Artikkelin tunniste : 00131313 / Viimeksi muokattu : 05.05.2017

Sovellusohjelmistojen (digitaalinen kuvantaminen) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
  • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa päivitetyssä tietokoneessa, johon oli asennettu valmiiksi Windows 8.1.
  • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
✓ : Yhteensopiva
- : Ei yhteensopiva
? : Arvioitavana

Sovellusohjelmisto Versio Soveltuvat tuoteluokat Windows 10 Home Windows 10 Pro
32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
PlayMemories Home 5.0.00 tai uudempi Handycam
Cyber-shot
α (Alfa)
Action Cam
Music Video Recorder
Bloggie / Webbie
Digitaalisesti tallentavat kiikarit
Valokuvatulostimet
GPS-laite
Image Data Converter 4.2.04 tai uudempi Handycam
Cyber-shot
α (Alfa)
Remote Camera Control 3.5.00 tai uudempi Cyber-shot
α (Alfa)
Action Cam Movie Creator 5.0.00 tai uudempi Action Cam
Sony RAW -ajuri 2.0.00 tai uudempi Handycam
Cyber-shot
α (Alfa)
MVR Studio 1.0.01 tai uudempi Music Video Recorder
Content Management Utility Vanhempi kuin 2.1 Handycam - - - -