Kaikkien aikojen pelikokemus

PlayStation® 5 -valmius

Pelaaminen on uuden aikakauden alussa. Koe 4K-resoluutio ja 120 kuvan sekuntinopeus – uutta ZH8- ja XH90/92 BRAVIA -televisioiden kanssa yhteensopivassa PS5-pelikonsolissa.

4K 120 -kuva
Voiton takaa 4K/120 kuvaa sekunnissa

Mullista pelikokemuksesi. Televisioiden nopea HDMI-tulo (4K/120 kuvaa sekunnissa) tekee liikkeestä sulavampaa ja selkeämpää.

PlayStation®5 ja ZH8/XH90 tukevat 4K-pelaamista 120 kuvan sekuntinopeudella.

8K herättää toiminnan eloon

8K-televisioiden erittäin korkea resoluutio vie sinut maailmaan, joka on uskomattoman syvä ja yksityiskohtainen.

8K-tulo on saatavilla PlayStation®5-pelikonsolissa ja ZH8-televisiossa.

Leijonan pää, 4K- ja 8K-resoluutiot
Vangitseva pelikontrasti

Perinteisissä televisioissa on vain yksi LED-rivi, mutta Sonyn Full Array LED -televisiossa LEDit on sijoitettu koko näytön alueelle. Yksittäin hallittavat alueet tekevät tummista alueista tummempia ja vaaleista alueista vaaleampia sekä paljastavat kaikki vaihtoehtoisen todellisuuden yksityiskohdat.


DREAMS™ © ensijulkaisun vuosi – nykyinen vuosi Sony Interactive Entertainment Europe. Julkaisija Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Kehittäjä Media Molecule.
DREAMS on Sony Interactive Entertainment Europen tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.

HDMI2.1 sisältyy tulevaan ohjelmistopäivitykseen – vain XH90-malleissa.

Moniulotteinen ääni

Arvostettu Acoustic Multi-Audio™ -tekniikkamme hyödyntää ääntä ohjaavia diskanttikaiuttimia, joiden ansiosta äänet kuuluvat tarkkoina ja laadukkaina juuri oikeasta kohdasta. Pelaaminen on mukaansatempaavaa ja dynaamista, sillä äänet ja kuva toimivat täydellisesti yhdessä.

Acoustic Multi Audio on vähintään 55-tuumaisissa XH95-malleissa ja vähintään 65-tuumaisissa XH90-malleissa.

Uncharted™4: A Thief’s End © ensijulkaisun vuosi – nykyinen vuosi Sony Interactive Entertainment America LLC. Julkaisija Sony Interactive Entertainment Europe.
Kehittäjä Naughty Dog LLC. Uncharted on Sony Interactive Entertainment Europen tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sony BRAVIA® – tehty pelaajille
XH90-sarja – koe peli tekijän aikomalla tavalla

Koe varjojen yksityiskohdat ja upeat kirkkaat kohdat Full Array LED -televisiossa ja kuule kaikki äänet juuri oikeasta kohdasta Acoustic Multi-Audio™ -tekniikan avulla. XH90-mallilla saat pelaamisesta kaiken irti.

Acoustic Multi Audio on vähintään 65-tuumaisissa XH90-malleissa.

Täydellinen PlayStationille®

Sony BRAVIA® herättää pelit henkiin edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian tarjoaman eloisan kuvan ja kolmiulotteisen, tunnelmallisen äänen avulla.

Paras 4K LCD – XH95-sarja

Varustettu X1 UltimateTM -prosessorilla, joka on 8K-televisiosta tuttu tehokas prosessori. XH95 takaa erinomaisen kuvanlaadun, ja sen ääni kuvasta -tekniikka saa uppoutumaan katseluun täysin.

A8-sarja – tehokas, kaunis OLED

Yli 8 miljoonan itsevalaisevan, yksilöllisesti hallittavan OLED-pikselin ansiosta näet kirkkaammat värit ja syvemmät mustan sävyt A8-televisiolla. Pelien syvyys, tekstuuri ja todentuntuisuus nousevat täysin uudelle tasolle.