Siirry sisältöön

PlayStation®

PlayStation® on jokaisen viihdekeskuksen ydin, josta löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten kiinnostunut peleistä, HD-elokuvista, TV-ohjelmista, musiikista tai vaikka niistä kaikista.

Tavoittele parempaa

Vertaansa vailla olevan sisällön ja lisätoimintojen ansiosta PlayStation® 4 -järjestelmä on paras pelipaikka. PS4™:n markkinoiden nopein suoritin ja muisti vievät pelaamisen aivan uudelle tasolle.

Rajoja rikkomassa

Miten Sony onnistui valmistamaan maailman parhaan pelikonsolin? Aloittamalla aivan alusta. Lähtökohtana oli 8-ytiminen AMD Jaguar -suoritin, joka viritettiin maksimaaliseen suorituskykyyn. Lisäksi 1,84 TFLOPS:n grafiikkasiru ja huippuluokan GDDR5 RAM tarjoavat pelinkehittäjille huippumahdollisuudet seuraavan sukupolven pelejä varten.

  • Vakavasti otettava laitteisto
  • Välitön jakaminen
  • Etäkäyttö
  • Suoratoisto ja lataus

Tutuntuntuinen, runsaampi kokemus

Päivitetyt säätimet

Päivitetyt säätimet

Hallitse peliäsi täydellisesti kahden parannellun analogisen ohjaimen, laukaisupainikkeiden ja uuden, kapasitiivisen kosketusnäytön avulla.

Valopalkki

Valopalkki

Pelin toimintaan synkronoidulla nelivärisellä LED-valolla saat nopean yleiskatsauksen vastustajiesi terveydestä ja pelin muista tiedoista.

Live the game

PlayStation® VR

Koe ainutlaatuinen, odottamaton pelikokemus PlayStation® VR -konsolilla. Peliin uppoutuminen saa uudenlaisen merkityksen, kun intuitio ottaa vallan.

PlayStation®Store

Katsele elokuvia, kuuntele musiikkia ja pelaa moninpelejä PlayStation®-verkkomaailmassa.

PlayStation®Store

Täysin uudistetussa kaupassa pelien, elokuvien, TV-ohjelmien ja muun sisällön hankkiminen on ennennäkemättömän helppoa.

PlayStation®Plus

PlayStation®-järjestelmien jäsenyys tarjoaa sinulle uusia pelejä ja ainutlaatuisia alennuksia sekä mahdollisuuden hankkia pelejä ennen muita ja kokeilla täysiä versioita.

PlayStation®Plus

OMISTAJILLE