Artikkelin tunniste : 00131092 / Viimeksi muokattu : 27.10.2015

Sovellusohjelmistojen (Reader eBook) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
  • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa päivitetyssä tietokoneessa, johon oli asennettu valmiiksi Windows 8.1.
  • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
✓ : Yhteensopiva
- : Ei yhteensopiva

Sovellusohjelmisto Versio Windows 10 Home Windows 10 Pro
32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
Tietokoneen lukuohjelmisto 2.4