Artikkelin tunniste : 00131451 / Viimeksi muokattu : 24.04.2017

Sovellusohjelmistojen (Urheiluviihdelaitteet) Windows 10 -yhteensopivuustiedot

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Olemme testanneet tällä sivulla mainittujen, heinäkuuhun 2015 mennessä julkaistujen tuotteiden toiminnan seuraavissa olosuhteissa:

Toiminnan tarkistusympäristöt:
  • Toiminta on tarkistettu Windows 10 Homen ja Windows 10 Pron työpöytätilassa.
  • Toimintaa ei taata kaikissa tietokoneissa.

Selite:
✓ : Yhteensopiva
- : Ei yhteensopiva
? : Arvioitavana

Sovellusohjelmisto Versio Soveltuvat tuoteluokat Windows 10 Home Windows 10 Pro
32-bittinen 64-bittinen 32-bittinen 64-bittinen
Media Go 3.0 Walkman
PSP
XPERIA-älypuhelin
XPERIA-taulutietokone
Hi-Res Audio