Sony BRAVIA® XG95 TV
pelin huipulla

Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED
-TV:n ominaisuuksia

Suuri näyttö, dynaamista urheiluviihdettä

Näe toiminnan kaikki yksityiskohdat 4K HDR -laatuisena. Sony BRAVIA® on suunniteltu vaikuttavaan laajakuvakatseluun ja se vie sinut mukanaan mukaansatempaavaan kokemukseen.

Kuvaaja: Mine Kasapoglu

Kirkas ja selkeä, myös ennätyksiä rikkovissa nopeuksissa

Eräissä näytöissä urheilu saattaa näkyä epätarkkana, mutta X-Motion ClarityTM -teknologia pitää vauhdikkaat tilanteet sujuvina ja selkeinä. Kirkkaus ja yksityiskohdat säilyvät urheilun jokaisena hetkenä, joten viimeinen jyrkkä mutka ennen ruutulippua tai voittomaalilaukaus lähes 30 metrin päästä ei jää näkemättä.

SIMULOITU KUVA

Matkalla kärkeen, joka sivulla

Tässä laajakulmatelevisiossa on eloisat todentuntuiset värit myös sivuilla. X-Wide Angle -tekniikkamme ansiosta voit nauttia TRILUMINOSTM-kuvaruudun tarkasta sävyntoistosta kaikista katselukulmista.

Palkittu 4K LED TV – tehty voittajille

Mahdollisuus todentuntuiseen kuvaan

X1 UltimateTM -kuvaprosessori on tämän hetken tehokkain, se tunnistaa satoja kohteita näytöltä sekä korostaa kirkkautta, yksityiskohtia ja värejä. Tuloksena on erittäin todentuntuinen, eturivinkaltainen näkymä tapahtumasta.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SIMULOITU KUVA

Urheilua: XG95 Full Array LED TV, paikallinen himmennys 

Monet LED-televisiot on valaistu sivuilta eli valonlähteenä toimii paneelin reunoissa oleva LED-nauha. Näin saadaan valmistettua ohuita ja edullisia televisioita, mutta tekniikka ei sovellu ikonisiin urheiluhetkiin, sillä kirkkaat alueet himmenevät ja mustat kohdat voivat olla harmaita tai sinertäviä.

Suoraan valaistuissa televisioissa urheilu voi kärsiä: LED-nauha voi olla reunan sijasta paneelin takana, jolloin valo tulee suoraan ruudun läpi. Urheilu näkyy kirkkaana, mutta voit myös huomata häiritseviä valokehiä tummalla taustalla olevien kirkkaiden kohtien ympärillä, jolloin värien tarkkuus tummalla taustalla heikkenee. Lisäksi tekniikka tekee televisiosta paksumman.

Full Array LED
Perinteinen sivulta valaistu LED
Full Array LED
Full Array LED

SIMULOITU KUVA

Laaja LED-taustavalo ja paikallinen himmennys saavat urheilun näkymään niin kuin sen kuuluukin näkyä. Koko näytössä olevia LED-valoja ohjataan reaaliajassa, kuvassa on enemmän tarkempia mustan sävyjä ja kirkkaita huippuja, joten ikoniset urheilusuorituksen näkyvät aitoina ja eloisina katsoessasi niitä.

*Simuloidut kuvat.

Näe, kuule, elä.

Uppoudu jokaiseen voittoon todentuntuisen kuvan ja äänen avulla. Upean yksityiskohtaiset 4K-kuvat synkronoituvat yhdessä Sound-from-Picture RealityTM -tekniikan kanssa, jotta audiovisuaalinen lopputulos olisi yhtä unohtumaton kuin urheilijan suoritus ruudulla.

Kuva ja ääni muodostavat voittajajoukkueen

Acoustic Multi-AudioTM -teknologia lisää kaksi diskanttikaiutinta olemassa oleviin täyden äänialueen kaiuttimiin ja luo Sound-from-Picture RealityTM -tunnelman. Tämä kuvan ja äänen yhdistelmä mahdollistaa aiempaa mukaansatempaavamman katselun kotijoukkueesi areenalla tai kilparadan maaliviivalla, Acoustic Multi-AudioTM kuljettaa sinun toiminnan keskiöön.

Uppoudu tunnelmaan

Audio Sport -tilassa areenan tunnelma taltioidaan ja herätetään eloon olohuoneessasi.

Avain menestykseen

Koska XG95-television muotoilu on puhdas ja minimalistinen, huomio kiinnittyy olennaiseen eli peliin.

Vedä

Muita suositeltuja BRAVIA® OLED -televisioita, jotta voit nauttia kentän kaikista tapahtumista.

Palkittu AG9

Tehokkain X1™-kuvaprosessori, yli 8 miljoonaa yksilöllisesti hallittavaa, itsevalaisevaa OLED-pikseliä 4K Ultra HD TV:ssä – vaikuttavassa 77 tuuman ruutukoossa. TV sopii täydellisesti urheilun ystäville, joille yksityiskohdat ovat tärkeitä.

Tutustu BRAVIA®-televisioihin

Jokainen televisio, 4K LED XG85 -televisiosta 4K OLED AG8 -televisioon, on ammattitaidolla valikoitu sinulle, jotta voit nauttia suosikkiurheilustasi.