Artikkelin tunniste : 00192331 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

Miten viritän Sonyn Android TV -televisioni (satelliitti, yhden antennin opas)?

Tämä vaiheittainen opas selittää yhden antennin (LNB) satelliitin perusvirityksen.

TÄRKEÄÄ: Ennen virityksen aloittamista tarvitset perustietoja satelliittijärjestelmästäsi (esimerkiksi minkä satelliitin signaali vastaanotetaan tai miten signaali jakautuu satelliittiantennista televisioon). Saat nämä tiedot palveluntarjoajaltasi.

Alla oleva ohje koskee kaikkia Sonyn Android TV -televisioita. Joissakin televisiomalleissa kauko-ohjain ja television valikkonäkymät voivat olla hieman erilaisia.
    Jos tarvitset lisäopastusta, saat lisätietoja televisiosi sisäänrakennetusta käyttöoppaasta tai siirtymällä televisiomallisi tukisivulle.

Kauko-ohjaimen suunnat Kauko-ohjaimen suunnat
    Voit liikkua television valikossa kauko-ohjaimen nuolipainikkeilla. Valitse asetukset painamalla plus-painiketta. Se on kauko-ohjaimen ympyrän muotoisen valikkoalueen keskellä oleva pyöreä painike.

1. Kytke televisioon virta ja varmista, että satelliittiantennin kaapeli on liitetty kunnolla televisioon.
    2. Paina kauko-ohjaimen [HOME]-painiketta.

3. Siirry Settings (Asetukset) -valikkoon aloitusnäytön alareunassa.
      Kauko-ohjaimen suunnat

4. Valitse Channel Setup (Kanavien määritys) → Digital Setup (Digitaalinen määritys) → Satellite Set-up (Satelliittimääritys) → Digital Satellite Tuning (Digitaalinen satelliittiviritys).

5. Kun sinulta kysytään Do you want to start Digital Satellite Tuning? (Haluatko aloittaa digitaalisen satelliittivirityksen?), valitse Yes (Kyllä).
    6. Sinua pyydetään valitsemaan satelliittiantennin asetukset.
      Valitse kohdassa Antenna Configuration (Antennin asetukset) joko Fixed antenna (Kiinteä antenni), DiSEqC tai Single Cable distribution (Yhden kaapelin jakaminen) ja valitse Next (Seuraava).
    7. Tässä vaiheessa sinun on valittava toinen kahdesta satelliittikanavaluettelosta: Preferred Satellite (Ensisijainen satelliitti) tai General Satellite (Yleinen satelliitti).

• Preferred Satellite (Ensisijainen satelliitti) sisältää valitun palveluntarjoajan kanavaluettelon ja kanavien virittämistä tukevia oletusparametreja.
      • General Satellite (Yleinen satelliitti) näyttää valitun satelliittiantennin kaikki kanavat. Vastaanotto- ja viritysparametrit käyttävät oletusasetuksia. Voit joutua muuttamaan niitä asennustyypin mukaan.

Suosittelemme, että valitset Preferred Satellite (Ensisijainen satelliitti).
    8. Seuraavassa vaiheessa näet palveluntarjoajaluettelon. Valitse palveluntarjoajasi.
      HUOMAUTUS: Jos et löydä haluamaasi palveluntarjoajaa luettelosta, palaa edelliselle sivulle ja valitse General Satellite (Yleinen satelliitti) kohdan 7 mukaisesti.

9. Nyt voit määrittää verkon parametrit valitsemalla satelliitin luettelosta. Jos haluat käyttää tavanomaisia määrityksiä, säilytä oletusasetukset.

HUOMAUTUS: Preferred Satellite (Ensisijaisen satelliitin) virityksessä voi muuttaa joitakin parametreja, ja General Satellite (Yleisen satelliitin) virityksessä voi muuttaa kaikkia parametreja. Kysy satelliittiantennijärjestelmäsi palveluntarjoajalta, mitä asetuksia sinun täytyy muuttaa.
    10. Valitse Start (Aloita).

Televisio aloittaa nyt virityksen. Viritys voi kestää jopa yli tunnin valittujen asetusten mukaan.