MUISTIKORTIT JA TALLENNUS

CEA-M-sarjan CFexpress Type A -muistikortti

CEA-M960T / CEA-M1920T
Tuotekuva: CEA-M1920T

960Gt

CEA-M960T

SVH

1 050,00 €

(sis. ALV)

1920Gt

CEA-M1920T

SVH

1 900,00 €

(sis. ALV)
Tuotekuva: CEA-M1920T
Kuvia tuotteesta CEA-M-sarjan CFexpress Type A -muistikortti
Suuri tallennustila sisällöntuottajille

Sonyn M-sarjan CFexpress Type A -muistikortit ovat sisällöntuottajien valinta. Maailman suurimmat 1 920 Gt:n ja 960 Gt:n kapasiteetit suoriutuvat pitkistä, vaativista kuvauksista. VPG200-tuki takaa vakaan ja nopean videotallennuksen.

Kuva moottoripyöräilijästä.
Luotettava kapasiteetti

Voit laajentaa luovia mahdollisuuksiasi merkittävästi ja kuvata huoletta suuren kapasiteetin ansiosta. Suuri 960 tai 1 920 Gt:n tallennuskapasiteetti sopii erinomaisesti videokuvaajille pitkiin kuvauspäiviin.

Kuva miehestä, joka kuvaa videokameralla.
Pitkäkestoinen videotallennus

M-sarjan CFexpress Type A -muistikortit tukevat jatkuvaa tiedon tallennusta, mikä sopii erinomaisesti nopeaan videotallennukseen (esim. XAVC S-I 4K 120p). Lisävarmuutta tuovat videotallennusta vakauttava VPG Profile 4.0 -standardin VPG200-tuki ja elokuvaukseen suunniteltu lämmönhaihdutus. Lisäksi voit tallentaa kuvauskohteessa 2–3 tuntia videotietoja miettimättä tallennustilaa.

Kuvassa henkilö jälkikäsittelee videota PC:llä ja kynätabletilla.
Tehokas työnkulku

Nopeuta työnkulkua MRW-G2-kortinlukijalla ja jopa 800 Mb/s:n lukunopeuksilla siirroissa ja varmuuskopioinnissa. Käsittele suuren tarkkuuden valokuvia ja suuren bittinopeuden videoita saumattomasti, jotta projektit valmistuvat vauhdikkaasti.

Kestävä. Luotettava. Valmis.

Kun M-sarjan CFexpress Type A -muistikortteja käyttää ammattilaislaitteiden, kuten FX6, FX3, α1, α7S III tai α7 IV kanssa, kuvausolosuhteiden arvaamattomuus tai hankaluus eivät tuota enää ongelmia. Ne on suunniteltu jatkuvaan ammattilaistason käyttöön haastavissa ympäristöissä, jotta voit kuvata, vaihtaa ja tallentaa huoletta.

Kuvassa kivinen rinne, jolla on jäisiä kiviä, ja kaukana näkyy vuorenhuippu.
Karuimpiin paikkoihin

Sonyn TOUGH-rakenteen ansiosta M-sarjan CFexpress Type A -muistikorttien luotettavuus on ammattilaistasoa. Niiden taivutuksenkesto on jopa kymmenkertainen verrattuna CFexpress 2.0 -standardiin. Jäykkyys on testattu 150 newtonin voimalla. Pudotuksenkestävyys on viisinkertainen suhteessa CFexpress 2.0 -standardiin, eli kortti kestää pudotuksen jopa 7,5 metristä.

Kuvassa kuiva, halkeillut maanpinta.
Rankimpiinkin olosuhteisiin

M-sarjan CFexpress Type A -muistikortit toimivat luotettavasti äärilämpötiloissa ja kovassa UV-valossa, ja ne on suojattu röntgensäteiltä ja staattiselta sähköltä. Huolellisesti suunniteltu sisäinen rakenne täyttää IP5X-pölynkeston ja IP7X-kosteudenkeston vaatimukset helposti (IP57).

Kuva muistikortista, jonka näyttöalueella on suurennuslasikuvake.
Tarkista ja tarkkaile muistia

Flash-muisti kuluu vähitellen eikä tallenna enää tietoja. MRW-G2-kortinlukijan kanssa käytettynä Sonyn Media Scan Utility tarkistaa CFexpress Type A -muistikortin automaattisesti ja ilmoittaa sen kunnon, jotta osaat varautua kirjoituskertojen loppumiseen ajoissa.

Palauta kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin ladattavalla Sonyn muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisissä muodoissa.

Kuvassa henkilö katsoo pöydällä olevaa näyttöä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Sonyn M-sarjan CFexpress Type A -muistikortit tarjoavat erittäin suuren kapasiteetin pitkien videoiden kuvaamista varten. VPG200-tuen ansiosta videokuvaajat voivat nauttia erinomaisesta jatkuvan kuvauksen suorituskyvystä.
  • Saatavilla 960 Gt:n ja 1 920 Gt:n kapasiteeteilla pitkiä kuvauksia varten.

  • Nopea jatkuvan videokuvauksen kirjoitusnopeus: VPG200 (Video Performance Guarantee)

  • Enimmäiskirjoitusnopeus on 700 Mt/s ja jatkuva vähimmäiskirjoitusnopeus 200 Mt/s. Lukunopeus jopa 800 Mt/s

  • TOUGH ja IP57-luokitus* ammattikäyttöön

  • Kompakti runko, mitat 20 x 28 x 2,8 mm (L x K x S)

Siirtonopeus (kirjoitus)
Enimmäisnopeus: 700 Mt/s
Siirtonopeus (luku)
Enimmäisnopeus: 800 Mt/s
Liittymä
PCI Express Gen3 x1
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä