä ohjaavia diskanttikaiuttimia, joiden ansiosta äänet kuuluvat laadukkaina ja korkealaatuisina juuri oikeasta kohdasta. Pelaaminen on mukaansatempaavaa ja dynaamista, sillä äänet ja kuva toimivat täydellisesti yhdessä.

Acoustic Multi Audio on vähintään 55-tuumaisissa XH95-malleissa ja vähintään 65-tuumaisissa XH90-malleissa.

Uncharted™4: A Thief’s End © ensijulkaisun vuosi – nykyinen vuosi Sony Interactive Entertainment America LLC. Julkaisija Sony Interactive Entertainment Europe.
Kehittäjä Naughty Dog LLC. Uncharted on Sony Interactive Entertainment Europen tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sony BRAVIA® – tehty pelaajille
XH90-sarja – koe peli tekijän aikomalla tavalla

Koe varjojen yksityiskohdat ja upeat kirkkaat kohdat Full Array LED- televisiossa ja kuule kaikki äänet juuri oikeasta kohdasta Acoustic Multi-Audio™ -tekniikan avulla. XH90-mallilla saat pelaamisesta kaiken irti.

Acoustic Multi Audio on vähintään 55-tuumaisissa XH90-malleissa.

Paras 4K LCD – XH95-sarja

Varustettu X1 UltimateTM -prosessorilla, joka on 8K-televisiosta tuttu tehokas prosessori. XH95 takaa erinomaisen kuvanlaadun, ja sen ääni kuvasta -tekniikka saa uppoutumaan katseluun täysin.

A8-sarja – tehokas, kaunis OLED

Yli 8 miljoonan itsevalaisevan, yksilöllisesti hallittavan OLED-pikselin ansiosta näet kirkkaammat värit ja syvemmät mustan sävyt A8-televisiolla. Pelaamiesi pelien syvyys, tekstuuri ja todentuntuisuus nousevat täysin uudelle tasolle.