Artikkelin tunniste : 00170531 / Viimeksi muokattu : 02.10.2017

PÄIVITYS: VAIO-tietokoneiden VGP-BPS26-akkuja koskeva tärkeä ilmoitus – 24.11.2016

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

24.11.2016
Sony Corporation

Hyvä Sony VAIO -asiakas

Tämä on päivitys 2.3.2016 lähetettyyn ilmoitukseemme. Olemme vastikään saaneet tietoomme, että useammat VGP-BPS26-akut, joita käytetään joissain VAIO-tietokonemalleissa, saattavat ylikuumentua valmistusvirheen vuoksi. Tämän vuoksi laajennamme vaihtopalvelumme koskemaan näitä kyseisiä akkuja.

Jos käytössäsi on jokin tämän ilmoituksen lopussa mainituista VAIO-tietokonemalleista, tarkista napsauttamalla tätä, koskeeko ongelma akkuasi.

VAIKKA OLISIT TARKISTANUT AKUN AIEMMIN TAI VAIHTANUT SEN 2.3. LÄHETTÄMÄMME ILMOITUKSEN SEURAUKSENA, SINUN ON TARKISTETTAVA UUDELLEEN, KOSKEEKO ONGELMA AKKUASI.

Tarkista, onko oma akkusi mahdollisesti viallinen

Jos ongelma koskee akkuasi, poista akku tietokoneesta ja käytä oman turvallisuutesi vuoksi verkkolaitetta, kunnes saat uuden akun.

Pahoittelemme ongelman mahdollisesti aiheuttamaa vaivaa.

2. maaliskuuta 2016
Sony Corporation

Hyvät Sony VAIO -asiakkaat

Tietoomme on tullut, että jotkin Panasonicin toimittamat VGP-BPS26-akut voivat ylikuumentua valmistusvirheen vuoksi, tämä voi aiheuttaa akuissa palovaurioita. Kyseisiä akkuja on käytetty alla lueteltuihin lokakuussa 2012 valmistettuihin VAIO SVE –tietokoneisiin, sekä aikaisemmin korjattaviksi lähetettyihin alla lueteltuihin Vaio-malleihin.

Järjestämme maksuttoman vaihto-ohjelman viallisten akkujen vaihtamiseksi.

Jos käytät jotakin alla mainituista VAIO-tietokonemalleista, tarkista, onko siinä akku jota ongelma koskee. Poista se tässä tapauksessa välittömästi tietokoneesta. Kun akku on poistettu, voit käyttää tietokonetta turvallisesti verkkolaitteella sillä aikaa, kun odotat korvaavaa akkua.

Aiomme julkaista huhtikuun 2016 alkuun mennessä päivityksen akkujen vaihtoaikataulusta.

Pahoittelemme ongelman mahdollisesti aiheuttamaa vaivaa.

Akkumalli, jota ongelma koskee: VGP-BPS26*
* Ongelma ei ilmene kaikissa tämän mallisissa akuissa. Tuotekoodin avulla voit tarkistaa, onko akkusi viallinen.

Tarkista, onko oma akkusi mahdollisesti viallinen

TÄRKEÄÄ: Sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot:

1. Akun tuotekoodi (1. alla olevassa kuvassa). Jos akun tuotekoodi ei ole 185323711 tai 185323721, valitse Muu.
  2. Akun sarjanumero (2. alla olevassa kuvassa)
  3. VAIO-tuotenumero (3. alla olevassa kuvassa), VAIO-sarjanumero (4. alla olevassa kuvassa), väliviivalla erotettuna.

Miten löydät tarvitsemasi numerot?

1. Avaa VAIOn akkukotelon kansi
    Image
  2. Poista akku
    Image
  3. Tarkista akun tuotekoodi (1.) ja akun sarjanumero (2.)
    Image
  4. Tarkista VAIO-tuotenumero (3.) ja VAIO-sarjanumero (4.)
    Image

VAIO-tietokonemallit, joissa voi olla viallinen akku

Alla on lueteltu VAIO-tietokonemallit, joissa voi olla viallinen akku. Viallinen akku on toimitettu tietokoneen mukana ostohetkellä tai tietokoneeseen on asennettu viallinen akku vaihto-osana korjauksen aikana.

Mallit, joiden mukana on mahdollisesti myyty viallinen akku ostohetkellä:

SVE1413-sarja SVE1513-sarja SVE1713-sarja

Mallit, joihin on mahdollisesti asennettu viallinen akku korjauksen aikana:

SVE1411-sarja SVE1412-sarja SVE1413-sarja SVE14A1-sarja SVE14A2-sarja SVE14A3-sarja
SVE1511-sarja SVE1512-sarja SVE1513-sarja SVE1711-sarja SVE1712-sarja SVE1713-sarja
VPCCA1-sarja VPCCA2-sarja VPCCA3-sarja VPCCA4-sarja VPCCB1-sarja VPCCB2-sarja
VPCCB3-sarja VPCCB4-sarja VPCEH1-sarja VPCEH2-sarja VPCEH3-sarja VPCEJ1-sarja
VPCEJ2-sarja VPCEJ3-sarja