Artikkelin tunniste : 00131466 / Viimeksi muokattu : 27.06.2016

Sovellusohjelmistojen (tallennuslaitteet) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
  • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa päivitetyssä tietokoneessa, johon oli asennettu valmiiksi Windows 8.1.
  • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
✓ : Yhteensopiva
- : Ei yhteensopiva
? : Arvioitavana

Sovellusohjelmisto Versio Soveltuvat tuoteluokat Windows 10 Home Windows 10 Pro
32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
XQD Device Driver V2.0 XQD Express -korttisovitin
XQD G Series Registry Setting Tool (Windows 7) V1.0 XQD-muistikortti - - - -
XQD High Speed Driver V1.04 XQD-kortinlukija - - - -
Memory Card File Rescue V3.3.0 USB-muistitikut
Muistikortit
x-Pict Story for Memory Card USB-muistitikut
Muistikortit
- - - -
Real-time Backup Utility   SD-Muistikortit

EasyLock USB-muistitikku
Data Transfer Accelerator 3.02.41 Ulkoinen kiintolevyasema - - - -
Backup Manager 1.00.43 Ulkoinen kiintolevyasema
Password Protection Manager 2.00.04 Ulkoinen kiintolevyasema
FAT32 Formatter 3.00.05 Ulkoinen kiintolevyasema
Backup Manager 2   Ulkoinen kiintolevyasema