Artikkelin tunniste : 00131313 / Viimeksi muokattu : 05.05.2017

Sovellusohjelmistojen (digitaalinen kuvantaminen) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
    • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa päivitetyssä tietokoneessa, johon oli asennettu valmiiksi Windows 8.1.
    • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
    ✓ : Yhteensopiva
    - : Ei yhteensopiva
    ? : Arvioitavana

Sovellusohjelmisto Versio Soveltuvat tuoteluokat Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
    PlayMemories Home 5.0.00 tai uudempi Handycam
    Cyber-shot
    α (Alfa)
    Action Cam
    Music Video Recorder
    Bloggie / Webbie
    Digitaalisesti tallentavat kiikarit
    Valokuvatulostimet
    GPS-laite
    Image Data Converter 4.2.04 tai uudempi Handycam
    Cyber-shot
    α (Alfa)
    Remote Camera Control 3.5.00 tai uudempi Cyber-shot
    α (Alfa)
    Action Cam Movie Creator 5.0.00 tai uudempi Action Cam
    Sony RAW -ajuri 2.0.00 tai uudempi Handycam
    Cyber-shot
    α (Alfa)
    MVR Studio 1.0.01 tai uudempi Music Video Recorder
    Content Management Utility Vanhempi kuin 2.1 Handycam - - - -