INZONE H9

Tunnista. Reagoi. Voita.

Terävöitä aistisi ja valmistaudu toimintaan. INZONE H9 -pelikuulokkeilla uppoudut peliin. Tilaäänen ja vastamelun avulla saat kuulet ja reagoit tehokkaasti. Paranna suorituskykyäsi ja havaitse vastustajat ennen kuin he näkevät sinut.

PELIKUULOKKEET

Langattomat INZONE H9 -vastamelupelikuulokkeet

INZONE H9
Kuva tuotteesta Langattomat INZONE H9 -vastamelupelikuulokkeet

whiteblack

SVH

330,00 €

(sis. ALV)
Palkittu
Päihitä vastustajat vastamelun avulla

Tehosta ääntä ja täydennä suorituskykyä langattomilla INZONE H9 -pelikuulokkeilla. Pelaamiseen suunnitellun 360 Spatial Soundin ja edistyksellisen vastamelutoiminnon ansiosta pysyt aina askeleen edellä, ja kuulokkeiden mukavuuden ansiosta pystyt pelaamaan pidempään. 

• Erinomainen äänenlaatu

• Pelaa mukavasti tuntikausia

• Henkilökohtainen 360 Spatial Sound pelaamiseen

• Kääntyvä puomimikrofoni, jossa on mykistystoiminto

• Täydellinen PlayStation®5:lle

• Vastamelu

• Asetusten mukauttaminen INZONE Hubissa

Useita eri kulmista otettuja kuvia valkoisista ja mustista INZONE H5 -kuulokkeista.
Valitse omasi

Kummasta pidät enemmän, valkoisesta vai mustasta? Molemmissa on sama huippulaatuinen ääni ja mahtavat pelaamiseen suunnitellut ominaisuudet, joten voit valita vapaasti juuri sinulle sopivan värimaailman.

Tarkastele INZONE H9 -kuulokkeita
Kuule tarkemmin ja voita vastustajat

Katso, miten langattomat INZONE H9 -vastamelupelikuulokkeet ja niiden pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound auttavat sinua kuulemaan hienovaraisimmatkin äänet ja reagoimaan ensimmäisenä.

Toimi ensimmäisenä tarkalla kohteen havaitsemisella

Kuule vastustajasi ennen kuin he näkevät sinut. Pelaamiseen suunnitellun 360 Spatial Soundin ja laitteistotekniikkamme avulla voit havaita, missä ja kuinka kaukana vastustajasi ovat. Edes varjoissa tai seinien ja esteiden takana piileskelevät pelaajat eivät pysy kauaa piilossa.

Koe pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound

Pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound, joka aktivoidaan INZONE Hub -PC-ohjelmistossa, sisältää uuden virtualisointitekniikan pelejä varten. Se toistaa tilaääntä monikanavaisten äänisignaalien avulla, aivan kuten pelintekijät tarkoittivat. 360 Spatial Sound Personalizer -älypuhelinsovelluksen avulla saat myös korvasi muotoon optimoidun tilaäänen todella yksilöllistä pelikokemusta varten.

Koe pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound

Haluatko kokeilla tilaääntä suosikkilaitteillasi? Laita kuulokkeet korville ja uppoudu upeaan äänentoistoon. Havaitse tarkasti vastustajasi olinpaikka, liikkeet ja paljon muuta.

Edistynyt tekniikka optimoi akustiikan

Olemme suunnitelleet INZONE H9 -kuulokkeet herättämään pelisi ääniraidan henkiin. Symmetrinen akustinen rakenne, joka on riittävän joustava sopiakseen mukavasti erilaisiin pään muotoihin ja kokoihin, ja joka parantaa äänenlaatua ja tila-akustista tarkkuutta.

Jokainen peliääni toistetaan todentuntuisesti

INZONE H9 -kuulokkeiden kalvo on kehitetty musiikkikuulokkeiden asiantuntemuksemme pohjalta. Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta se toistaa erittäin korkeataajuiset äänet sekä aidontuntuiset matalat taajuudet mukaansatempaavan pelikokemuksen takaamiseksi.

Voimakkaat bassotaajuudet 

INZONE H9 -rungon kanavat säätävät ja optimoivat matalien taajuuksien äänentoiston voimakkaaksi bassoksi, joka saa syvät äänet, kuten räjähdykset ja moottorit, tuntumaan todellisilta. Kuule pelimaailman draama ja intensiivisyys ympärilläsi.

Pelaa mukavasti tuntikausia

Teimme INZONE H9 -kuulokkeista erittäin mukavat, jotta voit pelata pitkäänkin. Kuulokkeet on suunniteltu niin, että ne istuvat tukevasti ja niiden sivupaine on minimaalinen, joten ne ovat valmiit tuntikausien pelituokioon.

Täydellisen pehmeä päässä

Leveä, pehmustettu sanka jakaa painon tasaisesti päähän ja takaa käyttömukavuuden pitkäksi aikaa.

Sopii mukavasti korviesi ympärille

Pehmeät nahkaiset korvatyynyt on muotoiltu siten, että ne minimoivat korviin kohdistuvan paineen optimoimalla kosketuksen pään sivuosissa. Erittäin venyvä korvatyynyjen materiaali on suunniteltu tarjoamaan vakautta ja äänieristystä.

Vain pelin äänet – ei muuta

INZONE H9:n vastamelutekniikka perustuu useisiin mikrofoneihin, jotka pitävät poissa suoritustasi häiritsevät äänet. Olemme käyttäneet samaa kahden kohinantunnistimen tekniikkaa kuin luokkamme johtavissa 1000X-sarjan kuulokkeissa, jotta olisit voittamaton.

Uppoudu ja pysy valppaana 

Kuule pelatessasi kaikki tärkeät ympäristön äänet, kuten puhelinsoitto, ovikello tai kumppanisi puhe. Musiikkikuulokkeissammekin käytetyn ympäristön äänitilan avulla voit vaihtaa hetkessä vastamelun ja ympäristön äänen välillä painamalla kuulokkeissa olevaa painiketta. 

Mies istuu INZONE H9 -kuulokkeet päässä työpöydän ääressä, näytöllä on peli, ja hän puhuu etuoikealla olevan kumppanin kanssa
Johdata tiimisi voittoon selkeän viestinnän avulla

Koordinoi tehtäviä selkeästi ja päättäväisesti. Mykistystoiminnolla varustetulla joustavalla ja kääntyvällä puomimikrofonilla voit kommunikoida pelatessasi helposti joukkueesi jäsenten kanssa.

Puomimikrofoni, äänitarkennus

Laadukas puomimikrofoni on muotoiltu niin, että sen voi tuoda lähelle suuta, joten sinut kuullaan aina selkeästi. Kaksisuuntainen mikrofoni poimii äänesi puhtaasti myös pelin kiihkeimpinä hetkinä.

Lähikuva INZONE H9:n kuulokekupeista ja puomimikrofonista vasemmalle käännettynä
Discord Certified -logo
Discord Certified

Kuulokkeesi toimivat hyvin Discordin ääni-, video- ja tekstiviestipalvelussa, joten voit keskustella saumattomasti ystävien kanssa pelatessasi verkossa.

Pelaa vapaasti – ei johtoja, matala viive

Langattomat INZONE H9 -pelikuulokkeet antavat sinulle vapauden pelata ilman, että johdot ovat tiellä. Matalan viiveen ansiosta kuulet kaiken, sillä ääni ja kuva synkronoituvat nopeasti. 

Virtaa pelaamiseen koko päiväksi

Nauti pelaamisesta koko päivä ja yö – yhdellä latauksella voit pelata jopa 32 tuntia yhtäjaksoisesti.

Yksinkertainen soikea muotoilu helppoa käyttöä varten

INZONE H9 -kuulokkeissa on ergonomisesti muotoillut ohjauspainikkeet ja säätimet, joilla voit helposti vaihtaa toimintoja ja säätää asetuksia pelin aikana. 

Vasemman sivun säätimet

Vasemmassa kuulokekupissa on tärkeimmät hallintalaitteet, kuten äänenvoimakkuuden säädin, vastamelu / ympäristön äänitila -painike ja mikrofonin mykistyspainike. Mukana on myös puomimikrofoni ja USB-portti, jossa on latauksen LED-merkkivalo.

Vasen kuulokekuppi, näkyvissä äänenvoimakkuus, vastamelu / ympäristön äänitila, mikrofonin mykistys, puomimikrofoni ja USB-portti
Oikea kuulokekuppi, näkyvissä pelin/chatin tasapainon painikkeen, sekä virta- ja Bluetooth-painikkeiden sijainti
Oikean puolen säätimet

Oikeassa kuulokekupissa on pelin/chatin tasapainon painike, sekä virta- ja Bluetooth-painikkeet.

Mukauta pelikokemuksesi

INZONE Hub -PC-ohjelmistomme avulla voit räätälöidä INZONE H9 -kokemuksesi mukauttamalla erilaisia toimintoja, kuten ääni- ja laitteistoasetuksia. Saat pelistäsi selkeämmän ja mukaansatempaavamman hienosäätämällä äänitaajuuksia EQ-toiminnolla.

Täydellinen PlayStation®5:lle

INZONE H9:llä voit nauttia PlayStation® 5:n Tempest 3D AudioTech -tekniikan mukaansatempaavasta äänestä ja pelata pelejä entistä suuremmalla tilan ilmaisulla. Toimii saumattomasti PlayStation®5-konsolien kanssa ja PS5™-erityisominaisuudet parantavat suorituskykyä.

Kestävyys huomioitu

Tuotteemme eivät ole vain tyylikkäitä, vaan ne on myös suunniteltu ympäristöystävällisesti. INZONE H9:n pakkausmateriaali on muoviton. Se sisältää vain kierrätysmateriaaleja ja selluloosakuitukangasta, mikä kuvastaa Sonyn sitoutumista tuotteiden ja käytäntöjen ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Kolme lautasta, joilla on kestäviä materiaaleja
Ryhmäkuvassa kuulokkeet, USB-lähetin-vastaanotin ja latauskaapeli
Laatikon sisältö

INZONE H9 -kuulokkeiden pakkaus sisältää USB-C-latauskaapelin (1,5 m) ja USB-lähetin-vastaanottimen.

Terävöitä aistisi INZONE-pelinäytöillä

INZONE-näytöt nostavat pelikokemuksesi uudelle tasolle ja siivittävät sinut huippusuorituksiin.Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Valmistaudu voittamaan Sonyn huippulaadukkailla INZONE H9 -pelikuulokkeilla. Pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound vahvistaa äänen tehtävääsi varten.
  • Pelaamiseen suunniteltu 360 Spatial Sound mahdollistaa vihollisten tarkan havaitsemisen

  • Pehmustettu sanka ja tekonahkaiset korvatyynyt takaavat käyttömukavuuden

  • Kaksi kohinantunnistinta sulkevat ympäristön äänet pois

  • Ympäristön äänitilassa pysyt tietoisena ympäristösi tärkeistä äänistä

  • Puomimikrofoni takaa saumattoman viestinnän joukkueen kanssa

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide