PELIKUULOKKEET

Langattomat INZONE H7 -pelikuulokkeet

INZONE H7
Kuva tuotteesta Langattomat INZONE H7 -pelikuulokkeet

SVH

250,00 €

(sis. ALV)
INZONE H7 viistosti sivulta kuvattuna, mikrofoni vasemmalle käännettynä
INZONE H7 edestä kuvattuna, mikrofoni vasemmalle käännettynä
INZONE H7 sivulta kuvattuna, mikrofoni vasemmalle käännettynä
INZONE H7 viistosti kuvattuna, mikrofoni vasemmalle käännettynä
Tarkka ääni. Parempaa peliä. 

INZONE H7 -pelikuulokkeet ovat täydellinen kumppani joka peliin käyttömukavuuden ja erinomaisen äänenlaadun ansiosta. Ne myös suojaavat selustasi, kun kuulet pelaamiseen suunnitellun 360 Spatial Soundin ansiosta kaiken entistä tarkemmin ja havaitset kohteet ja vastustajat.

• Erinomainen äänenlaatu

 • Kääntyvä puomimikrofoni, jossa on mykistystoiminto 

• Henkilökohtainen 360 Spatial Sound pelaamiseen

 • Asetusten mukauttaminen INZONE Hubissa

• Pelaa mukavasti tuntikausia 

• Täydellinen PlayStation®5:lle

Tarkastele INZONE H7 -kuulokkeita
Reagoi ensimmäisenä tarkalla kohteen havaitsemisella

Kuule vastustajasi ennen kuin he näkevät sinut. Pelaamiseen suunnitellun 360 Spatial Soundin ja laitteistotekniikkamme avulla voit havaita, missä ja kuinka kaukana vastustajasi ovat. Edes varjoissa tai seinien ja esteiden takana piileskelevät pelaajat eivät pysy kauaa piilossa.

Koe pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound

Pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound, joka aktivoidaan INZONE Hub -PC-ohjelmistossa, sisältää uuden virtualisointitekniikan pelejä varten. Se toistaa tilaääntä monikanavaisten äänisignaalien avulla, aivan kuten pelintekijät tarkoittivat. 360 Spatial Sound Personalizer -älypuhelinsovelluksen avulla saat myös korvasi muotoon optimoidun tilaäänen todella yksilöllistä pelikokemusta varten.

Koe pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound

Haluatko kokeilla tilaääntä suosikkilaitteillasi? Laita kuulokkeet korville ja uppoudu upeaan äänentoistoon. Havaitse tarkasti vastustajasi olinpaikka, liikkeet ja paljon muuta.

Edistynyt tekniikka optimoi akustiikan

Olemme suunnitelleet INZONE H7 -kuulokkeet herättämään pelisi ääniraidan henkiin. Symmetrinen akustinen rakenne, joka on riittävän joustava sopiakseen mukavasti erilaisiin pään muotoihin ja kokoihin, ja joka parantaa äänenlaatua ja tila-akustista tarkkuutta.

Jokainen peliääni toistetaan todentuntuisesti

INZONE H7 -kuulokkeiden kalvo on kehitetty musiikkikuulokkeiden asiantuntemuksemme pohjalta. Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta se toistaa erittäin korkeataajuiset äänet sekä aidontuntuiset matalat taajuudet mukaansatempaavan pelikokemuksen takaamiseksi.

Voimakkaat bassotaajuudet 

INZONE H7 -rungon kanavat säätävät ja optimoivat matalien taajuuksien äänentoiston voimakkaaksi bassoksi, joka saa syvät äänet, kuten räjähdykset ja moottorit, tuntumaan todellisilta. Kuule pelimaailman draama ja intensiivisyys ympärilläsi.

Pelaa mukavasti tuntikausia

Teimme INZONE H7 -kuulokkeista erittäin mukavat, jotta voit pelata pitkäänkin. Kuulokkeet on suunniteltu niin, että ne istuvat tukevasti ja niiden sivupaine on minimaalinen, joten ne ovat valmiit tuntikausien pelituokioon.

Täydellisen pehmeä päässä

Leveä, pehmustettu sanka jakaa painon tasaisesti päähän ja takaa käyttömukavuuden pitkäksi aikaa.

Sopii mukavasti korviesi ympärille

Sileät nylonkorvatyynyt on muotoiltu siten, että ne minimoivat korviin kohdistuvan paineen optimoimalla kosketuksen pään sivuosissa. Erittäin mukava korvatyynyjen materiaali on suunniteltu tarjoamaan vakautta ja äänieristystä.

Johdata tiimisi voittoon selkeän viestinnän avulla

Koordinoi tehtäviä selkeästi ja päättäväisesti. Mykistystoiminnolla varustetulla joustavalla ja kääntyvällä puomimikrofonilla voit kommunikoida pelatessasi helposti joukkueesi jäsenten kanssa.

Puomimikrofoni, äänitarkennus

Laadukas puomimikrofoni on muotoiltu niin, että sen voi tuoda lähelle suuta, joten sinut kuullaan aina selkeästi. Kaksisuuntainen mikrofoni poimii äänesi puhtaasti myös pelin kiihkeimpinä hetkinä.

Lähikuva INZONE H7:n kuulokekupeista ja vasemmalle käännetystä puomimikrofonista
Discord Certified -logo
Discord Certified

Kuulokkeesi toimivat hyvin Discordin ääni-, video- ja tekstiviestipalvelussa, joten voit keskustella saumattomasti ystävien kanssa pelatessasi verkossa.

Pelaa vapaasti – ei johtoja, matala viive

Langattomat INZONE H7 -pelikuulokkeet antavat sinulle vapauden pelata ilman, että johdot ovat tiellä. Matalan viiveen ansiosta kuulet kaiken, sillä ääni ja kuva synkronoituvat nopeasti. 

Virtaa pelaamiseen koko päiväksi

Nauti pelaamisesta koko päivä ja yö – yhdellä latauksella voit pelata jopa 40 tuntia yhtäjaksoisesti. 

Yksinkertainen soikea muotoilu helppoa käyttöä varten

INZONE H7 -kuulokkeissa on ergonomisesti muotoillut ohjauspainikkeet ja säätimet, joilla voit helposti vaihtaa toimintoja ja säätää asetuksia pelin aikana. 

Vasemman sivun säätimet

Vasemmassa kuulokekupissa on tärkeimmät hallintalaitteet, kuten äänenvoimakkuuden säädin ja mikrofonin mykistyspainike. Mykistä mikrofoni kääntämällä se ylös. Mukana on myös puomimikrofoni ja USB-portti, jossa on latauksen LED-merkkivalo. 

Vasen kuulokekuppi, näkyvissä äänenvoimakkuuden säätimen, mikrofonin mykistyksen, puomimikrofonin ja USB-portin sijainti
Oikea kuulokekuppi, näkyvissä pelin/chatin tasapainon painikkeen, sekä virta- ja Bluetooth-painikkeiden sijainti
Oikean puolen säätimet

Oikeassa kuulokekupissa on pelin/chatin tasapainon painike, sekä virta- ja Bluetooth-painikkeet.

Mukauta pelikokemuksesi

INZONE Hub -PC-ohjelmistomme avulla voit räätälöidä INZONE H7 -kokemuksesi mukauttamalla erilaisia toimintoja, kuten ääni- ja laitteistoasetuksia. Saat pelistäsi selkeämmän ja mukaansatempaavamman hienosäätämällä äänitaajuuksia EQ-toiminnolla.

Täydellinen PlayStation 5®:lle

INZONE H7 -kuulokkeilla voit nauttia PlayStation® 5:n Tempest 3D AudioTech -tekniikan mukaansatempaavasta äänestä ja pelata pelejä entistä suuremmalla tilan ilmaisulla. Toimii saumattomasti PlayStation®5-konsolien kanssa ja PS5™-erityisominaisuudet parantavat suorituskykyä.

Kestävyys huomioitu

Tuotteemme eivät ole vain tyylikkäitä, vaan ne on myös suunniteltu ympäristöystävällisesti. INZONE H7:n pakkausmateriaali on muoviton. Se sisältää vain kierrätysmateriaaleja ja selluloosakuitukangasta, mikä kuvastaa Sonyn sitoutumista tuotteiden ja käytäntöjen ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Kolme lautasta, joilla on kestäviä materiaaleja
Ryhmäkuvassa kuulokkeet, USB-lähetin-vastaanotin ja latauskaapeli
Laatikon sisältö

INZONE H7 -kuulokkeiden pakkaus sisältää USB-C-latauskaapelin (1,5 m) ja USB-lähetin-vastaanottimen.

Terävöitä aistisi INZONE-pelinäytöillä

INZONE-näytöt nostavat pelikokemuksesi uudelle tasolle ja siivittävät sinut huippusuorituksiin.Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Havaitse vastustajat Sonyn INZONE H7 -kuulokkeilla. Mukavan muotoilun ja pelaamiseen suunnitellun 360 Spatial Soundin ansiosta olet valmis jokaiseen tehtävään.
  • Pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound mahdollistaa vihollisten tarkan havaitsemisen

  • Pehmustettu sanka ja sileät nailonkorvatyynyt takaavat käyttömukavuuden

  • Puomimikrofoni takaa saumattoman viestinnän joukkueen kanssa

  • Langaton liitettävyys USB-lähetin-vastaanottimella ja Bluetooth®-tekniikalla

  • Akunkesto jopa 40 tuntia

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide