Artikkelin tunniste : 00131092 / Viimeksi muokattu : 27.10.2015

Sovellusohjelmistojen (Reader eBook) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
    • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa päivitetyssä tietokoneessa, johon oli asennettu valmiiksi Windows 8.1.
    • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
    ✓ : Yhteensopiva
    - : Ei yhteensopiva

Sovellusohjelmisto Versio Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
    Tietokoneen lukuohjelmisto 2.4