Artikkelin tunniste : 00123706 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

Palautuslevyjen ja tietokoneen osien tilaaminen

1. Palautuslevyt
    2. Varaosat
    3. Tilausohjeet
    4. Levyjen tai varaosan etsiminen EET Europarts -sivustosta

Palautuslevyt

Tarvitset palautuslevyjä, jos olet poistanut VAIO-tietokoneen palautusosion (jonka voit avata painamalla F10-näppäintä käynnistyksen aikana), etkä ole luonut palautuslevyjä palautuskeskuksessa.
    Lisätietoja palautusprosessista on VAIO-tietokoneen mukana toimitetussa vianmääritys- ja palautusoppaassa .

Lisätietoja tilaamisesta saat alla olevasta Tilausohjeet-osasta.

Varaosat

Jos VAIO-tietokoneesi vaatii huoltoa, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä, jotta laite voidaan korjauttaa valtuutetulla ammattilaisella.

Sisäisiä osia ei yleensä myydä erikseen, sillä laite voi vahingoittua vielä lisää, jos korjauksen suorittaa sellainen henkilö, jolla ei ole siihen riittävää pätevyyttä.  Jos korjauksen suorittaa valtuuttamaton henkilö, takuu ei korvaa vahinkoja.
    Lisätietoja saat perehtymällä VAIO-tietokoneen mukana toimitettuihin takuuasiakirjoihin.

Jotkin helposti vaihdettavat osat ovat ostettavissa erikseen.

Tilausohjeet

Jos haluat tilata jotakin, varmista, että VAIO-tietokoneesi malli- ja sarjanumerot ovat käsillä. ( Mistä löydän malli- ja sarjanumerot? )

Toimi sitten tuotteen takuun tilan mukaan seuraavasti:

HUOMAUTUS: Kaikkiin kolmansilta osapuolilta tehtyihin ostoksiin sovelletaan myyjän ehtoja. Lisätietoja saat myyjältä. Sony ei millään tavalla vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöistä tai kolmansilta osapuolilta tehdyistä ostoksista.

Levyjen tai varaosan etsiminen EET Europarts -sivustosta

1. Kirjoita malli- tai sarjanumero hakuruutuun

Hakuruutu
    2. Valitse mallisi hakutuloksista
    3. Valitse luokka vasemmassa ruudussa olevista CATEGORIES (Luokat) -suodattimista. Jos tarvitset palautuslevyt, valitse Manuals/Tools/Software (Oppaat/Työkalut/Ohjelmistot).

Suodattimet
    4. Valitse haluamasi kohde ja paina BUY (Osta) -painiketta.
    5. Valitse oikeasta yläkulmasta YOUR BASKET (Oma ostoskori).
    6. Valitse PROCEED TO CHECKOUT (Siirry kassalle), anna tietosi ja viimeistele tilaus toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.