Näytä 3 mallia ja hinnat

Piilota 3 mallia ja hinnat

32 Gt

SF-G32T

Hintaa ei ole saatavilla

64 Gt

SF-G64T

Hintaa ei ole saatavilla

128 Gt

SF-G128T

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta SF-G-sarjan TOUGH-kortti
Kuvia tuotteesta SF-G-sarjan TOUGH-kortti
Kuvia tuotteesta SF-G-sarjan TOUGH-kortti

Ominaisuudet

Markkinoiden kestävin SD-kortti

SF-G-sarjan TOUGH-kortit ovat ehdottoman luotettavia. Yhdestä kappaleesta ja erittäin kovista materiaaleista valetun rungon taivutuksenkesto on 18-kertainen verrattuna SD-standardiin, kestää pudotuksen jopa 5 metristä ja on sekä pöly- että vesitiivis (IP68).

Lue lisää markkinoiden kestävimmästä SD-kortista

Heikot osat jätetty pois

Luotettavuutta on parannettu merkittävästi poistamalla perinteisten SD-korttien heikot osat eli urat ja kirjoitussuojauskytkin. Se vähentää hajonneen kortin tallennusongelmia.

Verraton veden- ja pölynkestävyys

Täysin tiivis yhdestä kappaleesta valettu kortti on taatusti sekä vesi- että pölytiivis. IP68-luokitetut SF-G-sarjan TOUGH-kortit kestävät hienoa pölyä, mutaa ja muuta likaa sekä upottamisen 5 metrin syvyiseen veteen jopa 72 tunniksi.

Markkinoiden nopein SD-kortti

Vie sarjakuvaus ja tarkka videotallennus uudelle tasolle erittäin suuren kirjoitusnopeuden (jopa 299 Mt/s) ansiosta. Se riittää tehokkaimpiinkin järjestelmäkameroihin, joissa on UHS-II-liitäntä.

V90 tarkkaan videokuvaukseen

Uusimman V90-videonopeusluokan tuen ansiosta kortti sopii erinomaisesti tarkkaan videokuvaukseen. V90 on suurin videoiden nopeusluokka, jolla vähimmäiskirjoitusnopeus on taatusti 90 Mt/s. Voit siis luottaa siihen, että mitään ei jää kuvaamatta eikä mitään tarvitse tallentaa välimuistiin, vaikka kuvaat jopa 8K-videota.

Nopeampi siirto tietokoneeseen

Jopa 300 Mt/s:n lukunopeudella siirrät tietokoneeseen hetkessä suuretkin tiedostot, kuten 4K-videot tai tarkat kuvat. Älä tuhlaa aikaa odotteluun.

SD Scan Utility -apuohjelma

Olisi katastrofaalista, jos kamera lakkaisi yhtäkkiä tallentamasta kuvia. Kaikki SD-muistikortit kuluvat ajan myötä ja lakkaavat tallentamasta tietoja luotettavasti. Sonyn SD Scan Utility -apuohjelma tarkistaa SD-muistikortin säännöllisesti ja automaattisesti ja ilmoittaa, milloin kortti on syytä vaihtaa uuteen. Katastrofi on vältetty. Saatavilla PC- ja Mac-tietokoneisiin.

Lataa SD Scan Utility -ohjelma

Luotettava kaikissa olosuhteissa

Huippuluokan pöly- ja vesitiiviyden lisäksi TOUGH-merkityt kortit kestävät röntgensäteitä (ISO7816-1), magneettikenttiä, UV-säteilyä ja äärimmäisiä lämpötiloja. Lisäksi ne ovat yhteensopivia monenlaisten kameroiden ja muiden SD-kortinlukijoiden kanssa.

File Rescue

Joskus saatat poistaa tiedostoja ja valokuvia vahingossa. File Rescue on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu tietojen palauttamiseen. Sonyn muistikorttiasiakkaat voivat ladata ohjelmiston maksutta.   

Lataa File Rescue

Tekniset tiedot
Esittelyssä markkinoiden kestävin ja nopein SD-kortti. Suunniteltu ammattilaisille, jotka kuvaavat ääriolosuhteissa ja edellyttävät parasta suorituskykyä. SF-G-korttien TOUGH-korttien taivutuksenkestävyys on 18-kertainen verrattuna SD-standardiin, sen veden- ja pölynpitävyys on suurin mahdollinen (IP68) ja sen lukunopeus 300 Mt/s ja kirjoitusnopeus 299 Mt/s ovat markkinoiden suurimmat, joten niihin voi luottaa.
  • TOUGH-määritys, puristuksen- ja iskunkestävä

  • Sileä ja kytkimetön rakenne lisää luotettavuutta ja estää hajoamisen

  • Loistava pöly- ja vesitiiviys (IP68)

  • Markkinoiden nopein sarjakuvien ja tarkkojen kuvien tallennusnopeus jopa 299 Mt/s

  • SD Scan Utility seuraa kortin kuntoa ja ilmoittaa, ennen kuin kortin kirjoituskerrat ovat lopussa.

Siirtonopeus (luku)
Enintään 300 Mt/s (HD312), enintään 95 Mt/s (SDR104)
Siirtonopeus (kirjoitus)
Enintään 299 Mt/s (HD312), enintään 90 Mt/s (SDR104)
Nopeusluokka
Luokka 10 (SD-nopeusluokka), Luokka 3 (UHS-nopeusluokka), V90 (videonopeusluokka)
Liittymä
UHS-II
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä