Artikkelin tunniste : 00131466 / Viimeksi muokattu : 27.06.2016

Sovellusohjelmistojen (tallennuslaitteet) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
    • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa päivitetyssä tietokoneessa, johon oli asennettu valmiiksi Windows 8.1.
    • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
    ✓ : Yhteensopiva
    - : Ei yhteensopiva
    ? : Arvioitavana

Sovellusohjelmisto Versio Soveltuvat tuoteluokat Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
    XQD Device Driver V2.0 XQD Express -korttisovitin
    XQD G Series Registry Setting Tool (Windows 7) V1.0 XQD-muistikortti - - - -
    XQD High Speed Driver V1.04 XQD-kortinlukija - - - -
    Memory Card File Rescue V3.3.0 USB-muistitikut
    Muistikortit
    x-Pict Story for Memory Card USB-muistitikut
    Muistikortit
    - - - -
    Real-time Backup Utility   SD-Muistikortit

EasyLock USB-muistitikku
    Data Transfer Accelerator 3.02.41 Ulkoinen kiintolevyasema - - - -
    Backup Manager 1.00.43 Ulkoinen kiintolevyasema
    Password Protection Manager 2.00.04 Ulkoinen kiintolevyasema
    FAT32 Formatter 3.00.05 Ulkoinen kiintolevyasema
    Backup Manager 2   Ulkoinen kiintolevyasema