Vangitseva urheilukokemus
Eturivin paikat

Sony BRAVIA® herättää urheilun henkiin olohuoneessasi edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian tarjoaman luonnollisen kuvan ja kolmiulotteisen, tunnelmallisen äänen avulla.

Suuria elämyksiä

Näe toiminnan kaikki yksityiskohdat 4K HDR -laatuisena ja näe vielä enemmän suurinäyttöisen TV:n ansiosta. Sonyn mullistava X-Wide AngleTM -tekniikka takaa ainutlaatuisen kuvanlaadun kaikista kulmista, joten kaikki huoneessa olevat näkevät kuvan erinomaisesti.

Keskeytyksetöntä suorituskykyä

Ikoniset urheilusuoritukset tarvitsevat tarkkuutta. Sonyn X-Motion ClarityTM toistaa nopeimmat ja ennätykselliset tapahtumat kirkkaina ja sulavina, jotta voit eläytyä jokaiseen kierrokseen, ponnistukseen ja voittoon.

Perinteinen TV
PERINTEINEN TV
X-Motion Clarity
TV, JOSSA ON X-MOTION CLARITY

SIMULOITU KUVA

Upea synkronoitu ääni

Perinteisissä televisioissa kaiutin on näytön alla, mutta Acoustic Multi-Audio™ -tekniikassa kaksi ääntä suuntaavaa kaiutinta sijaitsevat television takana. Äänet seuraavat näytön tapahtumia, ja erilliset vahvistimet tehostavat painetta ja vakautta. Äänet kuulostavat luonnollisilta, ja voit eläytyä tapahtumiin kuin olisit itse areenalla tai maaliviivalla.

Acoustic Multi-Audio on vähintään 65-tuumaisissa XH90-malleissa ja vähintään 55-tuumaisissa XH95-malleissa. Erillisten vahvistimien säätöominaisuus on 55–75-tuumaisissa XH95-malleissa.

Sony BRAVIA® TV – tehty urheiluun
Paras 4K LCD – XH95-sarja

Perinteisissä televisioissa on vain yksi LED-rivi, mutta Sonyn Full Array LED -televisiossa LEDit on sijoitettu koko näytön alueelle, jotta XH95 paljastaa jokaisen yksityiskohdan. Picture Processor X1™ Ultimate takaa erinomaisen suorituskyvyn.

XH90-sarja – urheilun kaikki värit ja kontrastit

XH90 tempaisee sinut peliin. Koe Picture Processor X1™ -suorittimen teho, jokaisen yksityiskohdan paljastava Full Array LED ja upea 4K Ultra HD -kuvanlaatu.

A8-sarja – tehokas, kaunis ja vangitseva

A8:ssa on sama prosessori kuin 8K-televisioissamme, ja OLED-kuvanlaadun ansiosta tapahtumat näkyvät erinomaisesti, synkronoituna saumattomasti Acoustic Surface AudioTM -tekniikkaan.

Eikö tila riitä? Kyllä riittää.

Kuvatekniikan ja muotoilun kehityksen myötä myös pienissä huoneissa voi nauttia suuren kuvan hyödyistä. Korkean resoluution näytön ansiosta pääset lähemmäs toimintaa, ja entistä ohuemmat reunukset maksimoivat kuva-alan koon ilman, että TV:n koko kasvaa.

Astu lähemmäs toimintaa
Astu lähemmäs toimintaa 

Nykyajan suuren tarkkuuden 4K-televisioissa kuva pysyy terävänä ja sulavana myös läheltä katsottaessa ja suurikokoisissa näytöissä. Yleissääntönä television korkeuden kannattaisi olla 2/3 television ja katsojan sijainnin välisestä etäisyydestä. Katseluetäisyys: ① 55": 100 cm ② 65": 120 cm ③ 75": 140 cm ④ 85": 160 cm

Lisää näyttöalaa samassa koossa
Lisää näyttöalaa samassa koossa

Uusien televisiomallien ohuiden reunusten ansiosta saat entistä suuremman näyttöalan ilman, että television koko suurenee. Lisäksi katselukokemuksesta tulee entistä mukaansatempaavampi, sillä voit keskittyä kehyksen sijaan toimintaan.