Siirry sisältöön

PlayStation®

PlayStation® on jokaisen viihdekeskuksen ydin, josta löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten kiinnostunut peleistä, HD-elokuvista, TV-ohjelmista, musiikista tai vaikka niistä kaikista.

Tavoittele parempaa

Vertaansa vailla olevan sisällön ja lisätoimintojen ansiosta PlayStation® 4 -järjestelmä on paras pelipaikka. PS4™:n markkinoiden nopein suoritin ja muisti vievät pelaamisen aivan uudelle tasolle.

Rajoja rikkomassa

Miten Sony onnistui valmistamaan maailman parhaan pelikonsolin? Aloittamalla aivan alusta. Lähtökohtana oli 8-ytiminen AMD Jaguar -suoritin, joka viritettiin maksimaaliseen suorituskykyyn. Lisäksi 1,84 TFLOPS:n grafiikkasiru ja huippuluokan GDDR5 RAM tarjoavat pelinkehittäjille huippumahdollisuudet seuraavan sukupolven pelejä varten.

  • Vakavasti otettava laitteisto
  • Välitön jakaminen
  • Etäkäyttö
  • Suoratoisto ja lataus

Supertehokas PS4 Pro

Koe pelaamisen uusi tulevaisuus kaikkien aikojen tehokkaimmalla konsolillamme. PS4 Pro tarjoaa dynaamisen 4K-peli- ja viihde-elämyksen, upean HDR-kuvanlaadun ja nopeamman kuvataajuuden, joten pelikokemus on verraton.

Tutuntuntuinen, runsaampi kokemus

Päivitetyt säätimet

Päivitetyt säätimet

Hallitse peliäsi täydellisesti kahden parannellun analogisen ohjaimen, laukaisupainikkeiden ja uuden, kapasitiivisen kosketusnäytön avulla.

Valopalkki

Valopalkki

Pelin toimintaan synkronoidulla nelivärisellä LED-valolla saat nopean yleiskatsauksen vastustajiesi terveydestä ja pelin muista tiedoista.

Live the game

PlayStation® VR

Koe ainutlaatuinen, odottamaton pelikokemus PlayStation® VR -konsolilla. Peliin uppoutuminen saa uudenlaisen merkityksen, kun intuitio ottaa vallan.

PlayStation®Store

Katsele elokuvia, kuuntele musiikkia ja pelaa moninpelejä PlayStation®-verkkomaailmassa.

PlayStation®Store

Täysin uudistetussa kaupassa pelien, elokuvien, TV-ohjelmien ja muun sisällön hankkiminen on ennennäkemättömän helppoa.

PlayStation®Plus

PlayStation®-järjestelmien jäsenyys tarjoaa sinulle uusia pelejä ja ainutlaatuisia alennuksia sekä mahdollisuuden hankkia pelejä ennen muita ja kokeilla täysiä versioita.

PlayStation®Plus

OMISTAJILLE