Artikkelin tunniste : 00137999 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

En pysty katsomaan satelliittitelevisio-ohjelmia

Jos sinulla ilmenee yllättäen satelliittitelevisio-ohjelmien katsomiseen liittyviä ongelmia, toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
    2. Valitse Settings (Asetukset) ja paina sitten Enter-painiketta.
    3. Valitse TV-luokasta Channel setup (Kanavien määritys) ja paina sitten Enter-painiketta.
    4. Valitse Digital setup (Digitaalinen määritys) ja paina sitten Enter-painiketta.
    5. Valitse Satellite Set-up (Satelliittimääritys) ja paina sitten Enter-painiketta.
    6. Valitse Digital Satellite Tuning (Digitaalinen satelliittiviritys) ja paina sitten Enter-painiketta.
    7. Valitse Yes (Kyllä) ja paina sitten Enter-painiketta.

Käynnistä automaattinen viritys
    8. Valitse Next (Seuraava) ja paina sitten Enter-painiketta.

Kuva
    9. Valitse General Satellite (Yleinen satelliitti) tai Preferred Satellite (Ensisijainen satelliitti) (valitse aikaisemmin viritetty satelliitti) ja paina sitten Enter-painiketta.

Yleinen satelliitti
    10. Valitse Normal Scan (Normaali haku) ja paina sitten Enter-painiketta.
    11. Jos valitsit asetukseksi Preferred Satellite (Ensisijainen satelliitti), valitse Operator (Operaattori) ja paina sitten Enter-painiketta.
    12. Valitse satelliitti, jonka kohdalla lukee DiSEqC Control Disabled (DiSEqC-hallinta poistettu käytöstä), ja paina sitten Enter-painiketta.

Satellite 1
    13. Valitse LNB Configuration (LNB-määritys) ja paina sitten Enter-painiketta.
    14. Valitse DiSEqC Control (DiSEqC-hallinta) ja muuta Disabled (Poistettu käytöstä) oikeaksi arvoksi.

DiSEqC-hallinta
    15. Paina BACK-painiketta toistuvasti, kunnes palaat aloitusnäyttöön, ja tarkista sitten, voiko satelliittitelevisio-ohjelmia katsoa.

TÄRKEÄÄ: on mahdollista, että jos palaat television päävalikkonäyttöön painamalla HOME-painiketta, uusia asetuksia ei huomioida.