Artikkelin tunniste : 00123511 / Viimeksi muokattu : 01.04.2019

Sony-tuotteiden Windows 10:tä koskevat yhteensopivuustiedot

Tämän ilmoituksen tarkoituksena on tiedottaa sinua Sony-tuotteiden yhteensopivuuden tilasta Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa.

TÄRKEÄÄ: Kaikki näillä yhteensopivuussivuilla mainitut tuotteet on julkistettu heinäkuussa 2015 tai sitä aikaisemmin. Elokuussa 2015 tai sitä myöhemmin julkistetut tuotteet ovat todennäköisesti yhteensopivia Windows 10:n kanssa, mutta tarkista asia tuotteen käyttöoppaasta, pakkauksesta tai Sonyn sivustossa olevalta tuotesivulta.

Voit tarkistaa tuotteen yhteensopivuuden Windows 10:n kanssa valitsemalla tuoteluokan alla olevasta luettelosta.

Televisiot ja kotiteatterijärjestelmät

Digitaalinen kuvantaminen

Kodin audiolaitteet

Reader eBook

Kannettavat audiolaitteet

Säilytys- ja tallennusvälineet

Auton viihdejärjestelmät

Urheiluviihdelaitteet

Sony VAIO

Jos etsit Sony VAIO -tietokoneiden Windows 10:tä koskevia yhteensopivuustietoja, käy Windows 10:tä käsittelevässä tukisivustossamme.