Artikkelin tunniste : 00192248 / Viimeksi muokattu : 22.01.2018

Television ohjelmaoppaasta on kadonnut kanavia

Kanavan nimen vaihtuessa myös kanavan numero saattaa vaihtua. Tällaisessa tapauksessa palauta kanavan numero seuraavien ohjeiden mukaan.

Jos Sony Editor -ohjelmisto on käytössä: (vain Saksa)

1. Siirrä kanavaluettelo USB-tallennusvälineeseen.

1. Liitä USB-tallennusväline televisioon.
      2. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
      3. Valitse Settings (Asetukset).
      4. Valitse Channel set up (Kanavien määritys) TV-luokassa.
      5. Valitse Digital set up (Digitaalinen määritys).
      6. Valitse Technical setup (Tekninen määritys).
      7. Valitse Programme List Transfer (Ohjelmaluettelon siirto).
      8. Valitse Export (Vie).
    2. Palauta kanavan numero Sony Editor -ohjelmiston avulla:

1. Liitä käyttämäsi USB-tallennusväline tietokoneeseen.
      2. Avaa kanavaluettelo Sony Editor -ohjelmistossa.
      3. Etsi vastaava kanavan nimi luettelosta ja palauta kanavan alkuperäinen numero.
    3. Siirrä kanavaluettelo televisioon:

1. Liitä käyttämäsi USB-tallennusväline takaisin televisioon.
      2. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
      3. Valitse Settings (Asetukset).
      4. Valitse Channel set up (Kanavien määritys) TV-luokassa.
      5. Valitse Digital set up (Digitaalinen määritys).
      6. Valitse Technical setup (Tekninen määritys).
      7. Valitse Programme List Transfer (Ohjelmaluettelon siirto).
      8. Valitse Import (Tuo).

Jos Sony Editor ei ole käytössä:

Etsi vastaava kanavan nimi ja palauta kanavan alkuperäinen numero seuraavasti:

• Digitaalinen/kaapeli

1. Paina kauko-ohjaimen HOME-painiketta.
      2. Valitse Settings (Asetukset).
      3. Valitse Channel set up (Kanavien määritys) TV-luokassa.
      4. Valitse Digital set up (Digitaalinen määritys).
      5. Valitse Digital Tuning (Digitaalinen viritys).
      6. Valitse Program List edit (Ohjelmaluettelon muokkaus).
      7. Etsi vastaava kanavan nimi painalla kauko-ohjaimen [↓] (alanuoli)- tai [↑] (ylänuoli) -painiketta.
      8. Valitse vastaava kanavan nimi ja paina kauko-ohjaimen [→] (nuoli oikealle) -painiketta. Kanavan nimi korostuu valkoisella ja siirtyy oikealle puolelle.
      9. Siirry edelliseen tai seuraavaan kanavan numeroon painamalla kauko-ohjaimen [↓] (alanuoli)- tai [↑] (ylänuoli) -painiketta.
    • Satelliitti
      Vain vaiheet 5 ja 6 poikkeavat yllä olevista digitaali/kaapeliohjeista.
      Vaiheet 5 ja 6:

5.  Valitse Satellite setup (Satelliittimääritys).
    6.  Valitse Satellite Programme List edit (Satelliittiohjelmaluettelon muokkaus).