Artikkelin tunniste : 00157557 / Viimeksi muokattu : 16.02.2017

Ilmoitus STR-DG820 AV -vastaanottimien omistajille - 16/01/2009

16/01/2009

Kiitämme luottamuksestasi Sony-tuotteisiin.

Sony on hiljattain havainnut, että rajoitetussa määrässä STR-DG820 Audio Video Receiver -vastaanottimia voi esiintyä ääniongelma HDMI-liitännällä yhdistettäessä.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi STR-DG820 AV -vastaanotin on lähetettävä Sonyn huoltokeskukseen, jossa se päivitetään ilmaiseksi.

VIKA:

Sony BRAVIA TV-vastaanottimeen "BRAVIA Sync" -ominaisuudella liitettynä STR-DG820:n äänilähtö voi äkillisesti voimistua kaukosäädintä käytettäessä.

SOVELTUVAT MALLIT:

Jos STR-DG820 AV-vastaanottimen sarjanumero (näkyy AV-vastaanottimen takana) on seuraavien sarjanumeroiden alueella ja laiteohjelmistoversio on vanhempi kuin 1.50, ota yhteys Sonyynpäivityksen saamiseksi.

• 6600006 ~ 6605109
    • 5500001 ~ 5504254
    • 5504255 ~ 5513637

Image

LAITEOHJELMISTOVERSION TARKISTAMINEN:

Pidä etupaneelin "TONE MODE" [Äänitila]- ja "MUSIC" [Musiikki] -painikkeita painettuna. Samalla kun pidät painikkeita painettuna, käynnistä laite laitteen "ON/STANDBY" (Päälle/Valmiustila) -painikkeella (ei kaukosäätimellä).

Laiteohjelmistoversio tulee näkyviin näyttöön, kuten alla. Jos versio on vanhempi kuin 1.50, AV-vastaanotin on päivitettävä.

Jos AV-vastaanottimen sarjanumero ei ole tällä alueella, tai jos laiteohjelmistoversio on uudempi kuin 1.50, laitetta ei tarvitse päivittää.

Päivityksen jälkeen AV-vastaanottimesi nollataan tehtaan oletusasetuksiin.

KORJAUSTOIMENPITEET:

Laitteisiin, joita ongelma koskee, asennetaan ilmainen päivitysohjelma huoltokeskuksissamme. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Sonyyn.

Sillä välin suosittelemme vahvasti, että poistat STR-DG820:n "Control for HDMI function" (HDMI-toiminnon ohjaus) -toiminnon käytöstä seuraavalla tavalla:

Image

1. Paina AMP MENU, ja paina sitten STR-DG820:n kaukosäätimen MENU [Valikko] -painiketta.
    2. Paina Image-painiketta toistuvasti valitaksesi kohdan "HDMI".
    3. Paina Image-painiketta tai siirtyäksesi valikkoon.
    4. Paina Image-painiketta toistuvasti valitaksesi kohdan "CTRL:HDMI".
    5. Paina Image-painiketta tai siirtyäksesi parametriin.
    6. Paina Image-painiketta toistuvasti valitaksesi kohdan "CTRL OFF".

HDMI-toiminnon ohjaus on poistettu käytöstä.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Sonyyn.