Artikkelin tunniste : 00131451 / Viimeksi muokattu : 24.04.2017

Sovellusohjelmistojen (Urheiluviihdelaitteet) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
    • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa.
    • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
    ✓ : Yhteensopiva
    - : Ei yhteensopiva
    ? : Arvioitavana

Sovellusohjelmisto Versio Soveltuvat tuoteluokat Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
    Media Go 3.0 Walkman
    PSP
    XPERIA-älypuhelin
    XPERIA-taulutietokone
    Hi-Res Audio