Lue lisää lisätoiminnoista.

Katso mitä lisätietoja saat päivitettyäsi XAV-601BT/-701BT/-741 -mallin.

Mutta ennen kuin voit aloittaa, sinun on tarkistettava onko käytössä uusin laiteohjelmisto:

• Valitse aloitusvalikosta Settings [Asetukset].
  • Valitse General Settings [Yleiset asetukset].
  • Valitse Firmware Version [Laiteohjelmistoversio]
  • Tarkista, että näkyvissä on "JR08_xav_1.13.003".

Jos näytetty versionumero on eri, päivitä malli ensin uusimpaan päivitykseen.
XAV-601BT
XAV-701BT
XAV-741

Lisätoiminnot

MirrorLink

• Lisää MirrorLink kokonäytön tilan.
    • Sen avulla voit käyttää MirrorLink™-sovellusta suuremmalla näytöllä "kokonäytön tilassa".
    • Voit valita asetusvalikosta kokonäytön tilan tai normaalitilan. (Oletustila on kokonäytön tila.)
      kokonäytönnormaalitilan
  • Kaukosäätimen ohjattavuutta lisää
    • AVC-näytölle projisoitua MirrorLink-sovellusta voi ohjata kaukosäätimellä kosketusohjauksen lisäksi.
    • Tämän toiminnon saatavuus riippuu älypuhelimesta ja älypuhelinsovelluksesta. Saatavuustiedot kuvataan uudessa yhteensopivuusluettelossa.

Käyttöliittymä

• Uutena lisätty painike "return to playback screen of current source" (palaa toistonäyttöön nykyisestä lähteestä) aloitusnäytöstä
    • "Zone x Zone -painike" nykyisessä aloitusnäytössä korvataan sillä parannettua käytettävyyttä varten.
    • Zone x Zone -asetus on käytettävissä asetusvalikossa sen sijaan, että se asetettaisiin aloitusnäytöstä.

Nykyinen muotoilu

Uusi laiteohjelmisto

Uusi laiteohjelmisto
      Zone x Zone -asetus asetusvalikossa

Bluetooth Hands-free -puhelin (paitsi XAV-741)

• Tallennettujen yhteystietojen enimmäismäärän muutos
    • Tämä valikko on käytettävissä vain BT-malleissa.
    • Voit tallentaa enintään 1 000 yhteystietoa nykyisten määritysten 500 yhteystiedon asemesta.

Ääniohjaus (paitsi XAV-741)

• Ääniohjauksella varustetut älypuhelimet voidaan aktivoida AVC:n "Aloitus"-näppäimellä.
    • Tämä valikko on käytettävissä vain Bluetooth-malleissa.
    • Käytettävissä olevat äänikomentotoiminnot (Siri, Google voice ja äänivalinta jne.) riippuvat älypuhelimesta.
      Paina 2 sekunnin ajan.

Ääniohjaus (XAV-701BT)

• "HOME" -näppäin on nyt määritetty asetukselle "ATT"
  • "Voice command" [Äänikomento] tai "ATT ON/OFF" [ATT POIS/PÄÄLTÄ] ovat joko tai asetus.
  • Aktivoi äänikomento muuttamalla näppäinasetus yleisasetuksista. ("voicecommand" [äänikomento] on valittava)