Sony BRAVIA®
Kaikkien aikojen pelikokemus.

Mitä tapahtuu, jos yhdistät Sonyn parhaan BRAVIA® OLED Android -TV:n ja turboahdetun PlayStation®4 Pron? Laitteiden avulla peli kohoaa uusiin ulottuvuuksiin. Avaa aistisi ja hauskalle pelihetkelle upeiden yksityiskohtien, hätkähdyttävän kontrastin, eloisien värien ja vangitsevan äänen avulla.

Suunniteltu PlayStation-konsolille

Koe pelit Sonyn BRAVIA OLED -television avulla kehittäjien tarkoittamalla tavalla. Luonnolliset värit ja yksityiskohdat, nopea vasteaika ja vangitsevat äänet takaavat optimaalisen PlayStation-kokemuksen.

AG9

AG9

Koe peli tarkoitetulla tavalla palkitussa MASTER-sarjan AG9-televisiossa. X1TM Ultimate on tähänastisista kuvaprosessoreistamme tehokkain. Se tuo esiin kohtausten piilevät yksityiskohdat, tehostaa kirkkautta ja takaa Pixel Contrast BoosterTM -ominaisuuden avulla upean kontrastin.

AG8

AG8 

Näe, miten todentuntuista 4K OLED -pelaaminen voi olla. X1TM Extreme -kuvaprosessorimme, joka kirkastaa värejä ja säilyttää mustan sävyt, ohjaa tarkasti ja yksitellen yli kahdeksaa miljoonaa itsevalaisevaa pikseliä. Acoustic Surface Audio -tekniikan avulla ääni värähtelee suoraan näytöstä.

Ylivertainen kuvanlaatu

AG9-televisiossa on X1TM Ultimate -kuvaprosessori ja Pixel Contrast BoosterTM, joiden ansiosta näet varjoissa piilevät yksityiskohdat, miltei kosketeltavan todentuntuiset rakenteet ja dynaamisen kontrastin sekä säkenöivät kirkkaat kohdat. Toisin sanoen pelit tuntuvat uskomattoman todenmukaisilta. Sonyn MASTER-sarjaan kuuluvan television kuvanlaatu vastaa kehittäjien tarkoittamaa tasoa.

Nopeatempoista, reaaliaikaista toimintaa

OLED-näytön lyhyt vasteaika ja tuloviivettä pienentävä pelitila takaavat, että voit hallita kaikkia liikkeitä reaaliajassa.

Mukaansatempaava pelikokemus

  • Mukaansatempaava ääni
  • Saumaton muotoilu
  • Yksinkertainen integrointi

A9G/AG9-sarja

Palkittu kahdessa kategoriassa CES 2019 -messuilla

AVSForum – CES 2019 -messujen paras
Arviointi – CES Editors’ Choice

Nauti HDR-peleistä

Sonyn 4K HDR -televisiot täydentävät PlayStation®4- ja PlayStation®4 Pro -konsoleita upeasti. Uppoudu viihdyttävään pelikokemukseen ja koe voimakkaat värit.

playstation

Lisää pelaamiseen optimoituja televisioita

BRAVIA® OLED -mallien lisäksi saatavilla on useita vaihtoehtoja pelien optimointiin. Laajalla taustavalolla varustetun LED-TV XG95:n upea kontrasti ja tarkkuus saavat aikaan vangitsevan pelikokemuksen. XG90-mallit puolestaan tarjoavat useita ruutukokoja, realistiset värit ja parannetut yksityiskohdat, joiden avulla erotat viholliset kaukaa. Ja jos perheessä on useita peleistä innostuneita, XG85 tuo 4K Ultra HD -toiminnan pieniin ruutuihin, jotka sopivat täydellisesti pikkupelaajille.